Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

mactan sonra olmuş herhalde.. insallah ceza almayız bu yuzden..
para cezası ile yırtabilsek..

Stoper

Böyle taraftar olmaz ya ! Git takıma ceza aldır gel. Aferin size !! Umarım para cezası alırız.

minci

Bu nasıl iştir yahu? >:( >:( >:( Sabotemi ediliyoruz? Seyircisiz oynama cezası gelirse ne yapacağız. En büyük şölenimizi engellerlerse bunu yapanlardan nasıl hesap soracağız.  Allah kahretsin. Keyfini bile yaşayamayacağız koca bir hafta.  >:( >:( >:(

alperen

Beyler bi işin aslını öğrenelim,hemen isyan etmeyelim..biraz sabır

Musti

Evet beyler biraz sakin. Ordu'da olan olaylarda kapatılacaksa Ordu'nun sahası kapatılır. Bize ancak para cezası gelebilir.

Stoper

Adamların neredeyse ilk 6 iddaası kalmamış.Puan kaybetmişler.Canları yandı. E bu durumda hertürlü küfüre,yaptıkları davranışlarla gaza gelmeyeceksin !! Haftaya %99 şampiyonluk turu atma ihtimalimiz var . Düşünsenize 5 senedir bekledigimiz günde tribünde olamayacagız !

minci

Böyle birşey varsa yeni yasaya göre bu nasıl değerlendirilir? Hukukçu arkadaşlar yorumlayabilirmi?

Musti

AlıntıSpor sahasına ya da spor alanındaki bir yere yetkisiz olarak giren kişi 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına, davranışın müsabakanın seyrini veya güvenliğini etkilemesi durumunda 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılır.

Eğer sahaya girme durumu varsa sahaya giren kişiye ceza verilir.

samsunmania

Olayların tekarı olarak değerlendirirlerse(mesela Rize deplasmanını baz alarak)sahamızı da kapatabilirler. Ama sanmıyorum. Bağlarız.  ::)

minci

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 24 April 2011, 17:37:58
Olayların tekarı olarak değerlendirirlerse(mesela Rize deplasmanını baz alarak)sahamızı da kapatabilirler. Ama sanmıyorum. Bağlarız.  ::)

Dilerim öyle olur. Beş yıldır koca şehir bu anı bekliyor. Aksini düşünemiyorum.

5trawberry

Facebookta otobüslerimiz taşlanıyor diye yazmış arkadaşın biri.

Ollivanders

geçen sene giresunda yaşanan olaylara benzer şeyler yaşanmıs

minci

Alıntı yapılan: Musti - 24 April 2011, 17:37:11
Eğer sahaya girme durumu varsa sahaya giren kişiye ceza verilir.

Peki biz şimdi bu yasaya göre şampiyonluk turu atamayacakmıyız? :o :o :o

Stoper

Para cezasıyla yırtabileceğimizi zannetmiyorum . Büyük ihtimalle sahamızı kapatırlar . Hayırlı olsun !

celebi