Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Üstüne giydiği Samsunspor formasında Q7 yazan kişiyi ben de gördüm. ss.biz'den değildir, ben tanımıyorum o şahsı. Bir arkadaşımızın arkadaşı olabilir. Bizimle bir ilgisi yok, olamaz da!

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 April 2011, 23:29:28
Deplasmanı bedava içki olarak gorenler tribunden temizlenmedigi surece bu işler son bulmaz.
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

minci

Alıntı yapılan: iak5529 - 24 April 2011, 23:38:16
   Hocam uzun zamandır yazılarını severek takip ediyorum..Tebrikler gerçekten çok güzel bir tespit >l<..Diğer arkadaşların tespitlerde doğrudur çocukluğumdan beri deplasman yaparım bu tür olaylarla çok karşılaştım..Değil güzel ülkemiz dünyanın her yerinde bu tarz kişiler mevcut umarım yeni çıkan yasa ile bu iş bir düzene girecektir.

SAMSUNSPOR,SAMSUNSPOR diyince içi cız edenlerin,gönlüne kor düşenlerindir.İçip ismini bile telaffuz edemeyenlerin değil... samsunspor_x

Tebrikler. >l< Gönülden katılıyorum. Artık bende eşim ve kızımla canımız kadar sevdiğimiz samsunsporumuzun maçlarına koşarak gelmek istiyoruz. O günlere kavuşmak dileğiyle...

kuzeycity

Alıntı yapılan: minci - 25 April 2011, 00:45:48
Tebrikler. >l< Gönülden katılıyorum. Artık bende eşim ve kızımla canımız kadar sevdiğimiz samsunsporumuzun maçlarına koşarak gelmek istiyoruz. O günlere kavuşmak dileğiyle...

inşalla gerçekleşir bunlar ya

supernatural_55

İlk basta cikan bu yasaya pek sicak bakmamistim ama guzel ve oz tribunler icin bicok maddesi gerekli bunu bugun de gormus oldum.tribunler bu tipteki insanlardan temizlenmeli aile olan yere tas vs.herneyse atmak da ne demek cok yazik diyecek soz yok...

Forvetim

Alıntı yapılan: iak5529 - 24 April 2011, 23:38:16
SAMSUNSPOR, SAMSUNSPOR diyince içi cız edenlerin, gönlüne kor düşenlerindir. İçip ismini bile telaffuz edemeyenlerin değil... samsunspor_x[/b]

olayın özü bu işte. peki bu içkili vaziyette terbiyesizlik yapanlara yanlarında bulunan kimse dur demedi uyarmadı mı. senin bu davranışın yüzünden burada ki herkes kötü anılacak ahmet mehmet demiyecekler samsunspor taraftarı diyecekler diye ikaz da bulunulmadı mı diyeceğim ama uyarsan bile senden kötüsü olmaz bir de suçlu olursun bu işler böyledir. en iyisi bu tür insanları aramıza almamak ayıklamak, yalnız kalsınlar.

fındık

FANATİK

Yine Zenke sahnede

İkinci yarıda liderin oyuna ağırlığını koyduğunu gözledik. Yorulan ve sarı kart gören Ahmet Kuru'nun oyundan alınmasıyla öne sürülen Müslüm, bu kez forvette son vuruş beceriksizliği yaşayarak takımı adına ciddi fırsatlar harcadı. Ama Hüseyin Kalpar, takımının beraberlik fırsatlarını ardı sıra kaçırdığı dönemlerde, Dilaver'i sahaya sürdü ve orta alan üstünlüğünü net bir şekilde ele geçirdi, 77'de de Zenke ile eşitliği yakaladı: 1-1. Orduspor'un belki de Play-Off şansını bile zora sokan bu skorla, Kırmızı-Beyazlılar haftaya belki de şampiyonluk turu atacak. Bir uyarı: Peşindeki taraftar grubu Süper Lig'de Samsunspor'un başını çok ağrıtabilir.

Ergun Ata

Sioux

Alıntı yapılan: seko - 25 April 2011, 09:30:44
FANATİK

Yine Zenke sahnede

İkinci yarıda liderin oyuna ağırlığını koyduğunu gözledik. Yorulan ve sarı kart gören Ahmet Kuru'nun oyundan alınmasıyla öne sürülen Müslüm, bu kez forvette son vuruş beceriksizliği yaşayarak takımı adına ciddi fırsatlar harcadı. Ama Hüseyin Kalpar, takımının beraberlik fırsatlarını ardı sıra kaçırdığı dönemlerde, Dilaver'i sahaya sürdü ve orta alan üstünlüğünü net bir şekilde ele geçirdi, 77'de de Zenke ile eşitliği yakaladı: 1-1. Orduspor'un belki de Play-Off şansını bile zora sokan bu skorla, Kırmızı-Beyazlılar haftaya belki de şampiyonluk turu atacak. Bir uyarı: Peşindeki taraftar grubu Süper Lig'de Samsunspor'un başını çok ağrıtabilir.

Ergun Ata

bu ergun ata fanatik tslidir. maça gelmediğine göre böyle yazmasının tek sebebi 61. dkdaki tezahürattır. o önce her yerde tepki gören kendi taraftarlarına baksın. haklılık payı var ama iyi niyetli olmadığına eminim.

sadece55

kendi işine baksın erguncuğum...Bu sene taraftarımız herkesin gönlünde taht kurdu. Bir maçla kimse bütün taraftarı karalayamaz

AhmetDenizci

bir daha karşılaşmamak üzere elveda küçük şehrin küçük takımı ordu

Serkan

usare

Q7............ başka söze gerek yok. Adamlar yol boyunca içtiler, ya orada niye bulunduğunun bile farkında değil. Daha maça girmeden sövmeye bşladılar. Sadece gülüyorum ne yazık...

çılgın55

Alıntı yapılan: Sioux - 25 April 2011, 10:07:54
bu ergun ata fanatik tslidir. maça gelmediğine göre böyle yazmasının tek sebebi 61. dkdaki tezahürattır. o önce her yerde tepki gören kendi taraftarlarına baksın. haklılık payı var ama iyi niyetli olmadığına eminim.

aynen öyle..

cembaba

Bir maç olayı da ben yazayım. Ben maça 12 gibi girdim. Ordusporlular içeriye girerken, Samsun'a söverek girdiler. İçeriye girdikten sonra da bu sövme devam etti. Bizim taraftarımız her zaman ki gibi olayı alkışlayarak kapatmaya çalışsa bile, Ordu'ya sövüldü. Maç başladı, bizim yan tribüne kim onlar hangi gruptalar bilmiyorum, ben böyle insanlık dışı olay görmedim (!) tekerlekli sandalyede oturan adamlara koltuk fırlattılar, azıcık vicdanlı olur insan. Onu da geçtim. Adana'da da bizlere sövdüler. Bizim asil taraftarımız bakmadı bile o tarafa takıma nasıl destek veririz diye kendilerini yırttılar. 100 km deplasman olursa olacağı o.

Bunlar olduktan sonra derken 61. dk. geldi. İ.T.O.Ş. yaptık. Ondan sonra, stattan ıslık yükseldi. Bir baktık ki Trabzon diye bağırıyorlar. Vay efendim ne çok Trabzon sevgileri varmış. Bundan sonra biz "Ünye" diye tezahüratta bulunduk. Adamlar "Fatsa" dediler. Yaptıkları her şey tahrik ediciydi. Zaten o kadar çok alkol alan insan, en küçük bir kıvılcımda patlamaya hazırdır. Neyse gol atınca cevaplarını verdik. "Trabzon gelsin sizi kurtarsın." , "Sömürge Ordu" tezahüratlarıyla. Kimsenin o zaman gıkı çıkmadı tabii. Maç bitene kadar makaramızı yaptık. Bir şey olmadı.

Lakin her şey bu dakikadan sonra başladı. Bir kişinin sahaya atlayıp bayrak dikmek istemesi, ondan sonra olayların çevik kuvvetle dalaşmalar olması. Sahaya atlayan kişilere yapılanlar. Yusuf Ziya Çakır'ın ( :) ) üstün performansı. Maraton tribününden çıkmayan 61 numaralı Ordu formalı gavat. Medical Park giyen ambulansçıların bizim taraftarımıza vurması. Bunlar hep alkolü fazla alan kimselerin kendini kaybetmesi sonucu ortaya çıkan davranışlar bütünüydü.

Tribün olarak bu sezonun en berbat deplasman tribünüydü. Adana, Denizli, İstanbul, Bolu'dan sonra bu tribünü görünce insanların "lanet" edişi kulaklarımdaydı. Ayrıca 600 tane bilet var deyip, 1000 kişiyi de oraya sokmaları cabasıydı. Sizinde dediğiniz gibi şu alkol yasası tamamen gelsin de uzaklaşsın tribünden bu insanlar. İnsanlar amigonun 1 kişinin olmaması nedeniyle, zaten neyi bağıracaklarını şaşırdılar. Toplu hareket edilme denen bir şey yoktu. Zaten çoğu zaman sesimiz çıkmadı. 61. dk. hariç :D

Son olarak sözlerime bizim tayfaya gönderme yapıyorum: "He... A... Serkan R..." :)

Bir bestem var çok makara :D

Mor menekşeler.. Mor menekşeler... KIRMIZIIIII :D

fındık

Allahınızı kurban olim yolunuzda ölüm lannnnnnnnnnnnnn :D :D :D :D