Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

berusa55

Aynen kardeşim yarın Antep Belediye puan kaybttiği takdirde Güngören galibiyetiyle özlem sona eriyor. Bekle bizi süper lig.

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 24 April 2011, 20:48:28
abiler yanlisim varsa duzeltin gaziantep yarin puan kaybederse biz haftaya gungoreni yenince garantiliyorruz degilmi

Evet, yarın Antep puan kaybederse ve haftaya yenersek, en kötü ihtimalle Tavşanlı ve Mersin'in de kalan maçlarını kazandığını düşünürsek, biz kalan 2 maçımızı kaybetsek bile 3 lü averaja kalır, 3 takım 58 puanda olur.

Bu durumda 3 lü averaja göre;

1- Mersin (8 puan)
2- Samsun (5 puan)
3- Tavşanlı (2 puan)

olur...

Kısaca haftaya kazanırsak yarın Antep'in puan kaybetmesi durumunda matematiksel olarak garantiliyoruz.

berusa55

Bu arada olaylar maç bittikten kırk dakika sonra iş güzer ordu emniyeti ve güvenlikcileri yüzündendi. Gözlemci çoktan evine gitmişti bile  ;) Ceza almamız söz konusu bile değil!

Uğur Yıldız

bence biz kaşındık bayrak olayı yanlıştı bana kalırsa

Tufan

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=24-04-2011%2015:46
80den sonra ne güzel tribün yapmışız.
otobüsün muavini ahmet abiye selam olsun mor menekşeler....

amisos31

sahamiz kapatilmayacak panik yapmayin..
ayrica burda atip tutanlar taraftarin orda cektigini bilmeden laf atmasinlar bi zahmet.. keyfimizden yasanmadi o olaylar beyler

usare

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 24 April 2011, 21:06:34
bence biz kaşındık bayrak olayı yanlıştı bana kalırsa

Aynı fikirdeyim. Abi tamam gidiyoruz gidiyoruz da ya biraz kendimize hakim olsak. Adamlar samsundan orduya gidene kadar kafayı çekmiş. Daha maça girmeden kapıda sövmeye başladılar orduya. Ulen ne güzel gelmişin, kalabalık gelmişin, gir içeri yap tribününü al puanını çık gel oynaya oynaya. Ama yoook, yapacaklar bi çıkıntılık. Tamam adamlar seni tahrik ediyor da tahrik olma be kardesim. Neyse gerçekten çok şey gördük deplasmanda. Bir puan aldık çokşükür bu 1 puan bizi şampiyon yapacak inşallah.

Atakumlu

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 24 April 2011, 21:06:47
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=24-04-2011%2015:46
80den sonra ne güzel tribün yapmışız.
otobüsün muavini ahmet abiye selam olsun mor menekşeler....

tufan sen onu vermissin bende golun anını verim  ;)

KareAs55

Alıntı yapılan: Ant55 - 24 April 2011, 21:03:54

1- Mersin (8 puan)
2- Samsun (5 puan)
3- Tavşanlı (2 puan)

Abi şurayı anlayamadım bu puan nedir ?

isyan

AntZ

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 24 April 2011, 21:11:06
Abi şurayı anlayamadım bu puan nedir ?

Düşük bir ihimal ama bu 3 takım arasında 3 lü averaja kalırsa bu takımların birbirinden aldığı puanlar...

Samsunspor
--------------
Samsun - Mersin 1 puan
Mersin - Samsun 0 puan
Tavşanlı - Samsun 1 puan
Samsun - Tavşanlı 3 puan

Toplam: 5 puan

Mersin
------------------
Samsun - Mersin 1 puan
Mersin - Samsun 3 puan
Tavşanlı - Mersin 1 puan
Mersin - Tavşanlı 3 puan

Toplam : 8 puan

Tavşanlı
-------------------
Tavşanlı - Samsun 1 puan
Samsun - Tavşanlı 0 puan
Tavşanlı - Mersin 1 puan
Mersin - Tavşanlı 0 puan

Toplam 2 puan

KareAs55

Ben 3'lü averajda genel averaja bakarak hesaplanıyor diye biliyordum demekki yanlış biliyormuşum teşekkürler  :)

ali ihsan

Bu iş averaja kalmaz.Puan farkıyla şampiyon olarak çıkacağız inşallah...

holigan5565

beyler antep önümüzdeki hafta tavşanlı deplasmanına mersin de öbür hafta bolu deplasmanına gidiyor bu deplasmanlardan puan kaypsız dönmeleri zor bana göre biz önümüzdeki hafta güngören maçını kazanırsak şampiyonuz %90 antep yada rize maçındanda 1 puan çıkarırsak kesin şampiyonuz asıl önemli olan taraftarlarımız kazasız belasız döndüler mi haber var mı

King Of The North

61 numaralı formayla sahay girip bizi tahrik edeni ve medical park sağlık görevlilerince tribüne hareketler yapıp ondan sonra onlara dersini veren, pataklayan kardeşlerimizi alnından öpüyorum, kapacaksa Ordunun sahası kapanır, ne yapmışız ki, herkes eve gitmiş 3-5 çapulcu bize hareket yapmış almışlar derslerini, kırılan koltukların parası ödenir olur biter, olan olmuş artık.