Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

kaptan 55

cembaba

@kaptan55

abi sen ne hissediyorsun. Korkuyorum dedin. Bizi de korkutuyorsun =)

kaptan 55

cem erciyesin çok iyi kadrosu var ayağa iyi top yapabilen her an oyunu değiştirebilecek kadroya sahip bu tip takımlar forma girdiklerinde çok tehlikeli oluyor evet bizde formdayız ama erciyesin kadrosu bizden daha iyi bunu kabul etmek lazım.bu son 5 maçlık serideki en zor maçımız diye düşünüyorum eğer bu maçı alırsak bu iş biter kanaatindeyim.

diyarbakırdan bile çekinenler oldu ama 5 atarız demiştim yani maçı rahat alabileceğimizi düşünmüştüm,keza karşıyakadan bile çekinenler vardı onada 3 yazdım o maçdada rahattım çünkü,denizliyi zorda olsa yeneceğimizi biliyordum ama bu kez farklı eciyes gerçekten kalite,eğer pazar günü onlardan daha fazla mücadele edersek kazanırız.en büyük avantajımız yine taraftar ama unutmamak lazım ki mersin ve bolu gibi deplasmanlardan galip geldi ve gerçektende kaliteli ayaklara sahip ve formda bir ekip ile oynayacağız.

pitbul055

CurvaSs

rahat alırız diyenleri ciddi anlamda anlamıyorum. erciyes çok iyi takım. mersin maçları dahil, birçok maçlarını izledim. normalde mersin maçında 20 dakika iyi oynadılar ama kontradan attıkları golün üstüne yattılar. şimdi, biz de mecbur saldırmak zorundayız. geride açık alan verdiğimiz zaman bizim için kötü olur. ama yine de kemal ve ersin'e güveniyorum. kesin kapanacaklar bir kere, ve bu takıma kapanınca gol atmak o kadar kolay değil.

ilk yarı bi' gol atabilirsek, bizim için kolay maç olur. hee ilk yarı bulamazsak golü, ikinci yarı gol kolay atamayız. hayırlısı diyelim artık.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 12 April 2011, 11:42:18
rahat alırız diyenleri ciddi anlamda anlamıyorum. erciyes çok iyi takım. mersin maçları dahil, birçok maçlarını izledim. normalde mersin maçında 20 dakika iyi oynadılar ama kontradan attıkları golün üstüne yattılar. şimdi, biz de mecbur saldırmak zorundayız. geride açık alan verdiğimiz zaman bizim için kötü olur. ama yine de kemal ve ersin'e güveniyorum. kesin kapanacaklar bir kere, ve bu takıma kapanınca gol atmak o kadar kolay değil.

ilk yarı bi' gol atabilirsek, bizim için kolay maç olur. hee ilk yarı bulamazsak golü, ikinci yarı gol kolay atamayız. hayırlısı diyelim artık.

Birincisi bende hem fikirim çok zor maç..
Yalnız hiçte saldırmak zorunda değiliz..
Bir puan bile iyidir bence..
Çünkü 7 maç önce fikstürü eline aldığında Denizli 1 puan ve Sıfır yazabilirdin..Bence çok ekstradır ordan alınan üç puan ve bizim elimizi kuvvetlendirmiştir..
O yüzden bence saldırmak zorunda değiliz..

Bizim en zor maçımız ben yenilmeyelim yeter diyorum ;)

CurvaSs

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 April 2011, 11:47:14

Birincisi bende hem fikirim çok zor maç..
Yalnız hiçte saldırmak zorunda değiliz..
Bir puan bile iyidir bence..
Çünkü 7 maç önce fikstürü eline aldığında Denizli 1 puan ve Sıfır yazabilirdin..Bence çok ekstradır ordan alınan üç puan ve bizim elimizi kuvvetlendirmiştir..
O yüzden bence saldırmak zorunda değiliz..

Bizim en zor maçımız ben yenilmeyelim yeter diyorum ;)

haklısın abi, tamamen yüklenmemiz gerekmiyor ama taraftar kesinlikle saldırtacaktır takımı. yani rölantide oynamaz futbolcular. bi' şekilde ileride çoğalırız, yükleniriz, gol atmak için her şeyi yaparız. ve her şeyi yaparken, geride alan bırakabiliriz. tabii denizli'den alınan 3 puan elimizi bir hayli güçlendirdi ama bu maçı için rolanti oyun beklemek olmaz.

emre

bende Akan abiye katılıyorum.şu son 5 maçta hangimiz böyle kayıpsız geçeceğimizi düşünürdük ki.Erciyes iyi ekip zor bir maç olacak ama biz rahatız.son 5 maçını kazanmışsın,taraftarın inanılmaz destek veriyor,herkes şampiyon gözüyle bakıyor ve yenilsen dahi lidersin..

Bir de su var ki geri hattımız çok iyi.Nazar değmesin gol dahi yemiyoruz.Rakiplerimizden rahat pozisyondayız akıllı oynarsak kazanırız..Ama öyle oyuna 3. stoper almayla,murat'ı çıkarıp abdül'ü sahaya sürmekle olmaz.

babasamsunlu

Kalpar adamın aklını alır :) Kimse saldıramaz senin dediğin gibi :):)

ahmetsefa55

bence de zor maç ama erciyesin kadrosu iyi olduğundan fln değil.son 5 maç kalmış.taraftar da futbolcularda stresli.o yuzden zor maç.yoksa erciyesi kayseri de yendik.ben maçtaydım.hiçte beğenmemiştim erciyesi.biz biraz zorlasak kazanacak gibiydik ve kazandık.yine kazanabiliriz ama tabi ki zor maç.

masbene

no rehavet+no panik+no stres= > samsun:4  kerciyes:1

CurvaSs

ben de kaybedeceğimizi düşünmüyorum. sadece rahat geçmeyecek diyorum, yani bi' karşıyaka maçının ikinci yarısı gibi, tavşanlı maçı gibi, gbb maçı gibi olmayacağını düşünüyorum. geri dörtlüye inancımız tabii ki tam. ahmet şahin de formunun zirvesinde bu sene. maçı almamamız için neden yok, lakin erciyes 4 mağlubiyet almış, biz de 4 mağlubiyet aldık.. kolay kolay yenilmiyorlar.

1 puan da bizim için iyidir, ama kimse 3 puan varken, 1 puan istemez. 4-0 olsa bile maç, beş beş beş diye bağrırlar. :D :D

emre

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 12 April 2011, 11:56:26

4-0 olsa bile maç, beş beş beş diye bağrırlar. :D :D
babam anlatıyo eskiden ilk 15 dk da gol gelmediği zaman taraftarın morali bozuluyomuş  :)

twitter