Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: gokhancaglar - 12 April 2011, 18:59:52
Samsun da olsam öyle yapardım da,konyadayım tv den izlicez artık..

konyada mı okuyorsun kardesim . Allah kolaylık versin

samsunmania

Bize karşı açık oynayan rakiplerin pek fazla şansı olmuyor. sabırlı oynuyoruz. Tam bir sinir harbi olacak bu maç. erciyes çok kaliteli bir takım. İnşallah 3 puanı alırız.

mehmet yılmaz

55(tuncay)55

rahat alırız laflarını bırakalım arkadaşlar şurada kalmış 5 hafta biz hep sezon başından beri temkinli konuşuyorduk bazı takımlar gibi şampiyon oluruz kesin çıkarız gibisinden sözler sarf etmiyorduk yine etmeyelim dayanalım lig bitsin şampiyon olalım o zaman çıldırırız ALLAH'ın izniyle

mehmet yılmaz

Rahat kazanırız demedim ben,
Kazanırız, rahat olun dedim.
İkisi arasında ciddi bir farklılık var.
Zorlanırız, sıkı bir maç olur ama sonunda kazanırız. ;)

**KaR6**

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 April 2011, 22:54:18
prim var mı bu maça?
evet can alıcı soru bu  :) bizimkiler parayı görunce babalarını tanımıyolar valla  :D

spooks

CurvaSs

aynı gün 3 tane vizemin olmasına üzüldüm, saatlerin maça denk gelmemesine sevindim.. : ) izlediğim hiçbir maçta yenilmedik.  :P

necati146

Merhaba arkadaşlar ben Necati, tribundergiden necati146.

Bu deplasmana gelmeyi çok istiyordum. Çünkü benim açımdan çok önemli bir maç bu. Seneye Süper Lig'de yer alacak Samsun şehrinin atmosferini yaşamak isterdim. Ondan ziyade kendime örnek aldığım, hukuk fakültesi öğrencisi olmam sebebiyle izinden gittiğim rahmetli Teoman Abi'nin de kabrine bir ziyaratte bulunmak istiyordum. Ancak maç ile aynı güne sınav koydular ve ben çok üzüldüm. Bana göre bu dediklerimi yapmak sınava girmekten daha önemli ama bunun izahını aileme yapamayacağım için gelemiyorum malesef.

Tribundergi'de okuduğum bir mesajda Kayseri'de yaşayan Samsunsporlu arkadaşlara bir saldırıda bulunulmuş. Okuyunca çok üzüldüm. Bunu yapanların Erciyesspor ile bir ilgisi yok. Arkadaşların atkısını almışlar buna da çok üzüldüm. Bir takım taraftarı için kendi atkısından başka bir atkı kıymetli değildir biliyorum. Benim 2 tane Erciyesspor atkım var. Erciyesspor atkısı üretilip satılmadığı için 2 tane atkım var. Bunlardan bir tanesini saldırıya uğrayan kardeşime hediye etmek istiyorum. Kesinlikle bu olayın izini silmez ama Kayseri şehri adına bir özür mahiyetinde bu hediyemi kabul ederse sevinirim. Ayrıca saldıranların kimlik tespiti için de o arkadaş benimle iletişime geçerse yardımcı olurum. Bu işin üzerine kendime saldırı yapılmışçasına düşerim.

Bir de yönetici arkadaşlardan bir ricam olacaktı. Ben bu üyeliği yıllar önce almışım ve kullanıcı adı olarak Erciyesspor'u seçmişim. Eğer değişme imkanı varsa necati146 şeklinde değişirseniz memnun olurum.

Maça gelince de iyi oynayan kazansın.

Serkan

cembaba

Kardeşim aramıza hoş geldin. Bu nezaketin içinde ben kendi adıma teşekkür ederim sana.

özkan

seckin55

Alıntı17.00 Samsunspor-Kayseri Erciyesspor: Halis Özkahya