Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

Ollivanders

hahahaha :) Allah'ım ne olursun Erciyesi yenelim. Şöyle bir atmosferi bize ordu'da yaşat :) Ne olur duy sesimizi

özkan

kaptan 55

cembaba

Abi benimde öyleydi Bolu'dan sonra. Ama o muhteşem taraftarın önünde dizlerinin bağları çözülecektir Erciyeslilerin. Saldır Samsunspor'um!!!

Serkan

eren55

Kayseri bir puan için gelecek.Kapalı oynayacak,riske girmeyecek.Şayet açmayı başarırsak gardı düşen Erciyes maça renk katar.Unutmadan erken bir gol bulursak ve arkamıza yaslanırsak o zaman bilemiyorum işte.Denizli maçında Ahmet Şahin  sağ olsun,ama bu maçta hop oturup hop kalkmayalım.

serkancengiz

bu maçtan korkuyorum anteptende böyle bir hava yakalamıştı 4 ledik.

Ahmeti

erciyes maçı çok çok zor geçecek çünkü onlarında bizim gibi 4 yenilgileri var tek umdum kapanacak olmamaları ama öyle yada böyle kazanacağız başka yolu yok.

twitter

Erciyes yener ardından birde ordu vurursa bize valla tepe taklak oluruz. Allah korusun rehavete kapılmasın kimse.

ŞİM-ŞEK-LER

erciyesi yeneriz de ordu da biraz uğraşacağız heralde.

berusa55

İkisini de yeneceğiz inşallah! Rakipler düşünsün bizi...

Kodalak

bence futbolcular,teknik heyet de dahil herkesin işin nasıl bir ciddiyete ulaştığının farkında,bu yüzden maça iyi konstre olurlar,maçın ilk 15 dakikası zor geçer ama sonra açarız kilidi inşaAllah...

berusa55

Samsun emin adımlarla Süper Lig'e !

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, sezon başında Süper Lig hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor.

2005-2006 futbol sezonu sonunda Süper Lig'e veda eden Samsunspor, yaşadığı maddi imkansızlıklara rağmen yılmadan devam ettiği mücadelede mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyor.

Geçmiş yıllardan gelen ve önemli bölümü Maliyeye ve SSK'ya olan borçlar yüzünden bir dönem iflas noktasına kadar gelen Karadeniz ekibi, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi sonucu yeni bir yapılanmayla toparlanma sürecine girdi.

Bu sene lig başlangıcında önemli hedeflerle yola çıkan kırmızı beyazlı takım, özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği performansıyla tüm spor kamuoyunun da gözde takımlarının başında yer aldı.

Ligin sona ermesine 5 hafta kala topladığı 53 puanla liderliğini sürdürürken, Karadeniz ekibini 49 puanla Mersin İdmanyurdu takımı, ile 47'şer puanlı Çaykur Rizespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor takımları takip ediyor.

Karadeniz ekibi, kalan 5 haftada 3 maçını iç sahada, 2 maçını da deplasmanda oynayacak. İlk olarak bu hafta sonu Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Samsunspor'da hedef yine galibiyet.

Cumartesi günü oynanan Denizlispor maçı sonrasında izin verilen takım oyuncularının Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yarın akşam itibariyle başlayacağı öğrenildi.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110411/samsun_emin_adimlarla_super_lige_.html#yorumlaroku

ahmetsefa55

hakkaten öyle ya.maddi imkansızlıklara rağmen bu durumdayız.bu da bızım nasıl bır futbol kültüründen geldiğimizi gösterir.

kafaya oynayan takımların kadrolarına bakıyorum, bide bizim kadroya bakıyorum.sadec tavşanlı'dan üstünlüğümüz var belki biraz ordu dan.diğerlerinden kötü kadromuz olmasına rağmen taraftarın inanmışlığı takıma da yansıdı diyebiliriz. >l<

berusa55