Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

eren55

Adana maçından beri gol yemiyoruz.Bu maçta da yemeden 2 atacağız ALLAH'ın izniyle.İnşallah atınca geriye yaslanıp da bizi de germezler.

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

başka şansımız yok artık az kaldı süper lig

engin55

1-0 yada 2-0 tahminim. Gol yemiyeceğimizi düşünüyorum

furkan5534

Alıntı yapılan: masbene - 12 April 2011, 11:54:42
no rehavet+no panik+no stres= > samsun:4  kerciyes:1

işte bunu begendım  8) ama gol yıcemızı sanmıyorum

eren55

Ordu artık tüm umutlarını rafa kaldırmak üzere.Şu an en büyük gayeleri lideri yıkıp az biraz teselli bulmak.Taraftar nazarında da bazı şeyleri telafi etmek.Şimdiden başlamışlardır bilenmeye.Biz bu kadar ciddiye alıyorsak onlar bu halde ne kadar ciddiye alıyorlardır ALLAH bilir.Ordu'dan ziyade özellikle Mersin bu maçta mağlubiyetimizi bekleyecek.

55erhan55

bu maçı kazanırsak %99 bu iş biter sondan ikinci hafta mersin-bolu rize-tavşanlı maçı var ve son hafta mersin bay geçiyor.

Ekrem

Ahmeti

bu maçı alırız ordu'ya patlarız sonrada şampiyonluğu kutlarız

Ayberk

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 April 2011, 00:29:15
yemin ediyorum bende soylıcem soylıcem unutuyorum. :) bir okuyorum iki okuyorum ondan sonra bayılıyom daa  :D kızma ayberk kardesım guzel yazıyosun da bıraz daha ozet gecsen  :-* :-*

yok abi ne kızacam :D bazen öyle şeyler oluyor ki, yaz yaz bitiremiyorum, bu da bizim tarzımız :P

ahmetsefa55

yaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum şansıma bak yaa  >:( >:( >:( pazar günü 15.30 a sınav mı konur allahım neydi günahım   :(  :(

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 April 2011, 18:52:06
yaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum şansımı s.. yaa  >:( >:( >:( pazar günü 15.30 a sınav mı konur allahım neydi günahım   :(  :(
aynı saatte benim de sınavım var..erken çıkıp koşarak eve gidecegiz artık..

ŞİM-ŞEK-LER

Alıntı yapılan: gokhancaglar - 12 April 2011, 18:56:09
aynı saatte benim de sınavım var..erken çıkıp koşarak eve gidecegiz artık..

Erkenden biletleri alın o zaman

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 12 April 2011, 18:57:34
Erkenden biletleri alın o zaman
Samsun da olsam öyle yapardım da,konyadayım tv den izlicez artık..

Tufan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 April 2011, 18:52:06
yaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum şansımı s.. yaa  >:( >:( >:( pazar günü 15.30 a sınav mı konur allahım neydi günahım   :(  :(

pazar 3te sınavım var sınav iyimser tahminle 1.5 saat sürer Denizli maçını da sınav yüzünden sonradan izledim Erciyes maçınında muhtemelen başını kaçıracam. takım yensinde gerisi önemli değil