Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

babasamsunlu

usare

babasamsunlu

Alıntı yapılan: usare55 - 11 April 2011, 16:35:01
Anca yetişiriz abi. :D

Valla benden söylemesi...
Sabah kahvaltıyı birlikte yapalım..
benim bildiği kahvaltı saat 7 de yapılır  :)
yani ben o saatte yapıyorum..  :D :D
Dediğin gibi kardeşim anca yetisiriz  :D: D :D

SametYılmaz55

top oynamaya çalışan takımlara karşı pek zorlanmadık bu maçta da pek zorlanmayız gibi geliyor

34 SS 1965

herseyı gectım de eger sampıyonlugu garantıye aldıgımızda rıze macını ıstanbula verseler olımpıyata ve bı dunya rekorunu kırsak orda bı alt lig rekoru tarıhe gecsek yusuf zıya kıyak yapsa da samsundan 100 otobus kaldırsa sampıyonlulugu olımpıyatta kutlasak konserler mesaleler olımpıayatı yaksak ne olur ama bee

lucarelli

Bu gazla kazanırız gibi geliyor. Takımda her şey çok güzel gidiyor. İnşallah 3 puan bizim.

afb28

Samsunspor'a başarılar... İnşallah kazanırsınız.... Süper lig hakkınız başarılar dilerim..

samsunmania

Alıntı yapılan: afb28 - 11 April 2011, 17:21:04
Samsunspor'a başarılar... İnşallah kazanırsınız.... Süper lig hakkınız başarılar dilerim..

eyvallah kardeşim.Davanızda başarılar dilerim.

samsunum

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 11 April 2011, 17:17:23
herseyı gectım de eger sampıyonlugu garantıye aldıgımızda rıze macını ıstanbula verseler olımpıyata ve bı dunya rekorunu kırsak orda bı alt lig rekoru tarıhe gecsek yusuf zıya kıyak yapsa da samsundan 100 otobus kaldırsa sampıyonlulugu olımpıyatta kutlasak konserler mesaleler olımpıayatı yaksak ne olur ama bee

usta, aynısını ben de düşünuodum ama ordu maçında kazanırsak güngören maçını olimpiyattta oynasak süper olur hem kulube ciddi anlamda para gelr hemde ts nin rekorunu kırmış oluruz .. ama nerdeeee

Serkan

Yıllardır bu stad da şampiyonluk kutlamayı bekliyoruz çok görmeyin bize: (

34 SS 1965

serkan bır bestemız varya bu sezona harbıden damga vuralım 2011 yılında hıc bır alt lıgde kırılmayan rekoru kıralım herta berlının rekonu dıskalıfıye edelım dunya bızı konussun

emre

Alıntı yapılan: Serkan - 11 April 2011, 18:42:57
Yıllardır bu stad da şampiyonluk kutlamayı bekliyoruz çok görmeyin bize: (

ne kadar ben de İstanbul'Da oturuyor olsam da kesinlikle Samsun'da oynanmalı maç.hani zaten öbür türlü bir durum yok ama stadımızda çiftlik caddemizde şehrimizde şampiyon olmalıyız.. :)

55(tuncay)55

Akyol

Biz desibel rekorlarını 19 Mayıs'ta kırarız gerek yok Olimpiyat'a  ;)