Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

facebookta etkinlik var samsunspor'umuz süper lige çıkanca taksimde toplanacagız diye eger dogruysa bizde taksimi yakarız

TeRMeLee

İçimde çok rahat geçeceğimize dair bir his var. İnşallah da öyle olur.

masbene

antep e helal olsun. boluyu resmen maymun etti, aynı orduya kendi sahasında yaptıgı gibi

Sioux

alperen_55

şu erciyesi bol golle geçip ligi forse edelim.s.ligdeki 4 küçüklere korku verlim şimdiden.

FaTiH_HaN

Denizli maçında olduğu gibi kontrollü başlamalıyız 1 puan erciyese yaramıyor 3 puan için oynayacaklar. Sakin oynadığımız sürece galibeyete yakın olan taraf biziz. Allah ne verdiyse kontrolsüz ataklar yaparsak erciyesin kontratak oyuncuları sonuca gidebilir. Ama taraftar desteği ile bu maçı kazanırız diye düşünüyorum artık son düzlüğe girdik oynayacağız takımların hepsinin hedefi var kimi ilk 6 ya kimi ilk 2 ye kimide küme düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor. En kritik maçımız erciyes maçı bu maçı kazanırsak orduda beraberlik yada yenilgi kredimiz olabilir. Ama erciyesi kesin devirmemiz lazım.

Kaya

Fatih kardeşim bizim takımın en büyük özelliği dikkat ettiysen dakikalar 80 leri bile gösterse maç yeni başlıyor gibi stresten uzak oynaması..Yani temennin maçta gerçekleşecektir inşallah  >l<  ::) Biraz fazla havalandılar gelsinler maç öncesi Linyitli futbolcular gibi bi hava yapsınlar sonra boylarının ölçülerini alıp gitsinler...

Serkan

ayberk söylicem söylicem unuytuyorum bırak melankolik takılma tribündergi'de  destan gibi yazılar yazıyorsun emeğine yazık oluyor kimse okumuyor len o kadar yazıyı  (=

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 12 April 2011, 00:28:05
ayberk söylicem söylicem unuytuyorum bırak melankolik takılma tribündergi'de  destan gibi yazılar yazıyorsun emeğine yazık oluyor kimse okumuyor len o kadar yazıyı  (=
yemin ediyorum bende soylıcem soylıcem unutuyorum. :) bir okuyorum iki okuyorum ondan sonra bayılıyom daa  :D kızma ayberk kardesım guzel yazıyosun da bıraz daha ozet gecsen  :-* :-*

cembaba

Ligi çoktan domine etmeliydik. Bu maçı da alıp, Ordu'da şampiyonluk kutlayalım.

kuzey55

iki gündür düşünüyorum da bu maçta beraberlik alacağımız hissi var bende.ayrıca ordu tavşanlıyı,bolu rizeyi yenecek mersin altay karşısında puan kaybedecek diye bir his var içimde hadi hayırlısı...

emre

ksk dan korkuyodum yendik,denizli içimde bir his var beraberlik iyi falan derken yendik.geli.. pardon sanki içimde bir his var  ;D ;D

ula totemler yüzünden düşüncelerimizi yazamıyoruz ya :D

beşnumara

İçimden geçenleri hatta haftalar öndesinden geçenleri söylesem bana öyle bir söversiniz kii :P
Bu maç berabere biter hatta skor da söylüyorum 1-1.Emrenin de dediği gibi 2 yarı takımın yediği üç golün ikisinde ben vardım maçta.Tesadüf olsa gerek

emre

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2011, 01:32:38
İçimden geçenleri hatta haftalar öndesinden geçenleri söylesem bana öyle bir söversiniz kii :P
Bu maç berabere biter hatta skor da söylüyorum 1-1.Emrenin de dediği gibi 2 yarı takımın yediği üç golün ikisinde ben vardım maçta.Tesadüf olsa gerek

vuuuuuuuu  >:( >:( >:(

furkan5534

bolunun yenılmesı cok ıyı oldu.. 2.'nci 3.'üncü ve 4.'üncü takımlar mersin(49), antep(47) ve rizenin(47) maç fazlası var.5.'nci sıradakı linyitin mac fazlası yok.47 puan'ı var.yani en yakın rakip linyit diye bakarsak, onlarada 6 puan fark atmıs oluyoruz..
Ve Kalan 5 maç..
Haftaya SAMSUNSPOR'umuz - Erciyes / Boluspor - Ç.Rizespor  /  TKİ Tavşanlı Linyit - Orduspor / Mersin İ.Y. - Altay
maçı Allahn ıznıyle alırsak.Bu diğer maçlarının sonuclarına göre belkide sonrakı hafta orduspor maçı bizim matematıksel olarak süperlig'e kesin çıkış maçımız oluyor  >l< >l<
heyecanlı bekleyiş  :)
Bankasya'ya düşmessen arena'da buluşuruz cinconlar  :D
görüşürüz 4 fenerliler,  ;)
görüşürüz 4'lü çarşı
hesabımıza az kaldı kendini barcelona sanan çakma barça hamsikafalılar .. Süperlig'in Babası Geliyor  ;) En Büyük Taraftar Geliyor  8)

Hayat Bize KIRMIZI-BEYAZ