Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

Ayberk

Giresun insanıyla iyi ilişkiler içinde olmayı en çok isteyenlerden biri benim, ama her şey de karşılıklı arkadaş! Biz burada olsun, td'de olsun iyi niyetli ve samimi bir yaklaşım içindeyken, gerçekten amaçsızca her gelen takıma aynı muameleyi yapan insanları muhattap alıp da oradaki 20 bin kişiye, artı 1 milyonun üstünde Samsunluya bunu yüklerseniz, yok siz öyle yaptınız da biz böyle yapmadık da MİY atkısı vardı yoktu,ne karışıyorsun vs. gibi sidik yarıştırmaya kalkarsanız, orda durun! Biz de istemeyiz kimseyle aramız kötü olmasın, yarın öbür gün yüzyüze gelince, "şu Samsunlular da şöyleydi" dedirtmek istemeyiz kimseye. Biz öyle alışık olduğunuz sağa sola salça olan taraftar topluluklarından değiliz. Bize bulaşmayana tek söz etmeyiz. Kendince ufak bir fişeklemeye bakan münferit tayfa bunları yaptıysa, niye herkese yüklüyorsun birader? Giresun kümeye denilirken, ne gerek var kardeşim diyen insanların sesi çıkmadığı için mi bu illet sözler? Yazık gerçekten. Siz ne yaparsanız yapın, Giresun şehriyle ilgili görüşlerim bellidir, böyle bir kaç kendini bilmez yüzünden de sevdiğim insanların şehrine gönül koyacak değilim. Ama herkes de haddini bilecek. Aynı şey bizim cephe için de geçerli, eğer ki sınırımızı aştıysak(ki bu siteyi kesinlikle ve kesinlikle tenzih ederim) kusura bakılmasın diye her platformda dile getirdik. Ama artık dilimizde tüy bitti söyleye söyleye, hala anlamamakta direnenler var anlaşılan. Bu tribünlerde yaşadığımız, çirkin şekilde cereyan eden olayları da dünya tarihinde ilk kez birilerine özel yaşanmış havası yaratmak da sağlıksız bir psikoloji. Diyeceklerim budur, umarım anlaşılır. Giresunla ilgili konuşmayayım konuşmayayım dedim, ama artık yeter!

Serkan

yahu Fatih oraya adamın face profilini koymuş,Adam Beşiktaş'lı daha ne oturup uzun uzadıya,cvp yazıyorsunuz..

brigand

Alıntı yapılan: jean - 22 March 2011, 11:24:36
O stad cok bicimsiz

stad biçimsiz ama taraftar o biçim : ) klasik oldular adamlar , bende öyle bir maratona sahip olmak isterdim...

5555

bahsettiğiniz atkı bu olsa gerek ?

Samsunspor - Giresunspor Maçında Çekilmiş Fotograf - Giresunsporlu Bir Taraftarın Msn Space'inde Rast Geldim...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 22 March 2011, 22:51:30
yahu Fatih oraya adamın face profilini koymuş,Adam Beşiktaş'lı daha ne oturup uzun uzadıya,cvp yazıyorsunuz..
:D :D

sercan5592

atkıyı tam net gormedım de cocuk buna benzıyodu

Ayberk

Ya Samsunspor atkısı da var fotoğraflara baktığımızda ama mevzu o değil. O atkıyı açtıysa ayıptır. Yok Samsunspor atkısı açtıysa eyvallah. Bu kadar dallanıp budaklanmamalıydı nokta

kalptenþimþek

her ne yapmışlarsa da şu çocuklara kızamıyorum...en azından şehirlerinin takımlarını tutuyorlar, deplasman yapıyorlar..

Ayberk

Dimi abi seneye aynı tribünde kimbilir hangi kimliksizleri göreceğiz? >:(

babasamsunlu

:D bana niye kızıyon ozaman ciğerden şişmek..  >:( >:( 8) 8) :P :P :-* :-* :-*

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 March 2011, 23:26:09
:D bana niye kızıyon ozaman ciğerden şişmek..  >:( >:( 8) 8) :P :P :-* :-* :-*

sana kızmak bir yana; şu lige elveda dediğimiz gün, alıp seni sırtıma takımın peşinden bir tur koşturacağım.. .:.:. söz!!..yalnız bir tek şartım var; 50 kilo zayıflayacaksın.. 1dk!!!

babasamsunlu

:D :D :D
şart mart anlamam ben..
laf ağızdan bi kere çıkar..
şampiyonluk maçında sırtındayım ona göre..
söz uçar yazı kalır :D :D
dur alıntı yapayımda sileme :D :D

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 22 March 2011, 23:59:14
sana kızmak bir yana; şu lige elveda dediğimiz gün, alıp seni sırtıma takımın peşinden bir tur koşturacağım..

ahmetsefa55

akan abi diktatör samsuni senin msjları kaldırmasın ortalıktan  :-X en iyisi sen sayfayı komple kopyala  :D

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kendisi ile biraz önce telefon görüşmesi yaptık..
Dediki sana mektup ile cevap gönderecem..
Kaddafiye özenmiş kendisi :):)

Ama dikdatörlüğünün son günlerine geldiğimiz şu günlerde Samsuni efendiye fazla yüklenmek istemiyorum..
Sonuçta amerika onuda yiyecektir..
Demokrasiyi sitemize getirecektir..:):)
bİ Anket yapsak sitede en çok neden şikayetçisiniz diye demokrasinin eksikliğinden şikayetçi olurdu..Ve bunu bilen amerika bize özgürlüğü getirmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmazıdı :)

Yaşasın Amerika Yaşasın Özgürlük heykeli..Yıkılsın Samsuninin diktası  :P :P :P :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D

kalptenþimþek

ooo oo senin özgürlük amerikaya kaldıysa işin var.. şimdiden al eline kazmayı sitede petrol aramaya başla kardeşim ozaman 1dk!!! 8)