Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

kuzey55

Alıntı yapılan: EFE_28 - 22 March 2011, 18:25:01
Güzel kardeşim sen ordulumusun
Bu kadar yanlı ve kör ancak morduspordan çıkar
Sizin maçınızda SAMSUNSPOR ATKISI AÇILDI .Çünkü çiçeklerle karşılandık bir jest yaptık.Bunu kabullenmek senin zoruna gidiyor olsa gerek.GENÇ ÇOTANAKLAR ASLA ASLA SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ profilde olmamışlardır.Bunu hala öğrenememişsiniz...
Girin bizim sitemize oarada samsunspor atkısını net olatak okuman varsa okursun.Yalandan yazı yazamak ve aramıza nifak tohumları ekmek,ettiğiniz küfürlere kalıp aramak için bizlere çamur atmayı ben size yakıştıramıyorum.Tutmuşsunuz bir de büyüklükten bahsediyorsunuz.Sayısal değil beyinsel büyüklüğe davet ediyorum.

bu linkte hangi takımın atkısı var bakın
http://www.giresunspor.net/forum/showthread.php?tid=1626

o soruda ne var anlamadım arkadasın biri mersin atkısı açıldı demiş bende Samsunspor atkısı sandık onu mersin atkısımıymış diye sordum? asla amacım nifak tohumu falan ekmek değil.blog yazımda buradaki ve tribundergideki yazılarımda bu açık ve net  anlaşılır.zaten bu konuyu uzatmadık...Karşılama ve taşlama olayına gelince Giresunda yaşadıklarımız herkesçe bilinir zaten sidk dolu pet şişler,taşlar,küfürler...Samsun kümeye vs tezahüratları hepsi mevcut.ama hafta başından beri geçmişte yaşana olumsuzluklara rağmen yapıcı davrandık hala da öyle olduğumuzu düşünüyorum.o nahoş görüntüler yaşanmasın dedik ve maçta olan ufak çaplı olaylara bizler de üzüldük her şeye rağmen giresunda yaşananlara rağmen...o statta 20 bin kişi ve 5 ayrı grup var hepsini kontrol etmemizi beklemen abes.aramızda ufak tefek sorunlar varken daha da zor.

ben de yine kesinlikle düşmenizi istemiyorum.bazen ts yalakası giresunlular fikrimi değiştirmeme neden olsa da sizden önce düşecek takımlar oldugunu düşünüyorum.

kuzey55

bu arada verdiğin linkteki arkadaşların kalleş falan demiş ama bizim giresunda yaşadıklarımızın karşılığında samsunda ufak olayların olması kalleşlik değil...

ayrıca sizin tribünde mersin atkısı olduğunu giresunlu bir arkadaş doğruladı.herneyse uzatmaya gerek yok.umarım uzun bir süre karşılaşmayız da unutulur bu sorunlar.

EFE_28

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 March 2011, 19:14:33
bu arada verdiğin linkteki arkadaşların kalleş falan demiş ama bizim giresunda yaşadıklarımızın karşılığında samsunda ufak olayların olması kalleşlik değil...

ayrıca sizin tribünde mersin atkısı olduğunu giresunlu bir arkadaş doğruladı.herneyse uzatmaya gerek yok.umarım uzun bir süre karşılaşmayız da unutulur bu sorunlar.

Şunu özellikle belirteyim bizim trübünde kolay kolay kimse kimseye sataşmaz.Kale arkasıda buna dahildir.Genelde deplasman yapan taraftarlar bazen ateşi fazla oluyor el kol yapıyorlar.Bu bile stadı çileden çıkarmaya yetiyor.Bazılarıda kendilerine fazla güveniyor Giresunda Trabzon uşağı diye bağırmaya cesaret edebiliyor ? Sonrada bahsettiğin olaylar cereyan ediyor güzel kardeşim.Şu bir gerçek ben federasyon olsan deplasmana taraftar olayını yasaklarım.Neden mi her deplasmana gelen veya gidenlerin elini ve dilini her zaman tutamıyorsun o zaman iş devlete kalıyor.Bu konudada mail atmaya başladım seninde kafana yatarsa burada seninde yapmanı isterim.Kardeşlik kavramı çok kutsal bir kelimedir ama hep zarar görmüştür ve göreceğinden de şüphem yok...Bu benim naçizane düşüncemdir sadece deplasman tecrübelerime göre alınmış bir karardır.

kuzey55

yöneticilerimizin bile arabası taşlandı giresunda samsun kümeye diyenler de sizlerdiniz.kimse sütten çıkmış ak kaşık değil kale arkası tribününüzün neler yaptğını anlatmak istemiyorum tekrar...ama bunları geride bıraktık ve ufak bir grup dışında sizinle muhabbete giren olmadı. .dediğim gibi maç geride kaldı artık uzatmaya gerek yok.genelde bütün deplasmanlarda bu tür sorunlar olur.çok rahatsız oluyorsan gitmezsin.

umarım düşmezsiniz.başarılar...

Turuncu

LisandroLopez

İyi günümde herkes dost, kötü günümde ''kümeye'' diye bağıranlara karşı her zaman önyargım olacak..

beşnumara

Bu giresunlu arkadaşı anlayamadım.Giresunsporlu mu sekiztaşlı mı yoksa trabzon sempatizanı mı? üye profilindeki mail adresine baktığımızda ( https://www.facebook.com/profile.php?id=634183657 )  baktığımızda sekiztaşlı çıkıyor ama verdiği adresteki siteye baktığımızda trabzon sempatizanı çıkıyor mesajına bakarsanız.Onun için ne gerek var cevap vermeye he deyin geçin.

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu ne la.. keltoş senin arkadaşın mı bunlar benim üstüme yolluyorsun bunları :D :D :D

kuzey55

zaten ts ye sövmemiz zoruna gitmiş ki gelip zahmet edip üye olmus ve bk atmaya başlamış.az kaldı kurtulacağız şu lanet ligden...

babasamsunlu

her yerde çürük elma var anlayabiliyorumda bu Mersin İ. Yurdunun alayımı çürümüş yaa :D :D
Bunu neden buraya yazdım bilmiyorum ama bu duygu dolu metni keltoş 6-1 numaraya yolluyorum :D :D

Kaya

ALayınız yalansınız..Tek gerçek biziz o kadar..

Buraya gelip abuk sabuk açıklamalarda yapmayın..

Biz tarafız,taraftarız bizde Kırmızı-Beyaz'ın dışında diğer renkler yoktur...Sizin stadınızda gs formalı dolaşır ts sempatizanı gruplarınız vardır..Biz ise Başka diye soranlara inat SAMSUNSPOR deriz...

Yani senin anlayacağın EFE_28 aynı frekansta değiliz..Hadiii canım yolun açık olsun...

Akyol

@efe28

Giresun'a her gelmemizde istisnasız şekilde küfür,taş vb... saldırılara uğradık. En son deplasman hariç hepsinde oradaydım! Sizler klavye de gerçekten güzel döktürüyorsunuz, ancak iş sokağa gelince dışardan stadı taş yağmuruna tutuyorsunuz. Sizin bu kadar antipatik oluşunuzda burdan kaynaklanıyor. Bizler kimseyi oralı buralı diye eleştiremeyiz. Yaradılanı severiz YARATAN'dan ötürü. 5 yıl boyunca gördük ki tuttğunuz istanbul takımlarını izlemek için geldiğiniz SAMSUN'da el pençe divan! Samsun'un takımı geldiğinde, kral kesilenlerden oldunuz! Kimsenin kimseyi sevme zorunluluğu yok, bizim zor dönemlerimizde geldiniz 3 attınız 4 attınız tek küfür yok, (varsa aksini ispat eden gelsin) oraya gittiğimizde elinizden ne çirkeflik geliyorsa yapan, kim bunlar kim bunlar diye o gerizekalı topluluğu kale arkası tribününüzle bizlere küfür eden yine sizlerdiniz!

Pazar akşamı bende hoş karşılamadım çünkü biz BÜYÜK takımız! Kötü günlerimizin düşmanları iyi günlerimizin dostu olmaz. Size tepki verenler büyüklüklerine yakışır davranmadıklarının bilincinde çünkü siz bizim rakibimiz değilsiniz bunu anlayın...

ErdemDenizci

Bu büyük taraftara Şampiyonluk yakışır... samsunspor_x

King Of The North

resimde hala çekirdek yiyenler var ya uyuz oluyorum gördükçe >:(