Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

eeee ne olacak şimdi  :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( :'(
söz vermişti obama   :( :( :( :( :(
yazıklar olsun...
ama o değilde yavrum dilaver nasıl koydu bilader ;)  :-* :-*

kalptenþimþek

babayiğitsamsunludaki doğalgaz rezervleri siteye özgürlük getirmeye yeter, onun için söz vermiştir o bamya.. :-* :P
demek bu yüzdenmiş pişkinliğin.. 8) >l<

babasamsunlu

ahan şimdi patlattı bi tane  daha..Şükürler olsun sıkıntısız  çalışıyor..İrandan doğalgaz ithal etmeye gerek kalmayacak bu sene :)

babasamsunlu

buarada giresun maçı başlığını  mahveden babasamsunlu ciğerdenşişmek ve babayiğitsamsunluyu esefle kınıyorum..
Konuyu ve p.c. yi kapatıyorum..
herkese Allah rahatlık versin diyorum..
Dilaver senin Allahına kurban nasıl koydun bilader ;)  :-*  ;D ;D

kalptenþimþek

edmontdante

Adana'ya gittik.Şehir içinde yanımıza gelip dostca konuşan Adanaspor'lular olduğu gibi el kol hareketi yapanlar hatta sataşanlar da oldu.Maç öncesi  stad önünde  Turbeylerin ileri gelenlerince karşılandık aramızda güzel diyaloglar geçti.Maç başladı ortam biraz gerildi maratonla.ADS atkısı açmaya çalışanları engelledik.Buna rağmen Ahmet ŞAHİN' e sövenler bize salça olanlar çıktı.Hatta bazen tüm maraton buna katıldı onların gazıyla.Ama önemsemedik.Biz kendi işimize baktık.Maçtan sonraki gün bu husus Adanaspor.org tarafından da gündeme getirildi ve  teşekkür edildi.Şimdi bakıyorum Adana'da yaşanan olumsuzluklara rağmen aklımda hep güzellikler kalmış.Şimdi çıkıp Adanaspor taraftarı bize küfür mü etti diyelim maratondaki 30 kişinin gazına gelen diğerleriyle birlikte.Bize onca güzel davranışta bulunan arkadaşları yakalım mı?Giresun maçında  Giresun kümeye diye bağırsa maratondaki  10.000 kişi yıkılmaz mıydı o stad.Bu tribün işi böyledir.Her şeyden habersiz koyun misali adamlar da mutlaka bulunur.Bir kaç tane çapulcu bir şey yapar bunlar da anında onlara uyar.Bu her yerde böyledir.Eskiyi açıp öyle böyle olmuştu demeye pek gerek duymuyorum.

CurvaSs

Sonuna Kadar 55

edmontdante

Fotoğraflar için Erdem kardeşime teşekkür ederim

Serkan

abi erdem arkadaşımız bütün çektiği resimleri zipleyip paylaşıcak mı ?