Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

##kdc##

benim yanımda en azından 10 foto çekmişti, tüm fotoları paylaşırsa süper olur;

mayan55

ben kale arkasında giresunlulara yakındım.gerçekten utandım bizimkiler küfür ediyo adamlar alkışla karşılık veriyo bizimkiler hala küfüre devam ediyo   bu işi anlamıyorum bağıracakasan takımın için bağır gol atıyoruz adamlar giresuna küfür derdinde

diver55

Samsunspor taraftarı çok iyi bir yolda ve birlik ve beraberlik içerisindedir. 30 yıldır tribünlerdeyim ama böyle bir tribün baskısı hiç görülmemiştir. Kötü, hiçbir zaman örnek teşkil etmemelidir. O bunu yaptı, o taşladı zaten, onlar 20 yıl önce kümeye demişti vs... Hiç kimse yokken SAMSUNSPOR vardı.  Bunları görmezden gelmeliyiz. Bu taraftar, büyüklüğünün daha çok farkına varmalı ve tahriklere gelememeli ve küfür etmemelidir. Çünkü rakipler ve başarılı olmamızı istemeyen malum çevreler taraftarımızın yanlış şeyler yapmasını istiyor, ve bunu fırsat olarak görüyor. Onlara malzeme veriyoruz. Stadımıza gelen rakip taraftarları takımlarını desteklemeye geliyor diye düşünmemeliyiz. Aslında onlar bizleri gıpta ile izlemeye ve öğrenmeye geliyor  ::) bunu bilmeliyiz. Bence başka takımların başarısı ve başarısızlığı bizleri ilgilendirmemeli... İşimize bakmalıyız.

KareAs55

24 March 2011, 22:36:24 #708 Son düzenlenme: 24 March 2011, 22:48:24 Samsunlu5595
18- SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.03.2011 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - GİRESUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Tufan

olur o kadar 2500 birşey değil sarı merdivenden 10bin ceza veriyorlar onu yazmamış gözlemci

berusa55

Ne olayı? 15 sn inbe hakem denildi 2500 tl mi? Tabi haftalardır ceza almadık ya rahat edemedi PFDK.

Neyse nazarımız olsun...

Ayberk

Led şovu yapılırken meşale yakılmış, bir fotoda gördüm. Ondan sebep olabilir abi ;)

berusa55

Bak onu unuttuk sevgili Ayberk; tam sağ aşağı tarafımızda bir meşale yakılmıştı. Nasıl soktuysa arkadaş onu içeri. Neyse sağlık olsun...

Ayberk

Hasılatın çok küçük bir kısmı sonuçta, bu meblağlar sıkıntı olmaz kulübe ama yine de taraftarımızın bu tip basit konularda daha dikkatli ve sorumlu davranması gerek

samsunmania

61.dk şovu yüzündendir bu ceza. Helal-i hoş olsun. ;D ;D

ErdemDenizci

Kadir ÇELEBİ

Burak

özkan

Desene burak dilaverin füzesinin seri no'sunu stadda en iyi sen gördün  :D :D :D

Burak

aynen en iyi açıdan gördük golü Rize'de Orhan'ın frikiğini çekniştim belki gol olur diye bunu çekmedik nedense :)