Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

5trawberry

Mübarek gecede gelde sövme yaaaa  >:( >:( >:(

kuzey55

03 February 2011, 21:56:52 #137 Son düzenlenme: 03 February 2011, 22:56:12 kuzey55
Alıntı yapılan: Gökberk55 - 03 February 2011, 21:49:16
o ******* bu haberin hesabını da verecek

http://www.olay53.com/haber/samsun-basarisini-rize-ve-trabzona-borclu-28585.htm

bir kez daha Allah seni bildiği gibi yapsın tutu sana o koltukta oturmak haram. ne olursa olsun sen tam bir .................

lucarelli

Sanki bu işadamları parayı trabzondan getiriyor.  Para zaten Samsun'un parası. Hepimizin parası. İkinci bir nokta tepki Trabzondan ziyade Trabzonspor'a. Çok yersiz, gereksiz ve talihsiz bir açıklama olmuş. Hemen düzeltilmeli.

Trabzonsporun iç saha maçlarında Samsunspor'a küfreden Travzonlulara da bir açıklama yapılsın o zaman.

erkutdem55

Bütün Türkiye Samsunspor taraftarının müthiş atılımını konuşuyor.Bu da taraftarı uyarıyor.Hiç utanman arlanman yok mu rezil herif.İnsanlar kendilerinden geçip tellere atlarken var mıydın o Travzan maçında?Sadık İlhan'ın o takımın penaltısını veremedim,bana rica etmişlerdi Travzan takılmasın diye,bu maçta var mıydın?Ben ikisinde de ve daha çoğu rezillikte vardım.O zaman da bizim iyiliğimizi düşünüyolardı,Allah razı olsun.

Ben Travzan sayesinde Süper Lige çıkacaksam,o süper lig de yerin dibine batsın.

kuzey55

sıra sana da gelecek bahattin güneş.

Burak

Bende trabzon kökenliyim ama Samsun'da ki 4. kuşağım. trabzon insanına genelleme yapmadan ayrı tutuyorum. Kendi hayat görüşüm gereği sevsemde sevmesemde bireyleri yaftalamam yada küçümsemem (arada kızar yaparım ama yapmamaya çalışırım). Ama gelgelim  ama trabzon şehrini ve trabzonsporu hiç sevmem nefret ederim. Bunu çok sevdiğim trabzonlu arkadaşlarımın yüzüne de söylerim. Şimdi gurbetçi arkadaşlar alınmasınlar ama trabzon şehri Samsun'u kalkındırdıysa bizim gurbetçi vatandaşların Almanya'yı kalkındırması gibidir. trabzon o kadar güzel bir yer olsa şehir nüfusundan fazlası dışarıda yaşamaz. trabzonda iş bulamayanlar sağa sola yayıldılar ve kimsenin yapmadığı işlerde çalıştılar. hep neden özellikle dolmuşçu ya da müteahhit oluyorlar sizce ? fazla kapasite gerektiren işler olmasa gerek . çok ünlü trabzonlu doktorlar var mı mesela yetenek beceri isteyen işlerde neden yoklar araştırmak lazım .

yönetici

AlıntıSamsunspor.biz'den Kamuoyuna

Bugün öğleden sonra Samsunspor Kulübü Başkanı Sn. Erkut Tutu'nun bir beyanatı ajanslara düşmüştür. Bu açıklamalar çeşitli spor ve taraftar forumlarında anında yankı bulmuş ve bir başka takım taraftarlarınca Samsunspor'luluk gururunu inciten, seviyesiz yorumlarla karşılanmıştır. Doğal olarakta biz Samsunspor taraftarlarınca eleştiri ve tepkiyle karşılanmıştır. Bizler zaman zaman eleştirsek dahi Samsunspor Kulübü Başkanı Sn. Erkut Tutu ve yönetim kurulunun gerçek birer Samsunspor'lu olduğuna inanıyoruz. O beyanattaki niyetinin Samsun'da yaşayan ve başka şehirlerden Samsun'a göç etmiş olan değerli hemşehrilerimizin Samsunspor'a yönelik  katkıları olduğunu düşünüyoruz. Yoksa herkes biliyor ki Samsunspor en güç zamanlarında bile herhangi bir spor kulübüne minnet etmemiş ve kendi yağında kavrulmuştur. Samsunspor "Burası Heryer değil; Şehri Samsun" diyenlerin ve kökeni neresi olursa olsun Samsun'la hemhal olmuş insanların takımıdır. Bizler Sn. Erkut Tutu'nun da Samsunspor'luluk ruhuna uygun düşünceler taşıdığına ve Samsunspor'luluk kaidesine şartlar ne olursa olsun  halel getirmeyeceği inancındayız.

Bizce gerçek düşüncesini tam olarak ifade etmeyen ve yanlış anlaşılmalara sebep olan basın açıklamasının, gerçekte ne demek istediğini, Sn. Tutu'nun yeni bir açıklama yaparak ifade etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Sn. Başkan kamuoyu önünde de Samsunspor'un kendine has dik bir duruşu olduğunu ve başka takımlarla ilişkilerinde her zaman bu duruşunu muhafaza edeceğini ifade etmeli. Kendisinin de mensubu olduğu büyük Samsunspor taraftarının haklı tepkileri açıklamasının gerçekte ne ifade ettiğini belirtmesi ile ancak dinecektir.

Evimize dönme yolunda emin adımlarla ilerlerken başka konuları karıştırmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz. Gün bizim için birlik günüdür. Samsunspor'luların düşmanı yoktur; Samsunspor'luların sadece Samsunspor'u vardır.

Samsunspor.Biz

http://www.samsunspor.biz/haber-Samsunspor_bizden_Kamuoyuna-8747-

Gökberk55

çok iyimser bir açıklama olmuş,bizim şerefimiz ayaklar altına alındı...

ahmetsefa55

ben açıkçası beğenmedim açıklamayı

Serkan

açıklamanın daha sert olmasını beklerdim...

doðan

Açıklamanın daha sert olacağı zaman düzeltme yazısının hemen ardıdır serkanım  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

King Of The North

Ben de iyi niyetli olmadığını düşünüyorum, kesinlikle onurumuz kırılmıştır, kendini Samsunsporlu olarak gördüğümüz, üstelik başkanımız statüsünde böyle beyanat vermesi büyük talihsizliktir, bunlar taraftarı da küstürür, zamanın birinde Y.ziya Yılmaz maratonu fener taraftarına verip binlerce insanı küstürmüştü, kinlenmişti herkes. Ya Adnan Ölmez bile böyle açıklamalar yapmadı.

doðan

Çok haklısınız arkadaşlar bu açıklamanın bir platform açıklaması olduğunu unutmayalım, bunun özü biz yanlış anladık galiba dır , ziyadesinde ne kadar sert girmek gerkirse biz bireysel girer platformda arkamızdan gelir...

Serkan

Evet bır yonetıcıde bızım köylü.TAHSIN RACİ KOSİF.SAMSUNU BOZAN TEK ŞEY ORDA YAŞAYAN KENDINI BILMEZ VE ŞE...SIZ TARAFTARLARDIR.ORDAKI TARAFTAR GURUPLARI KOLÜBÜNE HİÇBİR FAYDASI YOKTUR.HEP ZARAR HEP ZARAR.FUTBOLCU VE YONETIMLERDEN PARA İSTERLER.BAZILARINI TEHDIT EDERLER VERMESEN MAÇDA BAGIRIRIZ DIYE.YOK ÇİFLİKDE DOLAŞAMASSIN YOK ATAKUMA GELME.BILMEM NE BİLMEM NE.YANI UNUTMAYALIMKI KARADENIZIN EN BÜYÜK VİLAYETİ SAMSUNDUR VE ZENGINLERIDE SAMSUN HARIÇ DIGER İLLERDİR.TARFTAR GURUPLARI SAMSUNSPORA YAKIŞMIYOR.SÖZÜN ÖZÜ.
adam gerçekleri söyledi ama o samsunun çingeneleri varya onlar vefadan anlamaz iki sene önce rizesporun eski başkanı mehmet cengiz samsunspora 500 milyar yardım etmişdi çok cabuk unutuluyor bunlar.
Ben bu takımı bu o.çlarının diline düşelim diye tutmuyorum, ben gol olduğunda ağlarken bu tutu denen adam karşıda  alkış yapıyor kimse beni yada büyük samsunspor taraftarını bu kadar düşüremez...