Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

Ajan

Sorunun çözülmesine ne kadar sevindiysem Engin abinin tribün faaliyetlerini bırakmasınada o kadar üzüldüm.Bana Samsunspor'u sevdiren insan tribün faaliyetlerinden elini ayağını çekmişse bizede geri çekilmek düşer.

Kaya

Engin ve Mehmet abinin organizasyonlardan çekilme kararının sürmesi olayın neticelendiği anlamına gelmiyor..Engin ve Mehmet abi yoksa bizde yokuz.Olmalılar,olacaklar...

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: iak5529 - 07 December 2010, 23:37:24
   Engin ve Mehmet abinin organizasyonlardan çekilme kararının sürmesi olayın neticelendiği anlamına gelmiyor..Engin ve Mehmet abi yoksa bizde yokuz.Olmalılar,olacaklar...

gkhn

Serkan

Abilerimiz dönene kadar biz gençlik olarak yokuz...

mehmet yılmaz

kalptenþimþek

kalptenþimþek

07 December 2010, 23:56:29 #217 Son düzenlenme: 07 December 2010, 23:58:02 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: samsuni - 07 December 2010, 23:36:28
hocam şunları youtube'a değil de baska bir siteye eklesen, ben beceremedim girip izlemeyi ... :(

Mehmet hocam, cd yapıp  şube açmayı düşünüyorum..ama kabul ederseniz size halısahda bir tane cd  hediye edebilirim.. :)

kabul etmezseniz de, bilmenizi isterim..video kapasitesi çok yüksek.. parça parça kesip  fırsat buldukça başka bir video paylaşım sitesini kullanarak buradan paylaşacağım..  ;)

bu arada ktunel you tube videolarıda görüntü kalitesini bayağı bir düşürüyor

AntZ

07 December 2010, 23:59:30 #218 Son düzenlenme: 08 December 2010, 00:01:34 Ant55
Bu arada benim elimde de görüntüler var ama ses yok  :-[ İşe yaramaz diye eklemedim.
Tuhaftır, Mehmet abi nin olduğu bölümlerde ses yok, nasıl becerdim ben de bilmiyorum  :-\ Bir yandan TV den izlerken bir yandan aceleyle kaydetmeye çalıştığım için oldu herhalde.

kalptenþimþek

hepsi kaydedildi.. tv den çekim oldu ama kamera sabitti ..sesi de gecenin bir yarısında açtık artık.. komşular sağolsun videonun seyrine etkiedecek bir tepki vermediler..sonuçta ses görüntü fena değil ..güzel bir kayıt oldu.. :)

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 08 December 2010, 00:09:49
hepsi kaydedildi.. tv den çekim oldu ama kamera sabitti ..sesi de gecenin bir yarısında açtık artık.. komşular sağolsun videonun seyrine etkiedecek bir tepki vermediler..sonuçta ses görüntü fena değil ..güzel bir kayıt oldu.. :)

Evet kayıt güzel, tamamının da olmasına sevindim, kendi kaydettiğimi izleyince üzülmüştüm ama neyseki kaydetmişsin, eline sağlık  ;)

Tufan

sene 2007 öss tercihi zamanı yaz tatili transfer haberlerini ararken buldum samsunspor.biz sitesini o güne kadar klasik bir Samsunlu kadar Samsunspor'a yakın 19 yaşında gençtim.
sonra üyeliğim kabul edildi o zamanlar site bu kadar aktif değildi belli başlı yazanlar vardı maç başlıklarında Teoman abinin Mehmet abinin yazılarını okur gurbette Engin abinin Ersin abinin maratondan çektiği fotolara bakarak iç geçirirdim. hatta öyle bir hal almıştıki bu bazı maçların sonrasında sadece fotoları bekler olmuştu.

Teoman abinin vefatının sonrasında Mehmet abiyle sitenin çıkardığı ilk atkı sayesinde tanıştım devamında 1 sene sonra Samsun'a geri döndüm locadaki abilerimi, arkadaşlarımı tanıdım onları tanıdıkça, yaptıklarını görünce, felsefesini anladıkça bu takımı bu şehri dahada sevdim.

benim için Samsunspor deyince aklıma Teoman abi, Engin abi, Mehmet abi gibi abilerimizin ailelerinin önüne bu takımı koyması, Mustafa'nın hayatı, halısahalar,yemekler,kahvaltılar bir sürü organizasyon, İstanbul,Bursa,Ankara grupları yani samsunspor.biz ailesi geliyor.

şimdi şöyle bir durum var bir abimiz diyorki ben yokum kendimi geri çekiyorum ailenden bir abin elini eteğini çekiyorken senin devam etmen uygun olur mu? asla.

Serkan'ında dediği gibi "Abilerimiz dönene kadar biz gençlik olarak yokuz..."

Ollivanders

Abilerimiz dönene kadar biz gençlik olarak yokuz...

kutsalforma

ya mehmet abi su kariyi bi susturamadin
anasini satayim bu ne, sanki mehmet yilmaz degilde sunucu kadin misafir
bi sus bre kadin  >:(

kuzey55