Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Uzun abi işte . iş bitince hemen damlar :D

Jnr.Serkan

Ben gece programı izlerken kendi ailemden birisi çıkmışcasına mutlu oldum abi...Yapılan eleştirileri kesinlikle haketmedin.Ben onları okurken utandım.Bu şehir ve tribünler maalesef gerekli kişilere gerekli önemi vermiyor bunu daha iyi anladım.bana sadece Samsunspor dememi sağlayan insanların başında geliyorsun mehmet abi..Bunu her zaman bir borç bilirim yerin bende apayrıdır bu yüzden.seni seviyoruz abi.Herşeyin en güzeline layıksınız engin abi ve sen

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: samsuni - 07 December 2010, 21:55:01
bırak bu işleri uzun...
senin destek mesajını göremedim ama ne zaman mesele çözüme kavuştu, hemen damladın :)

seni Uzun seni!  :D

Aşkolsun Mehmet Bey yanlış tanımışın beni... ;D :D

Ayberk

Bir insanı hiç tanımadan kendini ona yakın hissedebilir misin deseler; 1-2 sene öncesine kadar cevabım herhalde hayır olurdu. Yalnız Mehmet abiyi hiç tanımadan, görmeden, sadece "iyi bir Samsunsporlu ve dosdoğru adam" imajıyla kendime yakın hissettim. Sınıf arkadaşımın hocası olduğunu öğrenince çocuklar gibi sevindim; benim gözümdeki en büyük şöhretle, belki de kafamdaki ideal rol modelle tanışma fırsatıydı çünkü bu. Mehmet abi iyi ki varsınız, sizin gibiler iyi ki var

55.hakan

Bence bundan sonrası için de devam edilmeli tribün organizasyonlarına tribünler kimsenin malı değil çünkü.İnsanlar iyi yapılan şeyleri desteklemeyi öğrenmeli.Birşeyleri iyi yaparken neden teslim olasınız ki

edmontdante

Mehmet'in de dediği gibi ortada yanlış anlaşılmalar,işin aslını bilmeden yapılan yorumlar vs sebeplerle olayların bu boyutlara gelmiş olduğunu gördük.

Biz bugüne kadar hep Çiço'yu gördük.Onu sevdik.Onun samimiyetine inandık.Onun da bizi iyi tanıdığını düşündük.Ama  anladım ki Çiço bizi iyi tanıyamamış,ne olduğumuzu tam manasıyla anlayamamış.Bizi iyi tanıdığını düşündüğümüz Çiço bile iyi tanıyamadıysa,bizim bu takımı nasıl sevdiğimizi ve samimiyetimizi göremediyse  ,bizimle diyalogda olmayanları varın siz düşünün.Burada hata bizim de olabilir.Demek ki kendimizi çok iyi ifade edememişiz.

Bilinmeyen ve yanlış bilinen çok şey ortaya çıktı ve doğrular gerçekler ortaya serildi.kafaların takılan ve sorun ettikleri hususları  sorduklarında hepsinin bir cevabı olduğunu gördüler ve böylece bazı değerlendirmelerinin yanlış olduğunu anladılar.Biz de kendimizi daha iyi ifade etmiş olduk böylece.Biz de hatalarımız olabileceğini söyledik.Konuyu SAMSUNSPOR'l ilgili kim iyi bir şey yapıyorsa onu seviyoruz diyerek kapattık.

Sonuçlarına gelince;tabi ki site faaliyetlerine devam edecek.Çünkü bu sitenin farklı bir misyonu var.Tribün organizasyonlarına gelince herhangi bir faaliyette bulunmayı düşünmüyoruz.Bense kendi adıma  tribün oluşumlarının dışında olma kararı zaten almıştım bu böyle devam edecek. Böylesi, yaşıma ve bulunduğum konuma daha uygun sanırım.Tabi ki aşkımızdan vazgeçmeyeceğiz.

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 07 December 2010, 21:20:29
Ayrıntılı yazmam mümkün değil. Öğleden sonra Engin abi ile birlikte Site Camii altında görüştük. Yaklaşık 3 saat kadar oturduk. Onların yanlış bildikleri o kadar çok şey vardı ki, hepsini konuştuk. Site ve şahsımla ile ilgili bazı bilinmeyen şeyleri paylaştık. Öğrenmiş oldular. Tamamen bizi tanımamaktan ve yanlış bilgilerden kaynaklanan önyargılar, yanlış düşünceler...

Biz böyle bilmiyorduk denildi, biz ise bildiklerini sanıyorduk. Küfür konusundaki hatalarını da kabul ettiler. 
Velhasıl, uzatılacak herhangi bir sorun yok. Elbetteki bazı gönül yaraları kalıyor ama en azından diyalog eksikliğini gidermiş olduk.

samsunspor.biz'e gelince, site işleyişini bırakmak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı zaten. sadece Engin abi ile benim o görüşmeden bağımsız kararımızdır, bundan sonra tribünle ilgili bir organizasyon yapmayacağız.

Şu an devam eden polar ve burası heryer değil  atkılarının ypımına devam edilecektir.

Netice itibarıyla sorun çözülmüştür!

Abiciğim iyi ki varsın... Sorunun çözülmesine çok sevindim.

berusa55

Karşındaki dinlemek hatan varsa kabul etmek ve de özür dilemek de erdemdir. Konunun sükunetle çözülmüş olasına çok sevindim.

kalptenþimþek

gkhn

"Ilk kez izledim ve cok kaliteli bir yorumcu gerçekten Mehmet Yilmaz" bjk li bir arkadaş böyle yazmış tribündergide.Gerçekten büyük zevk aldım izlerken gelecek tekliflere açık ol abi 8)

Kadir ÇELEBİ

Hayır benim anlamadığım bu site her zaman tribün birlikteliğinden söz etti haftalık yada genel yorumlarında hangi grup sadece performans açısından değerlendirilip hakkı teslim edildi isim vermek gerekirse liseli şirinlere gerekse sögütlübahçeli arkadaşlara sadece ürünler konusunda destek olundu ve bu birbirlerinin yüzünü bile görmediği nereden olduğunu bilmeden site üyeleri tarafından elden geldiğince yapıldı burada ne oldu Engin sever Mehmet yılmaz kötü adam oldu ''Onlar bana Samsunsporu sevmenin bedelini ödemeyi öğreten ve benimseten insanlar.'' son yaşanan olay tamamen traji komik bir olay bahsi bile yersiz. umarım anlaşılmıştır umarım çözülmüştür. Ortak sevdamızda bütünleşelim diyoruz kötümü ediyoruz.

deado

tüm sayfayı da şimdi okuyabildim.2 gündür hiçbir şey izleyemedim. zaten yenilginin moral bozukluğu var üzerimizde. neyse kısaca belli yanlış anlaşılmalar ortadan kalktıysa çok sevindim.

Samsuni'nin konuk olduğu bu programı nereden izleyebiliriz oyle bir şansımız var mı kayıt eden felan?

kalptenþimþek

mehmet yılmaz

hocam şunları youtube'a değil de baska bir siteye eklesen, ben beceremedim girip izlemeyi ... :(