Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

cahil dostum olacağına akıllı dostum olsun hesabı bizimkisi de.bu stedeki abi ve kardeşlerimize destek değil de köstek olmak hangi vicdana sığar.bu sitedekiler reklam peşinde değiller başkaları gibi.biz şuyuz herşeyi biz yaptık bizim sayımız şu siz kimsinizki demiyorlar.bu samsun tribünleri bir gün elbet düzelecek.biz o zaman süper lige çıkmış olacağız.

kuzeycity

Yazık günah yaa, inanamıyorum diyecem ama o kadar alıştık ki bu gibi saçma, malca durumlara. Lanet olsun.

Ollivanders

mehmet yılmaz

sORUN ÇÖzÜLDü SAYILIR. bugün öğleden sONRA BİR ARAYA GELİP GÖRÜŞECEĞİZ. herkesin beklentisi ve düşüncesi farklı idi anladığım kadarıyla. ben herşeye rağmen Şirinler tribünü ile gurur duydum bugüne kadar. Demek ki ne düşündüğümüzü anlamamışlar ya da anlatamamışız.

dediğim gibi, bundan sonrası için bir karar vereceğiz.
SAmsunspor'umuz için en hayırlısı ne ise o olsun.

mehmet yılmaz

Ayrıntılı yazmam mümkün değil. Öğleden sonra Engin abi ile birlikte Site Camii altında görüştük. Yaklaşık 3 saat kadar oturduk. Onların yanlış bildikleri o kadar çok şey vardı ki, hepsini konuştuk. Site ve şahsımla ile ilgili bazı bilinmeyen şeyleri paylaştık. Öğrenmiş oldular. Tamamen bizi tanımamaktan ve yanlış bilgilerden kaynaklanan önyargılar, yanlış düşünceler...

Biz böyle bilmiyorduk denildi, biz ise bildiklerini sanıyorduk. Küfür konusundaki hatalarını da kabul ettiler. 
Velhasıl, uzatılacak herhangi bir sorun yok. Elbetteki bazı gönül yaraları kalıyor ama en azından diyalog eksikliğini gidermiş olduk.

samsunspor.biz'e gelince, site işleyişini bırakmak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı zaten. sadece Engin abi ile benim o görüşmeden bağımsız kararımızdır, bundan sonra tribünle ilgili bir organizasyon yapmayacağız.

Şu an devam eden polar ve burası heryer değil  atkılarının ypımına devam edilecektir.

Netice itibarıyla sorun çözülmüştür!

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 07 December 2010, 21:20:29
Ayrıntılı yazmam mümkün değil. Öğleden sonra Engin abi ile birlikte Site Camii altında görüştük. Yaklaşık 3 saat kadar oturduk. Onların yanlış bildikleri o kadar çok şey vardı ki, hepsini konuştuk. Site ve şahsımla ile ilgili bazı bilinmeyen şeyleri paylaştık. Öğrenmiş oldular. Tamamen bizi tanımamaktan ve yanlış bilgilerden kaynaklanan önyargılar, yanlış düşünceler...

Biz böyle bilmiyorduk denildi, biz ise bildiklerini sanıyorduk. Küfür konusundaki hatalarını da kabul ettiler. 
Velhasıl, uzatılacak herhangi bir sorun yok. Elbetteki bazı gönül yaraları kalıyor ama en azından diyalog eksikliğini gidermiş olduk.

samsunspor.biz'e gelince, site işleyişini bırakmak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı zaten. sadece Engin abi ile benim o görüşmeden bağımsız kararımızdır, bundan sonra tribünle ilgili bir organizasyon yapmayacağız.

Şu an devam eden polar ve burası heryer değil  atkılarının ypımına devam edilecektir.

Netice itibarıyla sorun çözülmüştür!

Mehmet kardeşimin de yazdığı gibi ve öğrendiğim kadarıyla dialog eksikliğinden kaynaklanan sorun tabir edilen unsur çözülmüştür , site faaliyetleri  içinde olmaya devam edeceğimi beyan ederek son işlemimi tamamlayıp, sonraki oluşumlarda tüm genç arkadaşlara elimden gelen tüm desteği sağlamaya çalışacağım , diğer yönde engin kardeşim ve mehmet kardeşimle ortak hareket etme yönünde davranış sergileyeceğim ...
BURASI HER YER DEĞİL ...Bu sitede oluşan ailemin tüm fertlerine sevgilerimi tekrar sunuyor , sevginizi paylaşıyorum ...

lucarelli

ss.biz organizasyonu samsunspor için çok önemli. Sorunun çözülmüş olması  iyi oldu.

Ayberk

Buradaki güzel insanların haksız eleştirilere hatta hakaretlere maruz kalması, sanki şahsıma yapılmış gibi dün içime oturdu. Herkesin bilmesini isterim ki; sizsiz olmuyor be SAMSUNSPOR.BİZ! Çok uzun süredir aranızda bulunmamama rağmen, sanki doğduğumdan beri sizinle tribünde büyümüş gibi hissediyorum kendimi, hiç şüphesiz diğer arkadaşlarım da öyle. Emanetinize elimizden geldiğince göz kulak olmaya çalışırız abi; yeter ki Allah sizi başımızdan eksik etmesin

Ollivanders

Sorunun çözülmüş olmasına sevindim . İnşallah bir daha boyle birşey yaşamayız.

mehmet yılmaz

Bu arada dün akşam üzeri bazı mesajları okurken çok duygulandım ve ağladım.

İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsuni - 07 December 2010, 21:49:03

samsunspor_x abi asıl sen iyiki varsın. www.mehmetabininaskerleriyiz.com  samsunspor_x

Ollivanders

Abi siz olmasaydınız , Rahmetli Teoman abim olmasaydı bu guzel olusum olur muydu hiç ?  Bir olusum dusununki herkes birbiriyle olmaktan mutlu. Bundan daha guzel birsey olur mu ? Biz sizlere butun abilerimize tesekkur ederiz abi. iyiki varsınız

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: samsuni - 07 December 2010, 21:49:03

Sizin sayenizde varız buralarda... Asıl biz çook TEŞEKKÜR ederiz...

Ayberk

Bu şehirde yaşayan insanlara, bu şehrin onuru, bu şehrin gururu, bu şehrin her şeyi olan Samsunspor'u ve "sadece Samsunsporluluğu" aşılamaya çalışan siz büyüklerimiz olmasaydı belki bugün ben de dahil bu şehrin gafil gençleri, gafletinde devam edecekti... Tekrar tekrar söylüyorum; iyi ki varsınız abi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SSBiz Gençlik - 07 December 2010, 21:52:22
Sizin sayenizde varız buralarda... Asıl biz çook TEŞEKKÜR ederiz...

bırak bu işleri uzun...
senin destek mesajını göremedim ama ne zaman mesele çözüme kavuştu, hemen damladın :)

seni Uzun seni!  :D