Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

seckin55

brigand

Sercan

red_white

emrullah

cembaba

AlıntıAbilerimiz dönene kadar biz gençlik olarak yokuz...

KotuCocuk55

Ben hala birşeyleri kabul edemiyorum..
Şöyle bir programın ardından işi bu noktalara taşıyan insanlara niye kendimizi anlatıyoruz,sinirim bozuluyor..

İşin el sıkışılarak çözülmesi güzel ama arkasında birçok karanlık nokta ve kalp kırıklığı bıraktığıda aşikar..

Tribün efsanelerinin bu kararları ise,yaşanan olaydan da çok daha üzücü..

Kaç gündür 'Tamam hızlanalım'ı doladım ağzıma yine kullanasam geldi bak  ;D  ;D

Bir futbolsever olarak,Mehmet Yılmaz'ı daha çok ekranlarda görmek istiyoruz..

Gerçi abi bir kere çıktın,neler oldu! Her hafta çıksan,bu samsun yanar valla!!!

supernatural_55

Sorun karsilikli cozuldu ama o cag atlayan tribunun ''Fatih'leri''kendini geri cekti.yani Samsunspor icin sorun daha yeni basladi.eminim ki uzun donemde bu sorun cok iyi gorulecektir zaten...
"abilerimiz donene kadar biz yokuz"

Burak

SSBiz Gençlik

usare

tankut

Bu Site Tüm dünya üzerindeki Samsunluların Samsunsporluluk bilincini yükseltmiştir. Bu çok önemli bir misyondur. Onun için ben bu site yöneticilerine ve Samsuni kardeşime çatlak seslere kulak asmayın, bu kutsal göreve devam edin diyorum. İnşallah bu site sayesinde yeryüzündeki Samsunsporluların sayısı ve kalitesi artarak devam edecektir. Bu iş sizler gibi değerli samsun ve samsunspor aşıkları sayesinde olacaktır. Tabi bu durum bazı kişi ve kuruluşları rahatsız edecektir. Bir kardeşimiz 'Bu şehrin Samsunsporu ön plana çıkaranlarla sorunu var' gibi altı çizilecek bir ifade kullanmış. Yaşanılan olayların özeti bu cümledir. Kısaca yapılacak daha çok iş var. Samsunspor tribünlerinin renklenmesi ve yükselişi kesinlikle bu site sayesindedir. Bu sitenin faaliyetlerini durdurması demek, bizler gibi gurbettekiler de dahil her yerdeki Samsunsporluların Samsunsporluluk şuuru, duygularının ve takımın geleceğine dair umutlarının törpülenmesi anlamına gelecektir. Onun için bu çileli yolda bu site ve değerli üyelerine büyük görev düşmekte. Devam kararı bu yüzden çok önemli. Tüm Samsunsporlu kardeşlerime sevgiler...               

Recep