İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Dün akşam işten çıktım eve gidiyorum ana yol üzerinde bir kamyonu sollayıp sonra önüne geçtim arkadaki kamyon sellektör yapmaya başladı pek aldırış etmedim, ama sürekli sellektör yapıyor korna da çalmaya başladı aha dedim ben Bursada sağlam bi kamyoncu dayağı yicem  :) 2 km boyunca devam etti hızlanıyorum o da hızlanıyor falan en sonunda sağ sinyal verip durdum oda arkaya geçip durdu, ben hazırladım kendimi bi kavga gürültü kopacak diye içimden diyorum sollayıp önüne geçtim diye kavga mı edilir falan, adam indi kamyondan hemşerim Samsunun neresinden dedi :) Dedim abi merkezde oturuyorum ama dedem Kavaklıdır bende çarşambalıyım, Bursa-Ankara arası yük taşıyorum dedi, 3-4 dk konuştuk dediki normalde 55 plaka gördüğüm zaman pek aldırış etmiyorum ama arkada Samsunspor atkısını görünce içim bir tuhaf oluyor dedi ayak üstü bir Samsunspor muhabbeti yaptık, bir ihtiyacın var mı diye sordu yok abi saolasın dedim, Allahaısmarladık dedik binip devam ettik, içim bir tuhaf oldu Samsun dışında bir yerde bir Samsunsporluya rastlayınca çok seviniyor insan 5-6 dk konuştuk adamın ismini dahi sormayı unuttum o da sormadı direk memleket muhabbeti yaptık  :)

masbene

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 15 February 2012, 14:21:32
Dün akşam işten çıktım eve gidiyorum ana yol üzerinde bir kamyonu sollayıp sonra önüne geçtim arkadaki kamyon sellektör yapmaya başladı pek aldırış etmedim, ama sürekli sellektör yapıyor korna da çalmaya başladı aha dedim ben Bursada sağlam bi kamyoncu dayağı yicem  :) 2 km boyunca devam etti hızlanıyorum o da hızlanıyor falan en sonunda sağ sinyal verip durdum oda arkaya geçip durdu, ben hazırladım kendimi bi kavga gürültü kopacak diye içimden diyorum sollayıp önüne geçtim diye kavga mı edilir falan, adam indi kamyondan hemşerim Samsunun neresinden dedi :) Dedim abi merkezde oturuyorum ama dedem Kavaklıdır bende çarşambalıyım, Bursa-Ankara arası yük taşıyorum dedi, 3-4 dk konuştuk dediki normalde 55 plaka gördüğüm zaman pek aldırış etmiyorum ama arkada Samsunspor atkısını görünce içim bir tuhaf oluyor dedi ayak üstü bir Samsunspor muhabbeti yaptık, bir ihtiyacın var mı diye sordu yok abi saolasın dedim, Allahaısmarladık dedik binip devam ettik, içim bir tuhaf oldu Samsun dışında bir yerde bir Samsunsporluya rastlayınca çok seviniyor insan 5-6 dk konuştuk adamın ismini dahi sormayı unuttum o da sormadı direk memleket muhabbeti yaptık  :)
Bende Bursa da yaşadığım yıllarda bu tür olaylar yaşamıştım :)

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: masbene - 15 February 2012, 14:39:28
Bende Bursa da yaşadığım yıllarda bu tür olaylar yaşamıştım :)

Evet çok Samsunlu var Bursada ama çok şükür ben kalıcı değilim seneye Samsundayım inşallah :)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2012, 13:12:52
Böyle hocalara harbiden görükmek lazım :) Benim adımda serkan senin yerine bir derse gireyim mi ?

Abi ufak tefek birşey zaten.Tükürüğünde boğulur : )

lucarelli

Geçen gün şirkette mesaideyim, Odada da bir tek ben varım diğer arkadaşlar çıkmış. Sandalyenin birinde de montum ve samsunspor atkım var. odaya patron geldi. Biraz konuştuk iş güç felan. Sonra tam çıkarken o mont kimin diye sordu.  Cevap vermeye fırsat bulamadan, senin değil mi dedi? Nerden anladınız dedim, Yanında Samsunspor atkısı var dedi.

Tahir

Yılı hatırlamıyorum 2.ligdeyiz rakip adanaydı herhalde daha ilkokula gidiyorum babam maca götürdü mac sonucu 5-0 falan bittiydi mac baslamadan önce Kaptan Eminaraba ile stada girdi sonra maçbaşladıydı.Ertesi hafta babam yeniden maca götürdüydü beni maç başladı ama Kaptan eminhenüz stada gelmediydi cocuk aklı sanki o kırmızı araba ile emin stada girmeyince maç başlamıyor.Babama sorduydum baba o kırmızı araba gelmedi ama niye maç başladı diye :)

Tahir

Yıl 2003 Trabzonda okuyorum yurtta anons yaptılar 0RH+ kan aranıyor diye
Neyse yurttan benle beraber 2 kişi daha kan vermek için asağıya indi inenlerden biri daha SAMSUNLU cıktı.
Öğrenci derneğine götürdüler bizi hasta yakınları orada bekliyormuş.Orda trabzonlularla muhabbet ediyoruz nerelisin dediler SAMSUNLUYUM dedim ooo biz SAMSUNU sevmeyiz demeye basladılar ya sabır cektim neticede hayır işlemeye elmişiz.Sonra SAMSUNUN neresindensin diye sordular ÇARSAMBA dedim onu hiç sevmeyiz demeye basladılar benim kafam iyice atmaya basladı biri ya bişey daha sorim sana dedi hangi takımlısın deidler SAMSUNSPORLUYUM deyince vay arkadas sen bu kadar kötü seyi nasıl bi araya topladın dediler sonra benim salter attı tabii benim size verecek bi damla kanım yok gidin kimden alıyosanızalın dedim çıktım...

Ajan

Bügün derste febeli ama benim sayemde bir nebze olsun Samsunspor sempatizanı olan matematik hocamın yanıma gelerek yüksek sesle 'Sana geldik sevgilim'' demesi ve sınıftaki diğer 26 kişinin bakışları  :D

sadece55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 15 February 2012, 14:21:32

Vay Çarşambalı Yılan Badi yakışır sana demek arabayı da götürdün

masbene

bugün 3 aylık oğlumuzu kontrol için doktora götürdük. rutin kontrollerin ardında boy ve kiloda var tabi. kilo ok, boyu ölçtü 61cm. hocam onu 62 yapalım dedim :)

erkutdem55

Ben de sadece 2 gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.x bir şirketin genel müdürü benimle maalesef İngilizce mülaakat yapıyor.Kariyer.net'e İngilizce 9 yazınca,mecbursun İngilizce yapacaksın dedi.Konu futboldan açıldı.Hangi takım dedi Samsunspor dedim.

'Samsunspor is not a big team as  I know in Türkiye' dedi.Ben de 'İts the biggest team for me,dedim.Nice answer dedi.Siz hangi takımlısınız dedim.Rotherdam doğumluymuş,fanatik Feyenoordluymuş,Ajaxtan nefret edermiş.Geçen sene 10-0 yenildiniz dedim.'I dont remember' dedi.'Are u stıll fan of Feyenoord after 10-0 dedim.'Of course' dedi.I understood Feyenoord ıs the bıggest team for u.'We both fan of the team where we born.'Anladı,güldü :)Mülaakat bu diyalogtan da anlayacağınız üzere başarı ile sonuçlandı :)
Adam İspanya'da çalışırken de Real Madrid kombinesi varmış.

##kdc##

Erkut abi hazırlık okurken ki günlerim geldi aklıma  :)

masbene

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 17 February 2012, 20:04:25
Ben de sadece 2 gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.x bir şirketin genel müdürü benimle maalesef İngilizce mülaakat yapıyor.Kariyer.net'e İngilizce 9 yazınca,mecbursun İngilizce yapacaksın dedi.Konu futboldan açıldı.Hangi takım dedi Samsunspor dedim.

'Samsunspor is not a big team as  I know in Türkiye' dedi.Ben de 'İts the biggest team for me,dedim.Nice answer dedi.Siz hangi takımlısınız dedim.Rotherdam doğumluymuş,fanatik Feyenoordluymuş,Ajaxtan nefret edermiş.Geçen sene 10-0 yenildiniz dedim.'I dont remember' dedi.'Are u stıll fan of Feyenoord after 10-0 dedim.'Of course' dedi.I understood Feyenoord ıs the bıggest team for u.'We both fan of the team where we born.'Anladı,güldü :)Mülaakat bu diyalogtan da anlayacağınız üzere başarı ile sonuçlandı :)
Adam İspanya'da çalışırken de Real Madrid kombinesi varmış.

işe alındık mı bari ?

erkutdem55

Henüz aranmadım ama içerden gelen bilgiler alındığım yönünde.

kıbrıslı_mete

Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Geçen hafta pazar günü, Eskişehir maçı günü, liseden öğrencilerimize YGS kursu veriyoruz, öğrencilerimiz illa müdürü de çağırıp hamsi ızgara yapmaya gidelim diye tutturdu. dedim maç var ben duramam orada, meraktan çatlarım. neden dün gelmediniz, yapardık dedim. çocuklar dedi hocam maçı özetten izleyin. lan dedim bi daha tekrar et o sözü de seni mezun etmeyeyim. çocuk tırstı tabi, hocam öyleyse haftaya c.tesi gidelim. dedim ki o gün de ankaragücü var olmaz. çocuk en sonunda hocam biz en iyisi hamsiyi 19 mayıs stadında yapalım yoksa sizi hiç müsaitken bulamayacağız. ben de o zaman, çocuğa aferin oğlum, bu sözden sonra sınavlara girmesen de olur dedim :-)))  sonuç olarak hala yapamadık hamsi ızgarayı :-))