İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

masbene

ankaragücü maçına girmek için, gişeden çok mahzen girişine benzeyen kapıda bekliyoruz. kapıda duran güvenliğe önümdeki arkadaş memleket neresi abi dedi, adam şüpheli tavırlarla samsunlu değilim ama karadenizliyim gibi birşey dedi. arkamdaki çarşambalı genç de öldürücü hamleyi yaptı :"trabzonluyum de de ...... gör abi" dedi.

emre__ss

Alıntı yapılan: masbene - 19 February 2012, 13:18:35
ankaragücü maçına girmek için, gişeden çok mahzen girişine benzeyen kapıda bekliyoruz. kapıda duran güvenliğe önümdeki arkadaş memleket neresi abi dedi, adam şüpheli tavırlarla samsunlu değilim ama karadenizliyim gibi birşey dedi. arkamdaki çarşambalı genç de öldürücü hamleyi yaptı :"trabzonluyum de de ...... gör abi" dedi.

ama böyle olmaz ki şimdi site kuralları bu tip diyaloglar için daha esnek olmalı o nokta nokta olan yere aslını yazabilmeliyiz  :D :D

masbene

Alıntı yapılan: emre__ss - 19 February 2012, 13:43:32

ama böyle olmaz ki şimdi site kuralları bu tip diyaloglar için daha esnek olmalı o nokta nokta olan yere aslını yazabilmeliyiz  :D :D
yaşım ve terbiyem buraya yazmaya müsade etmiyor malesef. küfür çirkinleştiriyor nokta nokta daha yerinde :)

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: masbene - 19 February 2012, 13:18:35

ben bu tavrı doğru bulmuyorum,trabzona toplu sövmeye varım ama bireysel olarak asla yapmam neden dersen onlardan da Samsunsporu seven insanlar var,gereksiz yere antipatik olmamak lazım.

masbene

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 19 February 2012, 13:54:57
ben bu tavrı doğru bulmuyorum,trabzona toplu sövmeye varım ama bireysel olarak asla yapmam neden dersen onlardan da Samsunsporu seven insanlar var,gereksiz yere antipatik olmamak lazım.
tabi ki canım şöyle bir gerçek var ki samsunda yaşayan insanlar olarak birçoğumuzun komşusu, akrabası vs trabzonlu olabilir. mesela benim çocukluk arkadaşım, kankam trabzonludur. ayırt etmeyi bilmek lazım.

Ayberk

Bugün bakkala gittim en son çıkarken 1 lira para üstü aldım, baktım kasanın yanında çakmaklar var. Malum 4 takımın yanında Samsunspor amblemi olan çakmaklar... Dedim bu 1 liraya da çakmak alayım. Ben aldıktan sonra 1 tane Samsunsporlu çakmak kaldı. Diğer takımlarınkiler komple duruyor en fazla satan 4-5 tane satmış. Bakkal dedi ki, amma Samsunsporlu varmış ben bu kadar beklemezdim helal olsun dedi. Abi bi zahmet olsun daa Samsun'da yaşıyoz dedim :D Ben bakkalı Trabzonlu sanırdım-ki öyle- ama kapısında Samsunspor yapıştırması vardı 1-2 konuşunca baktım yok, adam Samsunsporlu :evet:

kalptenþimþek

sigara içen ne kadar çok Samsunsporlu varmış öyle ya :(

ahmetsefa55

al işte bakış açısına bir örnek daha bravo ferhat abi  :--*

kalptenþimþek

saol yiğenüm, keşke içmeselerdi de bakmasaydım ben de.. :)

Ayberk

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 20 February 2012, 23:07:52

Ben hayatımda kullanmadım ama armayı görünce çakmak aldım abi :)

celebi

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 20 February 2012, 23:07:52

yanında ateş taşımak Efendimiz (S.A.V) sünnetidir be hocam

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 21 February 2012, 00:40:44
yanında ateş taşımak Efendimiz (S.A.V) sünnetidir be hocam
cigara için değildir tabi dimi abi.
ameller niyetlere göredir sonucta  ;)

celebi

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: muhalif - 21 February 2012, 00:45:25
cigara için değildir tabi dimi abi.
ameller niyetlere göredir sonucta  ;)
aferin yiğenüm sen de güzel baktın şimdi:)

ahmetsefa55