İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

mimar55

O mudur ismail uyanikla konusmustu her hafta bir lise samsunsporun davetlisi olarak maca ucretsiz gidiyordu hic o yillarda lisede olan yok mu hepsi hatirlar bedava maca gitmislerdir kesinlikle.....

fanatik

ahmetsefa55

mehmet yılmaz

Sorun çocuklarda değil, öğretmenlerde...
Samsunspor'un maçı var, siz okula, derse geliyorsunuz...
Alsanıza bir sevk.
Ders boş olsun, çocuklar da maça gitsin değil mi?
Ben olsam öyle yapar(d)ım... :)

burakbas

Öğretmen olsam bir gün konu olarak ŞEREFLİ TARIH işlerdim. Ne güzel olurdu tüm öğrencilerimi alıp maça götürmek. Emin Kar ı göstermek , anlatmak. Bu forma uğruna hayatlarını vermiş futbolcularımızı anlatmak. O onurlu SAMSUNSPOR taraftarını göstermek. Inşallah tüm öğretmen abilerime nasip olur. Öğretmen olursam her türlü imkan sarf edip bunu yaparım . . .

emre__ss

O müdür toplum içerisinde parmakla gösterilir.Ayıplanmaz.Utanılmaz.Adamın son kalan damlasıdır.Pastekidir o.

maviay55

1.5 yaşında yeğenimin kollarını havaya kaldırarak çamçunn demesi paha biçilemez..

her telefonda abim : amcan ne öğretti sana oğlum

çamçuuunnnnnn  :_nazar

BigBadMama5552

İstanbul'da yaşadığım için doğal olarak sınıfımda bırakın Samsunspor'u, Anadolu takımlarını bile tutan yok. 21 kişiyiz sınıfta, 14 Fenerbahçeli, 6 Galatasaraylı var. Beşiktaşlı hiç yok, onun dışında Samsunsporlu olarak ben varım, tek tabanca takılıyorum yani. Kız olduğum için sınıftaki futbol muhabbetlerine çok da karışmıyorum. Zaten Fenerbahçeliler ile Galatasaraylılar birbirlerini yemekten benle fazla uğraşmıyorlar. Fakat bir gün bir arkadaşım (ki Fenerbahçeli kendisi) birdenbire yanıma gelip şöyle dedi:

- Var ya 2005 yılında Alex size öyle bir gol atmıştı ki aman Allahım, ben senin yerinde olsam direk Samsunspor'u bırakırdım yani. Hatta şimdi bile bırakırdım, zaten küme düşeceksiniz, ne diye tutuyorsun?
+ Valla bilemiyorum, gerçek taraftar takımı ne yaparsa yapsın takımını sonuna kadar destekler. Ben Samsunspor ister amatör kümeye düşsün, ölene kadar tutmayı bırakmam.
- Kızım sen bilirsin, bir gün doğru yolu bulacaksın. Ama gelen geçen size koyuyor haberin olsun, bir dahaki maçta koyacağız size, maçtan sonra artık hangi yüzle gelirsin bilemem.
+ Sen merak etme hiçbir şey olmaz. İsterseniz 10 tane atın, ben her şekilde gelirim okula, her zaman da Samsunspor'u tutarım.

Okullar sömestr tatiline girene kadar arkadaş bana takılmayı sürdürdü "Alex koyacak size, Samsun kümeye" diye. Ben dikkate bile almadım. Sömestr tatiline girdik, arkadaşla hiç konuşmadım, sonra 2 Şubat'ta Samsunspor'umuz Fenerbahçe ile yaptığı maçta 3-1 yendi. 6 Şubat'ta okullar açıldı, ben okula gelir gelmez arkadaşın yanına gittim ve şöyle dedim:

- Perşembe günü Gekas size nasıl koydu ama?  :D

O an arkadaşın suratının aldığı ifadeyi görmenizi o kadar çok isterdim ki...Paha biçilemez bir andı. Zaten o günden beri Samsunsporluluğuma saygı duyuyorlar. Bir de hocaların Samsunsporlu olduğumu duyunca verdikleri garip tepkilerden kurtulabilsem süper olacak ama bakalım... :)

ahmetsefa55

senın zaten , ordulu olup , Samsunla pek az alakan olup , ıtalyanca lısesınde okuyup, üstüne kız olup bu yaşta Samsunsporlu olmana ben bile şaşırmıyo değilim yani  :)

BigBadMama5552

Evet düşününce baya ilginç :) Küçükken Samsun'a gittiğimde çok sevmiştim, ondan etkilenip Samsunspor'u tutmaya başladım, daha da bırakmadım. Zaten babam da kendi tuttuğu takımı tutmam için bana herhangi bir baskı yapmadı, hatta içten içe bu durumu destekliyor diyebilirim, senelerdir böyle mutluyuz. İtalyan Lisesi'ne gitmem de tamamen annem ile babamın isteği, yoksa bende istemez miydim normal bir okula gitmeyi :)

Serkan

Bizim de bu durumda bu kardeşimize herşekilde destek çıkmamız gerekiyor sanırım : )

twitter

Bizim yedi ceddin Samsun'lu o halde bile Samsunspor'u tutuyoruz diye gururlaniyoruz, senin durum daha karisikmis.

Hani marjinal bizdik ?  ;D

Sercan

Sen o febeli çocuğun isim ve adres bilgilerini gönder bana daha senin yanından bile geçemez kardeşim :)

Burak

Grup İstanbul 55 bu kardeşimize sahip çıkın gerekirse okula ziyaret düzenleyin de Samsunsporluların sayısını görsünler  :evet: :ok

özkan

17 March 2012, 10:46:53 #149 Son düzenlenme: 17 March 2012, 11:02:44 özkan
Yüreğine sağlık değerli kardeşim,yıllarca bende istanbulda,aydında yani samsundan uzakda yaşamış olmam sebebi ile anlayabiliyorum seni ve o artisin surat ifadesini  ;D