İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: ElbistanLı4655 - 08 January 2011, 22:33:45
Sanırsam 3-1lik Diyarbakırspor Maçı Sonrasıydı...Elbistanda Sınıftayım Oturuyom Boynumda Atkı..Gelen Geçen Bakıyo...Ne Alaka Die Galiba..Tabi O gün Galibiyetten Sonra Mutluyum Gün Boyu Çıkarmam Dedim...1.Hoca Derse Girdi Gördü Bişey Demedi..2.Hoca TrabzonSporlu..Görünce Afalladı..Adam Ne Oldugunu Şaşırdı...Kalk Dedi..Evladım Sen Samsunlumusun Dedi?? Hayır Hocam Dedim...Boynundaki Samsunspor Atkısı Demi Dedi?? Evet Hocam Dedim...Samsunda Oturdun Mu?? Hayır Hocam...Peki Bu Atkı Ne Oglum Dedi...Hiç Üslübumu Bozmadan...Hocam Biz Trabzonsporlular Gibi Degiliz.. Sebepsiz Sevmesinide Biliriz Dedim...! Hoca Sinirden Olacak Sınıf Defterini İmzalamadan Çıkmış :D ;) :D :D
Harika ya ağzına sağlık  >l<

sadece55

Benim üniversitedeyken arkadaşlarım hep dalga geçerdi neymiş efsane kadroymuşta falanmış ta diye...Neyse bir gün hep beraber ankaraya gittik...Orda samsunlu bir kızla tanıştık bizimkiler kıza ilk lafları sende samsunsporun efsane kadroyu biliyomusun dediler...Kız da bizim gibi manyak çıktı :) fatih muzaffer mete diye başladı :) çok fena kapak olmuştu

Ollivanders

Serkan

1927

Ordulu bir arkadaş aradı
Beni tebrik etmeyecek misin? dedi
Niye edeyim birader? Ligi bu sezon 10. bitirdiniz, küme düşmediniz diye mi dedim :)
Kapadı  8)

Ordulu ama koyu GS'li...

##kdc##

normalde maçlara yanımda bir arkadaşı getirmek istemem herkes kendi gelsin kardeşim niye bana ayak bağı oluyorsun ki :P neyse bu sene topluma hizmet dersindeki hocamıza sınıftaki arkadaşları tavşanlı ile yapacağımız maça götüreyim hocam dedim o da kabul etti. arkadaşların ismini liste yapıyordum ki  bir arkadaş sordu maç ne zaman kaçta Cüneyt diye. ben de cumartesi 2 de dedim. arkadaşın verdiği tepki ise:
benim cumartesi ikide sınavım var. akşam 7 de olsa olmaz mı _?
o andan itibaren o arkadaşımla olan diyaloglarımda hep bir tedirginlik yaşadım;

sadece55

Yozgatta  ki bolu maçından dönüşte bizim ekiple benzinliğe uğramıştık.Orda bizi formalarla gören benzinlikçi bizi samsunspor futbolcusu sanmıştı :) Niye yenildiniz az oynayın daha artık demeleri bize hörmet göstermeleri bayağı  komikti.Tufanın dönüşte dediği de bombaydı " Abi o değilde benim gibi göbekli adamı da topçu sandılar ya " iyi kopmuştuk :)

seckin55

Alıntı yapılan: Erdinc - 30 May 2011, 08:56:43
Yozgatta  ki bolu maçından dönüşte bizim ekiple benzinliğe uğramıştık.Orda bizi formalarla gören benzinlikçi bizi samsunspor futbolcusu sanmıştı :) Niye yenildiniz az oynayın daha artık demeleri bize hörmet göstermeleri bayağı  komikti.Tufanın dönüşte dediği de bombaydı " Abi o değilde benim gibi göbekli adamı da topçu sandılar ya " iyi kopmuştuk :)
Birde Vezirköprülü birisi vardı benzilikte, maçın sonucunu sordu, bizde yenildik dedik. Adamın tepkisi "Bu kadar sigara içerseniz tabi yenilirsiniz" olmuştu, herkes dondu birbirine bakıyordu. :D :D

sadece55

heee doğru bak orası öyleydi :) orasını unuttum hikayenin bomba tarafı orasıydı...Severolardan biri adama nasıl yani la bu bizi topçu sandı deyişi bombaydı :)

Levent ÖCAL

Ben işteyken dün bizim evde yaşanmış bir olaydır;

Düzce'den misafirlerimiz geldi kız kardeşim, damat bey ve anne babaları. Düzcede oturuyorlar aslen Gümüşhane' liler ama biz nerden bilelim kayınpederin koyu ts li olduğunu :D kayınpeder benim oğlana soruyo sen hangi takımlısın die yaşı itibari ile uzun uzun Samsunspor diyemiyo benim çocuk Samsun diyor kısaca takım soranlara. Eşimde giriyor diyaloğa o babasından dolayı koyu Samsunspor taraftarı, sen hangi takımı tutuyosun die sor diyor eşim oğluma, kayınpeder hemen atlıyor ben tranzonsporluyum die. olay bundan sonra kopuyor; Eşim sonuçtan emin oğluma bak oğlum dede trabzonsporluymuş diyor, benim oğlanda başlıyor hemen Oleeeyy çömlekçi çocukları oleeeyyyy. Ve sonrasında derin bir sessizlik evde. (Bu arada oğlum 3 yaşında)  ;D  ;D

Sercan

11 February 2012, 13:17:42 #70 Son düzenlenme: 11 February 2012, 14:22:15 Sercan
Benimde 4 yaşında bir yeğenim var, o da benden dolayı bütün yeğenlerim gibi koyu Samsunsporlu.. Geçtiğimiz Ramazan ayında, tabi hava çok sıcak, bu yeğenim geçmiş karşıma sanki işkence yapar gibi dondurma yiyor :) Bende şaka yollu "ulan artık kocaman adam oldun, niye oruç tutmuyorsun?" diye sorduğumda ."Ben Sadece Samsunspor'u tutarım!.." diye cevap verince, o gazla hiç yemek yemeden 1 ay boyunca oruç tutabilirdim...  Aslan yeğenim benim...

Ayberk

Alıntı yapılan: Sercan - 11 February 2012, 13:17:42
Benimde 4 yaşında bir yeğenim var, o da benden dolayı bütün yeğenlerim gibi koyu Samsunspor'lu.. Geçtiğimiz Ramazan ayında, tabi hava çok sıcak, bu yeğenim geçmiş karşıma sanki işkence yapar gibi dondurma yiyor :) Bende şaka yollu "ulan artık kocaman adam oldun, niye oruç tutmuyorsun?" deyince verdiği cevap karşısında, o gazla hiç yemek yemeden 1 ay boyunca oruç tutabilirdim..."Ben Sadece Samsunspor'u tutarım!.."  Aslan yeğenim benim...

;D ;D espri 10 numara hele de yaşına göre, akıllı çocukmuş vesselam Samsunsporlu olmasından belli ;)

Furkan

@samsuni

Hocam tebrik ediyorum sizi gurur duydum :)

Ayrıca öğrencileriniz ne kadar şanslı ki sizin gibi bir hocaları olduğu için ufak yaşta Samsunsporluluk bilincine varmış olacaklar veya oldular.  Bize denk gelmedi şöyle bir hoca.

FaTiH_HaN

Öss'ye hazırlanırken bir kimya hocam vardı dersanede Sedat Hocam çok delikanlı adamdı, bizle halı saha maçlarına geldiğinde Serkan yada Celil formasını giyerdi ve ilk Samsunsporlu hocam oydu lise sona kadar Samsunsporlu bir hocam olmamıştı, halada görüşüyoruz internetten. Hiç unutmuyorum düştüğümüz sene son oynadığımız malatya maçının ertesi günü çok üzgündük Sedat Hoca ruh gibiydi biraz dertleştik ağlayacak kıvama gelmiştik, o gün ders falan işlememişti, Fatih bugün ders falan işlenmez son derste beni beklemeyin sınıfa da söyle çıksınlar dedi dedim hocam müdür falan bir şey demesin, ya Fatih müdürü mü düşüncem işlemiyorum ders mers demişti.

mehmet yılmaz

Pazartesi günü, ikinci dönemin ilk dersi vardı. Okula gittim ve 1-2 İnkılap Tarihi dersi. Çocuklar 12 yıllık meslek hayatım boyunca genele ve ilk dönem size, Yunanlarla ilgili söylediğim herşeyi, yaptığım esprileri unutun :) Gekas Fener'e üç tane çaktı...  >l< >l< Hem ne vardı şöyle Anadolu'dan iki dönüm arsa verseymişiz  :P dedim...