İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

özkan

Mehmet Abi;o kadar çok isterdimki senin gibi birinin öğretmenim olmasını..

Bneimde aydındaki lisede yoklama alınan sınıf listesinde ad soyad sıralamasında adım soyadım kısmında samsunsporlu olarak yazardı adım.Ey gidi günler.

silopilimuhsin

Bizim bi köylümuz akrabada sayılır. Samsunlu birisiyle evlenmiş. Cocuk burda askerken sevmisler askerden sonrada gelip kızı istemişler ve evlenmişler aradan yillar geçti birgün bunlar köye geldi Bende gidip enisteyi göreyim dedim. Mehmet hocam çelebi hocam. Veyis. Kar6  süleyman ve diğer arkadaşlarlarin bana karşı sergiledikleri misafirperverligin etkisiyle bende samsunlu enişteyi agirlayayim gezdireyim düşüncesi gittim adamın yanına. Biraz konuştuk lafı samsunspora getirdim adam tam maldi samsunsporun hangi ligde olduğunu bilmiyordu. Samsunsporluyum dedim orda futbolcumusun dedi. Ben cok kızdım samsunsporlu degilmisin dedim yok dedi. Bende fazla oturmadan çıktım ordan.

mehmet yılmaz

12 February 2012, 11:04:27 #77 Son düzenlenme: 12 February 2012, 11:35:14 samsuni
Yan sanayidir o... Vardır bir karışıklık  ;D

Cheregi

Hatalı üretimdir diyelim Sn Hocam, orjinalinden sağlam yan sanayiler de oluyor  :D (Yan sanayi; Ordu, Amasya, Sinop vs...  :))

seskat

Benim hikayem pazar günü gelişti, Eskişehir macını izliyorum evde ailecek. Olayın kahramanı ise 64 yaşındaki Amcam. Macın ilk yarısı 1:0 bitti. Devre arası Amcam akşam namazı icin abdest almaya gidip geri geldi. İkinci devre başladı. Akşam namazına birkac dakika daha vardı. O ara Ekhigo ikinci golümüzü attı. Sevincden evi yıkıyoruz. Sonra Gekas kırmızıyı yedi. Amcam abdestini bozmamak icin müthiş bir caba sarfetti. Hakem nerdeyse abdesti tekrarlatacaktı. Amcam namazlığı serdi ve akşam namazını tv'ye sırtı dönük şekilde kılmaya başladı. Bu ana kadar herşey normal. Amcam akşam namazının farzını bitirip arkasını döndü TV ye baktı, mactaki son durum icin. O anda kontraya cıktık ve Uğur 3. golümüzü attı. Amcam namazı bıraktı sevinmeye başladı. EsEs ve hakeme anmaya başladı. Samsunspor diye bağırıyor.  Samsunspor sevgisi işte böyle birşey. O anı hic unutmamam. O sevinc ve mutluluk müthişti. Resmen sevinc gözyaşı döktü amcam. Namazı sıfırdan kılmak zorunda kaldı amcam.. Bursa macında amcamla birlikte statda olcaz işallah.  :kanka: samsunspor_x

ahmetakturk55

Alıntı yapılan: samsuni - 26 October 2010, 16:06:27
Giresun maçından önce annemin teyzesinin oğlu var, abim sayılır o aradı, başka bir vesile ile... giresunlu, koyu fenerli. birden bizim maça getirdi lafı, ne olacak, yine yeneriz dedi. dedim ki, "bak abi, seni severim, kalbini kırmak istemem ama girsunlu 3 tane futbolcunun adını say desem sayamazsın, ama benim için samsunspor kutsal birşey, o yüzden ne seninle bu muhabbete girerim, ne de makara yaparım. bilgin olsun." kısa bir sessizlik,
-eee... daha daha ne haber? :)

dün de hanımın sosyal bilimler lisesindeki öğrencileri "geçmiş olsun hocam" demişler. hanım, ne oldu ki? deyince, giresun'u yendik hocam demişler. bizim hanım, evet, yendik, ben samsunsporluyum demiş. çocuklar, büyüklerden hangisini tutuyorsunuz deyince de, "baska diye soranlara inat, sadece Samsunspor" demiş. Çocuklar hem sevinmiş, hem de şaşırmışlar. hocam, futbolcuları tanıyor musunuz diye bir de imtihn çekmişler. bizimki, turgut'u iyi paraya sattık ama zenke ile agbetu geldi deyince. alkış kopmuş :)

Akşam geldi bunları anlattı bana, gururumdan ağlayacaktım. :) :) :)

GERÇEKTEN BRAVO ABİ :) AYAKTA ALKIŞLIYORUM SİZİ  >l<

masbene

fener maçı akşamı stada doğru yürürken köfteci ibo abiye uğradım. abi nolur skor : 3-1 fener alır dedi...maç sonu yanından yine geçerken gözgöze geldik,abi skoru bildin dedim. eskişehir maçı için yine bu konu üzerine totem yapayım diye ibo abiye tekrar uğradım. abi skor ne olur dedim: gülmekten cevap veremedi :) maç çıkışı 3-1 den sonra ibo abiye bu sefer ben gülmekten bişey diyemedim. bakalım bursa maçında artık gülmekten yerlerde ikimiz de sürünürüz herhalde  :D :D :D

ali ihsan

Benim hanıma görev yaptığı okulda derste çocuklar sormuş " Hocam eşiniz hangi takımı tutuyor ?"

Eşim "Fanatik Samsunspor'lu" deyince çocuğun birinin verdiği cevap şu olmuş "Adamda ki fantaziye bak "

Sempatik Bengülü

bende dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.bursada bi gıda fabrikasında laboratuvarda çalışıyorum.lise stajerleri geldi onlara analizlerle ilgili bilgiler veriyorum.bitanesinde ts atkısı gördüm boynundaki ne dedim atkı abla ts.tutuyorum dedi bende çıkart onu hemen dedim abla samsunsporlumusun dedi evet dedim.abla ama biz sahada düşmanız dedi bende bu beni ilgilendirmiyor ama senin staj bitmez dedim  ;D çocuk okadar paniklediki hemen atkıyı çıkarttı ama stajının bitmemesi korkutma amaçlıydı  ;D ertesi gün gıda mühendisime durumu anlatmış gıda mühendisimde o kız fanatik samsunsporlu ve sende ts.yi tutuyorsan bu staj bitmez demiş çocuk beni her görmesinde hazır ola geçiyor

Jnr.Serkan

Geometri hocamız fanatik trabzonsporlu.Her ders garanti 5 dakika atışıyoruz adam laf cambazı yalnız ters köşeye yatmıyor hiç : ) Bugün derste biri sordu hocam psv maçı ne olcak diye.Yencez farklı dedi.Perşembe akşamı psv'liyiz dedim.Kim onu diyen dedi arkayı döndü.Benim dedim.Niye oğlum sende azizin takımlarınımı tutuyosun dedi.Yok hocam ben Samsunsporu tututorum illa başka takım tutmam gerekirsede kendi takımlarımı tutuyorum dedim.Hem psv'ninde renkleri kırmızı-beyaz tabi psv'yi tutmayimde kimi tutim dedim.Sen çakma Samsunsporlusun,Samsunsporlular trabzonsporluları sever destekler dedi.Asıl trabzonu seven Samsunsporlu çakmadır dedim öyle atıştık atıştık,soruyu çözdü geldi yanıma oğlum biz yiğidin bol çıktığı yerden geliyoruz dedi,hocam Samsunlu olduğunuzu biliyordum şimdi kendinizde söylediniz dedim arkasını döndü gitti (= Bu trabzonsporluları kaynar kazana atıp yakmalı

FaTiH_HaN

Bu hoca dersane hocasıysa sorun çıkmaz ama eğer lise hocansa geometriden çakarsın bak  :)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 14 February 2012, 20:45:38
Bu hoca dersane hocasıysa sorun çıkmaz ama eğer lise hocansa geometriden çakarsın bak  :)

Allaha şükür Namık Kemal'de hiç trabzonsporlu hoca yoktu.Olsa şuan lise okuyor olurdum sanırım :)

Sioux

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 14 February 2012, 20:39:43
Geometri hocamız fanatik trabzonsporlu.Her ders garanti 5 dakika atışıyoruz adam laf cambazı yalnız ters köşeye yatmıyor hiç : ) Bugün derste biri sordu hocam psv maçı ne olcak diye.Yencez farklı dedi.Perşembe akşamı psv'liyiz dedim.Kim onu diyen dedi arkayı döndü.Benim dedim.Niye oğlum sende azizin takımlarınımı tutuyosun dedi.Yok hocam ben Samsunsporu tututorum illa başka takım tutmam gerekirsede kendi takımlarımı tutuyorum dedim.Hem psv'ninde renkleri kırmızı-beyaz tabi psv'yi tutmayimde kimi tutim dedim.Sen çakma Samsunsporlusun,Samsunsporlular trabzonsporluları sever destekler dedi.Asıl trabzonu seven Samsunsporlu çakmadır dedim öyle atıştık atıştık,soruyu çözdü geldi yanıma oğlum biz yiğidin bol çıktığı yerden geliyoruz dedi,hocam Samsunlu olduğunuzu biliyordum şimdi kendinizde söylediniz dedim arkasını döndü gitti (= Bu trabzonsporluları kaynar kazana atıp yakmalı

Bir de böyle diyorlar. Gerçek Samsunsporlular TS'yi severmiş de aramızı istanbul takımlarını tutanlar bozuyormuş. Ben daha bugüne kadar sadece Samsunsporlu olup da TS'yi seven bir kişi bile görmedim, duymadım. Neyin kafasında bu itoşlar?

Cheregi

Alıntı yapılan: Sioux - 14 February 2012, 21:15:05
Bir de böyle diyorlar. Gerçek Samsunsporlular TS'yi severmiş de aramızı istanbul takımlarını tutanlar bozuyormuş. Ben daha bugüne kadar sadece Samsunsporlu olup da TS'yi seven bir kişi bile görmedim, duymadım. Neyin kafasında bu itoşlar?

Trabzonspor'u severim diyen bir Samsunsporlu! varsa Samsun da yaşayan bir Trabzonspor ludur o. Çoğu .öt korkusundan ya da daha rahat hareket edebilmek için Samsunsporluyum ya da Samsunspor'u da severim der. Bu durumun adı onlar için Samsunsporlular Trabzonsporluları sever olur, bizim için iki yüzlülük, öt korkusu, TS'linin normal hali ya da her neyse...  :(

Serkan

Böyle hocalara harbiden görükmek lazım :) Benim adımda serkan senin yerine bir derse gireyim mi ?