kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Kodalak

cenk dünki idmana katılmamış,bilmediğimiz bişeyler var gibi..(bazı duyumlar aldım takım hakkında olumlu değil)

Serkan

Serkan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 September 2010, 10:26:09
ama kabul edermi ki serkan'ım..

Abi öykü yenge araya girerse kabul eder diye düşünüyorum ama, artık sende 1 senelik benzin fişi verirsin (=

berusa55

Alıntı yapılan: Kodalak - 21 September 2010, 10:32:28
cenk dünki idmana katılmamış,bilmediğimiz bişeyler var gibi..(bazı duyumlar aldım takım hakkında olumlu değil)

Üç haftada içine verdik her şey yalan oluyor anlaşılan; ne kulübüz be vay be  >:(

Kodalak

Samsunspor' dan erken mesai

20 Eylül 2010, 22:47  Metin ATLI

Dün deplasmanda oynanan Kartalspor maçından sonra Samsun' a dönen Samsunspor bu akşam saat 18:00' de haftanın ilk antrenmanını yaptı.

Çarşamba günü Trabzon deplasmanında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hazırlığı yapıldı. Tekni ekip tarafından antrenmanın başında saha içinde oyuncular ile yaklaşık 10 dakika toplantı yapıldı. Daha sonra yapılan 20 dakikalık düz koşudan sonra ayak tenisi oyunu ile antrenman sona erdi.
Antrenmana sakat olan Can ÖzgüR ve Oğuzhan katılmadı.
Ahmet Şahin' in izinli olduğu için,Cenk' in ise teknik ekibin bilgisi dışınca antrenmana katılmadığı belirtildi. Yarın sabah saat 09.30' da Trabzon' a hareket edecek olan Samsunspor Nova Otel' de konaklayacak.

kaynak : samsunsporluyuz.net

berusa55

Anlaşılan Cenk olayı erken sona eriyor! Teknik ekibin bilgisi dışında antremana katılmamak! Eyvah eyvah  :(

55.hakan

Sonunun Serkan gibi olmasından korkuyorum.Küstürdüler adamı nası iş bu yaa

vanlioglu

Alıntı yapılan: Kodalak - 21 September 2010, 10:32:28
cenk dünki idmana katılmamış

işte bu olmadı, yine bize hüsran var anlaşılan  :-X

lucarelli

Bu hiç iyi olmadı. İşin iç yüzünü bilmiyoruz ama bir maç yüzünden yaptıysa bu hareketi çok yanlış bir hareket olmuş. Cenk haklı da olsa haksız da olsa olan bu arada Samsunspora oluyor.

King Of The North

Cenk'i küstürdüler mi yoksa papazlık mı yapıyor iyi bilmek lazım.
Kalpar Cen^'i oynatmadı bildiği bişey vardır denilebilir ama şu Sercan niye oynar 11 de anlamadım, kendini Celil sandı bir ara.

55(tuncay)55

hüseyin kalpar cenk konusunda ne kadar haksızsa bazı konularda da bence haklı örnek orhan ve alpaslan bi maçda orhanı oynatıp diger maçta alpaslanı oynatması bence mantıklı takım içindeki rekabeti arttırıyor mustafa gürel sizce kartal maçında oynayacagına inanıyor muydu bence hayır yani yedek kulubesine kimseyi mahkum etmiyor diger mesele beni aşıyor cenk ile ilgili bizim bilmedigimiz başka birşeyler var

Burak

futbolcu kim olursa olsun takımın üzerine çıkmamalı. cenk bu takımdan iki kez gönderildi daha önceden zaten

maviay55

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2010, 12:17:31
futbolcu kim olursa olsun takımın üzerine çıkmamalı. cenk bu takımdan iki kez gönderildi daha önceden zaten
bana cenk papazlık yapıyormus gibi gelio..babam sölemişti gelmesin takımı karıstırır diye inşallah dogru cıkmaz  :(

cembaba

Taraftarımız bence, "s. ol git SERCAN, s. ol git" diyebilir :D Bu daha güzel ha..