kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

celebi

ya hep hüseyin kalparı suçluyorsunuz cenkin hiç mi papazlık yapabileceği ihtimalini düşünmüyor msunuz.

orhan

hüseyin kalpar eleştiriliyorsa oyuncu tercihlerinden ve takımı kendisi kurmasına rağmen hala idaal kadroyu bulamadığı için.Oynadığımız takımlar zayıf ve hazır olmayan takımlardı ve biz bu takımlara bir gol ancak atabilmişiz.Biraz güçlü olan mersindi onada yeniliyorduk maç yarıda kaldı biz hüseyin kalpar dönemde hiç geriye düştüğümüz maçı çeviremedik o zaman hoca niye var oyuna iyi hamle yapamadıktan ve oyunu okuyamadıktan sonra

orhan

cenk bundan önceki onlarca kulüpte kadro dışı kalmadan oynadı neden bizde bir problem çıkar anlamak mümkün değil bu senede boşa giderse çok yazık olur.

cem 55

Alıntı yapılan: celebi - 21 September 2010, 20:33:34
ya hep hüseyin kalparı suçluyorsunuz cenkin hiç mi papazlık yapabileceği ihtimalini düşünmüyor msunuz.
sorun sadece cenkle sınırlı degil çelebi abi bu dandik herif geçen senede hatasını anlayıp özür dileyen son yıllarda altyapıdan çıkardıgımız tek adam hakan akmanı da bi kalemde silip attı geçen sezon belki takıma en çok katkı veren sezeri sırf hemserimi oynatacam diye kenarda çürüttü sezon başı ahmet şahini göndermek içinde türlü numaralara girişti ama başarılı olamadı şimdide cenke anıla kemale takmış durumda bu adam takıntılı dengesiz takım içindede hiç sevilmeyen sevimsiz bi adam kendi kafasına göre çalıp oynuyo bu taraftarı da aptal yerine koyuyo inan şu takımın başında sezon başında sen olsaydın biz 5 puandan fazla almıştık çelebi abi bu dandik adamdan kanımca derhal kurtulmalıyız bavulunu topla defol git kalpar

celebi

haklısın cemim sana sonuna kadar katılıyorum fakat e hikmetse içimden bir ses sanki cenk te sıkıntı var diyor ama glleriyle geri döner ve ben haksız olururm. ama önce kalparın onu oynatması lazım :P

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 21 September 2010, 21:12:07
haklısın cemim sana sonuna kadar katılıyorum fakat e hikmetse içimden bir ses sanki cenk te sıkıntı var diyor ama glleriyle geri döner ve ben haksız olururm. ama önce kalparın onu oynatması lazım :P
Mersin maçında mecbur oynatacak  :P

mahmut55

erdinc ne ucmasi...

1e 1 gercek ..resimler var istermisin?
eros centerde ...table dance..sen hocanin sariyer icin futbolcu mu izlemeye geldini saniyorsun buraya...senin yasin kadar ben burda hocalarlo agirlasmis lvar
eski gs büyük
büyük metin,cengizhan köksa eski adandemisprlu...bir cok isim hepsini biliyorum nasil olduklarini sen ne anlatyiorsun ucmus...

sana burdan bi balon ylllaiym onla ucurayim seni istersen

Burak

Sercan

celebi

mahmut55

tamam yakinda paylasacam ..karsilnda ne vriyorusn erdinc?

benimde bi cikarim olmali..kestane mi`? elma sekeri mi?

Sercan

Alıntı yapılan: mahmut55 - 21 September 2010, 21:41:15

Senin çıkarın doğru mu konuşuyorsun,yoksa işkembeden mi atıyorsun ortaya çıkacak işte  ;) ;) Eğer doğruysa helal olsun deriz ama böyle iddalar insanları küçük düşürüyor,konuştuğun zaman kanıtlayacaksın...

lucarelli

21 September 2010, 21:50:28 #162 Son düzenlenme: 21 September 2010, 21:57:08 lucarelli

Hocam resim varsa paylaş. Bir şey atıp ortalığı bulandırma. İşkembeden atıyorsan da böyle yorumlar yapma. Sitemizin adabına uymuyor.

adige73

Alıntı yapılan: orhan - 21 September 2010, 20:55:06
cenk bundan önceki onlarca kulüpte kadro dışı kalmadan oynadı neden bizde bir problem çıkar anlamak mümkün değil bu senede boşa giderse çok yazık olur.

cenk oynadığı kuluplerde genellikle problem oldu bu sebeble nadiren bir klüpte 2 sene üst üste oynamışlığı var

Burak

21 September 2010, 22:15:06 #164 Son düzenlenme: 21 September 2010, 22:26:36 Burak

erdinç daha cevap vermedi zahmet edip isimleride oku istersen. işkembeden atıp tutmadığını kanıtlayacaksın çünkü fantastik şeyler anlatıyorsun