Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

Mert

Cesaret edip açamazlar.Hem açtılar diyelim açılışın ertesi günü kapanmış olur.Boş yere masraf yapmasın kerizler.

kabacevizli55

Alıntı yapılan: tanju55 - 12 August 2010, 23:17:22
benim dayim camci EKINCI CAM camlari dayim takar... ;D ;D ;D ;D ;D
tanıdık taksın trabzonluya girsin hesab  8) 8) 8) 8)

**KaR6**

aynı yorumlar diğeri için yazıldı, kaç kere cam kırıldı haberi okuduk? kendimizi kandırmayla olmuyo bu işler, kırmayla dökmeyle de.. güçlü olacan hiç açtirmican ama nerdee..

alperen

bu akşam geçtik önünde harıl harıl çalışıyolar içinde..tadilat yapılıyo..çok yakında açacaklar anlaşılan

tanju55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 12 August 2010, 23:20:51
tanıdık taksın trabzonluya girsin hesab  8) 8) 8) 8)

insallah acilisi bayramda yada bayramadan sonra yaparlar zaten samsuna geliyorum camlari una cevirmezsem trabzonlu olim...isteyen benimle gelir istemeyen haberleri gazeteden takip eder...

alperen

bayrama kalmaz süperligin ilk haftasına yetiştirirler açılışı..

çýlgýnlar1984

yazıklar olsun ben daha ömrüm  billah samsunda boyle samsunspor adına bır dukkan gormedım elın adamı gelıyor dukkan acıyor yazıkalr olsun ne dıyelım bızı bu durumlara dusurenler utansın bız ne kadar cam kırsak neye yarar boyle buraya ruhsat veren zihniyet hangı aklı mantıga sıharak verıyosa yazıkalr olsun biz süperligde olsak bunları hıc bırı olmaz,,

LisandroLopez

13 August 2010, 00:25:01 #37 Son düzenlenme: 13 August 2010, 00:28:05 LisandroLopez
Buna bir dur denmeli adamlar şehri ele geçiriyor resmen yazık gerçekten..

germencisse

34_55

arkadaşlar artık bunlara gerçekten dur zamanı geldi bakın nasıl ormanı yapamadılar tepkimizi koyunca şimdi sıra buna geldi desenize buda olmucak bizim sayemizde gidin bakim bir bakın trabzonda samsunsporla ilgili bırakın mağazayı acaba kırmızı beyaz birşey varmı.. birde ben buradan eğer okunursa atakum arene grubunun değerli taraftarlarına sesleniyorum ömürevleri lozan caddesindede lozan parkının ilerisinde bir kahvehane var ve adamın salonunun adı salon 61 hemde ne tabele gemi gibi vede bordo mavi bunada tepki göstermemiz gerekmiyomu arkadaşlar nedersiniz...

**55

yıllardan beri SAMSUNSPOR STORE açamayan samsunspor yönetimlerine kapak olsun otobüsden store açacağına ÇİFLİĞE aç bi store.elin adamı nerelerden geliyo dükkanları açıyo....( açdıklarına pişman olacaklar )

eLLis

3 sayfa yorum okudumda açtırmayız stres atma yeri olur filan o işleri geçelim arkadaşlar açılınca hepimiz önünden geçeriz sonra yönetici yönetici değil Samsun halkı duyarsız der içleniriz bu site ve gruplar dahil kaç kişiyiz ve bu kalabalığa Samsunda hangi takım taraftarı bişey diyebilir karşısına alabilir...

Sercan

Bir yürüyüş daha yapılarak tepki verilmeli,bir şeye zarar vermeden...

Tufan

dükkan önüne 300-500 kişi toplanırsa gayet kapatılır o ne idüğü belirsiz yer. bunuda 2 sokak arkadaki şirinlerin desteği ile yapılabilir.

ramcQ_55

samsunda sadece şirinlermi var herkezin ağzında sirinler gidiveriyo bu konularda diğer guruplarda var neden onlar deilde şirinler
böle konularda şirinlerin ismini vermeseniz ii olur cünki en ufak şeyde şirinler yaptı olur emniyetle başı belaya girer arkadaşlarımızın