Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

red_white

Yazıklar hakikaten biz boşunamı çabalıyoruz diye düşünüyor insan.Şehrin ileri gelenleri anca geri gidiyorlar  >:( Gerçi bizde Yıllardır Kendi şehrimizde bir tane store açamadık basiretsizlikten errea açıldı asalaklık uğruna oda gitti

FaTiH_HaN

yonetimde celenk gondersin aliskinlar nasilsa feneriumdan :-X  haberi okurken utandim bence bu kadari fazla daha feneriumu hazmedememisken onun varligi bile utanc kaynagi iken bu haber cok agir oldu bence bunun icin bir yuruyus yapilmali insanlar bu konudaki hassasiyetimizi ogrenmeli...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 12 August 2010, 14:55:05Ufacık yer burayı direk yakarlar sanırım.

agzindan bal damliyor.  :D

özkan

55JNR55

yeşilyurt'ta ufak camekanlarda dükkanlar'ın teşhir bölümleri var onlardan nike'ın tam takım bir trabzon forma şort falan giydirilmiş mankeni var nasıl delirdim gittim nike'la konuştum adamlar para getiriyor diye nelerini satıyolar yaa...

germencisse

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 12 August 2010, 18:24:34
yeşilyurt'ta ufak camekanlarda dükkanlar'ın teşhir bölümleri var onlardan nike'ın tam takım bir trabzon forma şort falan giydirilmiş mankeni var nasıl delirdim gittim nike'la konuştum adamlar para getiriyor diye nelerini satıyolar yaa...

Aynen aynı şeyi bende dile getircektim..insanlar şehrine sadık insanlar değil umursamazlar..

kabacevizli55

tesenin karadenizde  hangi şehirlerde ürün satış noktaları var

Burak

aslında benim böyle şeyler için bir eylem planım var ama burası çok uluorta :)  neyse yazim bari

kod adı : BURASI SAMSUN 

yapılış şekli : 55 plaka olup araçlarında veya samsunumuzda samsunsporla tezat düşen yerlere en sıkı yapıştırıcılısından stickerlar yaptırıp yapıştı kaçtı yapmak nispeten pasif bir eylem olur :D

MeL_55

GS Store ve Bjk de yakinda acar merak etmeyin..

red_white

facede Samsun ts clup diye biri grup kurmuş ve kuran kişi yaklaşık 1 ay önce açmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz diye yazmış sanırım kuran kişi http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098611824  bu şahış

cembaba

Bence Şirinler gurubu oraya yakın olduğu için önünde Trabzon'a iyi kaptırmaları lazım. Adamlar o kadar korkmalı ki, yer yerinden oynamalı.

red_white

Bence Tüm Samsunluyum Samsunsporluyum diyenlerin sorunudur bu herhangi bir grup oraya yakın diye onların grup olarak onların sorunu olamaz diye düşünüyorum

FaTiH_HaN

Bu sene lami cimi yok super lige cikmamiz lazim buna butun sehrin ihtiyaci var artik Samsun Samsun olmaktan cikmaya basladi.

Burak

facebooktaki resimin altı kopmuş tsliler falan yazmış oraya acayip bi hal almış yorumlar

tanju55

Alıntı yapılan: lucarelli - 12 August 2010, 14:50:27
camcılara gün doğdu. 3 günde bir dükkan camı takarlar...

benim dayim camci EKINCI CAM camlari dayim takar... ;D ;D ;D ;D ;D