Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

tanju55

eger samsun samsunsporluysa tese club acilamaz samsuna...ne bu ya o kadar kolaysa git trabzona samsunstore ac...adamlar nasil indiriyor camlari...ama bizimkiler ancak yanindan gecer...

celebi

ççünkü adamlar sadece trabzonu tutuyorlar bu kadar basit mesele

samsunmania

Burak

Alıntı yapılan: celebi - 13 August 2010, 23:48:51
ççünkü adamlar sadece trabzonu tutuyorlar bu kadar basit mesele

aslında onların aralarında bile var yeni nesilden trabzonu tutmayan bazı trabzonlu arkadaşlardan duyuyorum bu biraz başarıyla alakalı görmüyormusunuz bursa da herkes bursasporlu oldu benim bir arkadaş eziktaşlıydı bursadan hiç bahsetmezdi en kral bursalı olmuş! ben samsunda muğlada bir sürü bursaspor formalı adamlar kızlar gördüm sokakta gezerken bursa bank asyadayken bu halı sahada bile zor görürdüm bursa forması bizim burada yaptığımız daha büyük bir erdem başarıya değil takıma tutkuluyuz. bir arkadaşımızın imzasında yazıyor kupalara inansaydık samsunsporlu olmazdık diye aynen öyle...

cembaba

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 13 August 2010, 20:41:04
samsunda sadece şirinlermi var herkezin ağzında sirinler gidiveriyo bu konularda diğer guruplarda var neden onlar deilde şirinler
böle konularda şirinlerin ismini vermeseniz ii olur cünki en ufak şeyde şirinler yaptı olur emniyetle başı belaya girer arkadaşlarımızın

Grup isminden ziyade, kardeşim sizin oraya açıyorlarmış. O yüzden Şirinler dediğimiz bu. Yoksa hiç bir grubumuzun ismine birşey olmasın isteriz tabii ki.

Sercan

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 August 2010, 10:45:52
Grup isminden ziyade, kardeşim sizin oraya açıyorlarmış. O yüzden Şirinler dediğimiz bu. Yoksa hiç bir grubumuzun ismine birşey olmasın isteriz tabii ki.

Bence yine grup ayrımı yapılmadan gerekli tepki verilmeli...

cembaba

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 14 August 2010, 10:50:41
Bence yine grup ayrımı yapılmadan gerekli tepki verilmeli...

kesinlikle.

eLLis

Stadda tüm grupların ve Samsunsporluların ortak noktası anti ts oluşu bu ortak nokta sayesinde tekrar birleşilip gereken tepki medenice verilmeli sonuçta söğütlübahçede olsak şirinlerde olsak şimşeklerde olsak hepimiz Samsunspor luyuz ama onlar ts li...

kabacevizli55

açsa nolur ya  ilk aylar milleten 2 3 lazdan gaz almış açmış sonra ne olçak o dükkan işlemez tese forması satmayla yürümez o gemi dükkanın kirasını bile çıkaramaz
ha başka bi amacı varsa bilemem
samsunspor bu sezon  beklentileri karşılarsada dimdik şey gibi ortada kalırlar.

AntZ

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 14 August 2010, 16:23:32
açsa nolur ya  ilk aylar milleten 2 3 lazdan gaz almış açmış sonra ne olçak o dükkan işlemez tese forması satmayla yürümez o gemi dükkanın kirasını bile çıkaramaz
ha başka bi amacı varsa bilemem
samsunspor bu sezon  beklentileri karşılarsada dimdik şey gibi ortada kalırlar.

Samsun'da kaç bin trabzonlu olduğunu biliyorsun değil mi? trabzonlu sayısı konusunda trabzonla yarışıyoruz  >:( O mağazanın açılması demek Samsun'da çok daha fazla TS formalının dolaşması ve git gide TS forması ile gezmenin normalleşmedi demektir.

Hiç boşuna kendimizi kandırmayalım satamazlar, ayakta kalamazlar diye. Açılırsa çatır çatır satar, ayakta da kalırlar.

kabacevizli55

ne kadar trabzonlu olduğunu biliyorum ama hepsininde teseli olduğunu zannetmiyorum
o dediğin doğru olablir samsunda çok tese formasıyla gezebilirler ama ben genede bu şahsın kar yapabilçeğini inanmıyorum şahsi fikrim .

Sercan

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 14 August 2010, 16:59:35
ne kadar trabzonlu olduğunu biliyorum ama hepsininde teseli olduğunu zannetmiyorum
o dediğin doğru olablir samsunda çok tese formasıyla gezebilirler ama ben genede bu şahsın kar yapabilçeğini inanmıyorum şahsi fikrim .

Yapacağı karla daha büyük bir dükkana bile taşınır.Emin ol Samsun'da trabzondaki ts club kadar iş yapar.Bir an önce tepki gösterilmeli,yoksa bunun önüne geçilemez...

kabacevizli55

öyle diyosanız daha lafım yok birader eğer bi organizasyon yürüyüş vs.bişi olursada hiç çekinmeden gelirim

5trawberry

**KaR6**