Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

Tufan

Dartagnan @ al bendende o kadar geçen sabah 6ya kadar çiftlikteydim o şeytan benide çok dürttü Samsunspor anahtarlığını fırlat insin camı ama olmuyor işte.

5trawberry

Birlikten kuvvet doğar.
Şimdi herkes yok asarım yok keserim indirirm bilmemne diyo hiç bişey yapamaz onları diyen.
Senin tek başına gücün ne de yapacaksın.
Toplancaksın 200 kişi içeri hücum edeceksin.
Zarar vermeyeceksin.
Samsunspor formalarıyla gireceksin volta atacaksın içerde.
Kimse hesap soramaz.
5-10 gün böyle olacak bu.
Sonra biraz asabiliğe dönecek iş.
Gerisi onlara kalmış.
Ahmet türke yumruk çakan vatan evladı gibi, oraya taş sallayan kanı deli Samsun evladı da çıkar.

Mustee13

Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 August 2010, 01:53:52
Yapalm valla kardsm ben varim her trlu eminim bska abi ve kardslermiz de olcktir.

Gelirim hee.. Maç günü yapalım mesela..  :)

red_white

gelme ihtimalim var gelebilirsem bende varım varlığımız yetecektir eminim

Sercan

Ne zaman gidiyoruz..Ben hazırım

maraton

rahat durun.. siz zaten buluşan görüşen adamlarsınızyüzyüze konuşun,bi b.k yapacağınız yok,burada yazıyonuz,sonra oraya yıldırım düşecek sizden bilecekler,peşinen söyleyim,avukatlık hizmetleri ücrete tabidir,anladınız siz onu ;)

Serkan

18 August 2010, 15:55:12 #81 Son düzenlenme: 18 August 2010, 15:56:54 Serkan
Medeniyet diye birşey var Cumhuriyetle yönetiliyoruz  isteyen istediği yere istediği mağazayı açar   ( =

aman dıyım cezalar cok yuksek (=

Tribün_ali

Herkez buradan konuşur ama icat olmaz bu samsunda ciftlikte fenerrum acıldıkı ts clupda acılması normaldir hiçbirşeyde olmaz

Serkan

Ben bır alı cam hatırlıyorumda taksının ıcınde fener bayrağı taşıyan kişiye tekme atmıştı ey gıdı gunler bee (=

kaptan 55

18 August 2010, 17:32:37 #84 Son düzenlenme: 18 August 2010, 18:09:41 kaptan 55
hay daa bjk derneğide açılmış kale elden gidiyo..

sercan5592

supernatural_55

Yzy Samsun'la gurur duyuyodur şimdi

Ollivanders

Yapacak hic birsey yok.çunku samsun olarak da küme düştük.tepkisizlik anormal karsilanmamali. balik baÅŸtan kokmuÅŸsa halk ne yapsin. devami çorap sokugu gibi gelecek.   bu sene cikamazsak tam anlaminda silinip gidecegiz.

jorgensen55

dukkanı buyutmusler yazık yaa..

fatih55ankara

samsun da ne yazık ki her yer trabzon olmuş.biz de kendimizle kavgalıyız.taraftar grupları da ahkam kesiyor.çok büyükseniz ey taraftar grupları toplanın tepkinizi her türlü koyun.o zaman ben size helal olsun diyim.