Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

cem

yorum yazmak isteyen arkadaşlar ilk baş katılması lazım yorumu yazın sonra sayfadan kendinizi çıkartın ben sayfaya üye oldum yazdım ve üyelikten çıktım...

jorgensen55

Orası çok yaşamazzz bi maç gidişi o cadddeye girilir:)

ChucKeR

burda mesele samsunda diğer taraftarların store' a ihtiyaç duyarken samsunsporlunun duymamasıdır. 56lardaki mağaza 1 sene dayanamayıp kapandı mesela.
bence de tsclup iş yapar çünkü kayseride bile büyük talep oldugunu görüyorum. samsunda kayseridekinden daha fazla  karadenizli göçü olduğunu kabul ederiz heralde. bi de haytında trabzonu görmemiş trabzonsporlular war.
kapatılma işi de yalan olr malesef çünkü bu şehirin ileri gelenleri zaten trabzonlu. zaten mevzu bu değil mi bundan yakınmıyomuyuz bunun için yürümedik mi...

tankut

Yıllık izin için şu an Samsundayım ve nereye baksam ts flamalı ve atkılı arabalar,ts formalı insanlar görüyorum şehir resmen tsliler tarafından kuşatılmış. 80li yıllarda bunlar böyle gezemezlerdi. Ne olmuş bu şehre böyle bütün trabzon Samsuna göçetmiş sanki. Bu yüzden bu mağazanın bende çok iş yapcağını düşünüyorum. Ancak Samsundaki kardeşlerimiz eskisi gibi birlik olursa bunlar at oynatamazlar. Bu takıma samsun dışındaki Samsunsporlular daha çok sahip çıkıyorlar.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: tankut - 17 August 2010, 02:48:52
Yıllık izin için şu an Samsundayım ve nereye baksam ts flamalı ve atkılı arabalar,ts formalı insanlar görüyorum şehir resmen tsliler tarafından kuşatılmış. 80li yıllarda bunlar böyle gezemezlerdi. Ne olmuş bu şehre böyle bütün trabzon Samsuna göçetmiş sanki. Bu yüzden bu mağazanın bende çok iş yapcağını düşünüyorum. Ancak Samsundaki kardeşlerimiz eskisi gibi birlik olursa bunlar at oynatamazlar. Bu takıma samsun dışındaki Samsunsporlular daha çok sahip çıkıyorlar.

Gerek işssizlik gerek öğrenim hayatı dolayısyla sizler gibi Samsunu bırakıp gurbete giden Samsunluların yerlerini birileri gelip bi şekilde doldurdu..Ne yazık ki bunu en çok trabzonsporlular  yaptı..Yapacak bi şey yok..Göç almak demek sadece birirlerinin gelip şehrine yerleşmesi demek değil.Adam kendi kültürü ile kendi sevdikleriyle beraber göç ediyor..Bide bunalara başarısız geçen yılları ekleyince kaçınılmaz sonuç ortaya çıkıyor..

O yüzden ne kadar çıldırsakta o flamalı atkılı arabaları,formalı şekilsizleri görmek zorundayız..Şimdi hadi tepki verelim yıkalım dökelim desek inanın bundan biz zararlı çıkacaz..Yapabileceğimiz tek şey şu hatıra ormanı işinde olduğu gibi şehrin önde gelenlerini bu girişimi engellemeri için ayağı kaldırmak..

babasamsunlu

Maalesef biraz önce Erkut kardeşim kötü haberi verdi..Açılmış malum  yer..  >:( >:( >:(

King Of The North

Beyler merak etmeyin, süper lige dönüş yolunda o başka malum takım formalı adam sayısı azalacak otomatikmen kimse merak etmesin, bu şehir bizimdir bizim kalacak..

Serkan

ve çok sayıda satış yapıyor

samsunmania

Yeni ..ıçılan ...oka çok sinek üşüşür kardeşim.

Uğur Yıldız

Çatır çatır satış yapar orası bu şehirde maalesef çok travzonlu var

red_white

aslında düşündüğümüzde en büyük sorun onların açması değil BİZİM AÇAMAMIZ >:(

Tufan

onların açması sorun değil derken ben sindiremiyorum Samsunun en orta yerinde minicik bir dükkandada olsa o gudubet renkleri.

Dartagnan

Seytan diyor git gir topluca dagit kir gecir ama olmuyor abi.bi yapsan hayatin reklama giriyor.ama o gudubet renklrde benim hayatma ediyor.ah ulan su kanunlar olmasa.

**KaR6**

gidelim önünde duralım, yasak mı? illa kırmak mı gerekiyo, giyelim formaları atkıları, önünde takılalım iftara kadar, maksat pislik olsun..

Dartagnan

Yapalm valla kardsm ben varim her trlu eminim bska abi ve kardslermiz de olcktir.