Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

lucarelli

Orası güzel yer. Tabi çiftliğin yerini tutmaz ama çiftlikten sonra açılabilecek en iyi yerlerden biri.

babasamsunlu

ne o kızdın mı keltoşum..

yarın senin kelinden öperim barışırız :D :D :D

şakalar bir yana yönetim gerçekten çok komik işlere el atıyor bazen..

memlekette onca yer varken saçma salak yerlere açıyorlar bu güzelim tükkanları..

meydanın orta yerinde istesen açamazmısın böyle bir store.. kim ne diyebilirki..

King1965

bu store ıcın en uygun yer ÇİFTLIK Oraya buyuk bır guzel store demek taraftarın her macta oraya akın etmesı demek her mac onun onunde toplanır taraftar.. hee ama o mecıdıyeye gıren yer altındakı yer de guzel bence cunku gunde bınlerce ınsan gecıor oradan ..  BABASAMSUNLU ABI :D keske meydan da da olsa aama nerdeeeeee su yenı yapılacak sıgara fabrıkasının ıcın de de olur :D oradan bı dukkan verseler bıze

emre

engin abinin 'tükkanın çiftlikte açılmasını istiyoruz' açıklamasına bakar bence.  :)

5trawberry

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 03 January 2011, 20:56:33
Alt geçitte mi olacak?Daha çok gizleyebilecekleri bir yer bulamamışlar mı?Doğru dürüst kimsenin kullanmadığı bir alt geçit orası.Dışarıdan gövde gösterisi yapmayan store'u neyleyim ben.

Haklısın.
O mağaza kesinlikle çiftlikte olmalıydı.
Köprünün altından yer almışlar saçmalaık. Ama buna da şükür ya, Büyük Camiyle Opera arasındaki alt geçite açsalardı.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 January 2011, 00:24:26
Haklısın.
O mağaza kesinlikle çiftlikte olmalıydı.
Köprünün altından yer almışlar saçmalaık. Ama buna da şükür ya, Büyük Camiyle Opera arasındaki alt geçite açsalardı.

o değilde bu opera duragı ne ayak yaa  :o büyük cami duragı deselermıs daha ıyı olurmus. ;)

berusa55

Ya da AKM de bari Sanki içinde sadece devlet opera ve balesi var! Havalı olacak ya.

5trawberry

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 January 2011, 00:26:30
o değilde bu opera duragı ne ayak yaa  :o büyük cami duragı deselermıs daha ıyı olurmus. ;)

Moderin olmalıyız :P
Opera daha klas cami de neymiş :) Töbehaşa ya.
Kaç yüz yıllık Büyük Cami ne hale geldi.

Burak

Öyle diyorsunuz da çiftlikteki kirayı kaldıramaz klüp zarar eder . Haşet'in köşenin kaç kere el değiştirdiğini görmediniz mi kiralar belini büküyor insanların. Bizim işyerinin orada 2 tane dükkan bulvarın üstünde 6-7 aydır boş tutan yok . Ama meydana prefabrik bir tane olabilir hem de güzel olur

edmontdante

Beyazevin boşalttığı yerin kirası 4.500.TL imiş.

5trawberry

Prefabrik düşüncesine karşıyım ben.
Öyle olmaz, emaneten duruyormuş gibi.
4.500 Tl kira da çok.
Kira eğer, Belediye tarafından karşılanacaksa sorun olmaz:)

eren55

Yanlış anlamadıysam aynı klubeleri yenileyecekler.Bir tane de alt geçite açacaklarmış kaldı oraya öyle büyük bir yer açamazsın.Kimse gücenmesin hani taraftarın arzına karşılık verelim de nasıl verirsek verelim hesabı yapılmış gibi geldi bana.Öyle tatminkar bir şeyler yapılacağına inanmıyorum.

Burak

4500 tl kirası olan yerde muhtemelen yeterli bir yer olmayacaktır spor ürünler satan bir mağaza için . Errea Alman Doktor'un altında tutunamadı mesela. Biz konuşmuştuk satış yok kirada çok yüksek diyordu adam.  Store olacak büyüklükte bir yerin çiftlikteki kirası nerden baksan 7-8 bin TL 'dir.   Sadece forma - atkı satmakla çıkarılacak bir maliyet değil. Eli ayağı düzgün olsun mağazanın yıkık dökük olmasın kafi bence

edmontdante

Alıntı yapılan: eren55 - 04 January 2011, 12:45:54
.Kimse gücenmesin hani taraftarın arzına karşılık verelim de nasıl verirsek verelim hesabı yapılmış gibi geldi bana.Öyle tatminkar bir şeyler yapılacağına inanmıyorum.

Böyle bir açıklama yaptı yönetim ama başka arayışlar da var  yer konusunda

red_white

Alıntı yapılan: edmontdante - 04 January 2011, 16:52:40
Böyle bir açıklama yaptı yönetim ama başka arayışlar da var  yer konusunda

Yeşilyurt avm de bir dükkan sözü vermişti unuttularmı acaba