Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

AntZ

1. aşama tamam, 2. aşamada Engin abiden taraftar Arda Turan, Nuri Şahin ve Lukaku'yu istiyor açıklamasını bekliyoruz.  :)

Şaka bir yana Engin abideki nasıl bir karizmaysa artık yönetim bir dediğini iki etmiyor  ;) :) Bundan sonra birşey istediğimizde Engin abiye iletmemiz yeterli olacak galiba  ;)

Ertuğrul Sağlam

Keşke 3-5 tane kaliteli futbolcu ismi yazsaydın be abı bu store  işini bir ay sonrada gündeme getirebilirdin.... :D

ahmetsefa55

Sercan

Storemiz de olacak vay beee  samsunspor_x samsunspor_x

edmontdante

Yönetim her şeyi kapalı kapılar ardında yapıyor.Store ile ilgili düşünceleri varmış demek ki.Bunu bile lütfedipte  şehirle paylaşmıyorlar.Anlam veremiyorum bu davranış biçimine.Sadece store açılması yetmiyor.Biz taraftar olarak ürünlerin takipçisi olmalıyız.Taleplerimiz olmalı.Fikirlerimizi,yaptığımız dizaynları bunların önüne getirmeliyiz.Çünkü biliyorum ki bunların kapasiteleri oldukça kısıtlı,hayal güçleri,yaratıcılıkları yok.

Ekrem

İşler caddelerımızde 56 lar veya çiftlikte açılsa daha güzel olurdu ancak bunada şükür  >l< >l<

edmontdante

Köşedeki Beyazev boşaltmış dükkanı.Belki de tadilattadır.Ne muhteşem olur oraya store alanı küçük de olsa.Ama kirası çoktur.

irFan_55

açılsın gurbetçilerimiz samsuna geldi zaman bulabilmek için çok arıyor urunlerden belli yerde olduğu zaman sıkıntı olmaz inşallah

cembaba

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 January 2011, 01:30:38
Köşedeki Beyazev boşaltmış dükkanı.Belki de tadilattadır.Ne muhteşem olur oraya store alanı küçük de olsa.Ama kirası çoktur.

Abi süper olur. Cuk diye oturur oraya store. Ayrıca çok da iyi iş yapar bence. Ama böyle dediğin gibi güzel ürünlerin olması lazım. İnsanın aklına gelebilecek herşey olmalı. Beresinden, anahtarlığına, mousepad'ine kadar. Ama akıl edecek adam olsa şu yönetimde :(

mehmet yılmaz

Çiftlikteki mekan tutulmuş çoktan. Sanırım Gazi caddesi ile Mecidiye geçişindeki alt geçitte olacak.

usare

Alıntı yapılan: samsuni - 03 January 2011, 18:17:54
Çiftlikteki mekan tutulmuş çoktan. Sanırım Gazi caddesi ile Mecidiye geçişindeki alt geçitte olacak.

Çiftlik süpermiş abi. inşallah hayırlısı olur. Akıllı işler yaparlarsa para da kazanır kulüp.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: usare55 - 03 January 2011, 20:35:51
Çiftlik süpermiş abi. inşallah hayırlısı olur. Akıllı işler yaparlarsa para da kazanır kulüp.

galiba yanlış ifade ettim. Çiftlikteki mekan bir baskası tarafından tutulmuş, kulüp tutmamış yani. O yüzden bize alt geçitteki mağaza kalmış. :)

erkutdem55

Alt geçitte mi olacak?Daha çok gizleyebilecekleri bir yer bulamamışlar mı?Doğru dürüst kimsenin kullanmadığı bir alt geçit orası.Dışarıdan gövde gösterisi yapmayan store'u neyleyim ben.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 03 January 2011, 20:56:33
Alt geçitte mi olacak?Daha çok gizleyebilecekleri bir yer bulamamışlar mı?Doğru dürüst kimsenin kullanmadığı bir alt geçit orası.Dışarıdan gövde gösterisi yapmayan store'u neyleyim ben.

la ne kadar çok konuşmaya başladın sen kel zenke....  ;D ;D ;D ;D

Burak

Yzy 'nin atıl yatırımlarından biri değerlenmiş olur en azından büyük caminin oradakinin işlemediğini gördüğü halde konağın oraya da yaptı aynı dükkanlardan.  Orada Samsun'la ilgili kitaplar maketler satan bir dükkan daha var.  Reklamı güzel yapılırsa Rus Pazarından daha verimli olacağı kesin millet uzak diye gitmek istemiyor icabında oraya