Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

red_white

.0362 2383696 klübü arayalım  info@samsunspor.org.tr mail gönderelim.  Gündeme taşımak için yerel gazetelere mail gönderelim. info@dengegazetesi.com.tr , admin@halkgazetesi.com.tr ,info@habergazetesi.com.tr , mektup@gazetearena.com.tr

fat55

ağlamayana meme yok.kulübü aradım.fax çektim.mail attım.lütfen hep beraber birlik olup samsunstore u açtıralım.aslında bunu kulübün düşünmesi lazım.biz öncülük edelim.

ibo055

30 December 2010, 17:10:35 #77 Son düzenlenme: 30 December 2010, 17:17:30 ibo055
yazıyı aynen bütün  mailleri attım

eren55

Usta verdiğiniz tel. noyu aradım.Kimse bakmıyor.Varsa bildiğiniz başka numara paylaşın.

ibo055

admin@halkgazetesi.com.tr mektup@gazetearena.com.tr info@habergazetesi.com.tr info@dengegazetesi.com.tr amisoshaber@hotmail.com 

GökhanÇağlar

arkadaşlar bu konunun takipçisi olalım ve açtıralım şu magazayı artık.bunlara kalsa o külübelerde satış yapmaya devam ederler.

ibo055

acsalarda internettende satış yaptırmaya çalışsak gurbetteki dostların alışverişi  kolay olur

Ahmeti

arkadaşlar bu store konusunda benim bir fikrim var ama olurmu olmazmı bilemiyorum store açmak için imza kampanyası başlatalım binlerce imza toplayalım ve bu isteğimizi sayın valimize aktaralım belki bu işe valimiz bir çözüm bulur otobüsle falan olcak iş değil bu.
Bu yönetimin vurdum duymazlığı yedi bitirdi beni.

berusa55

Taraftar store istiyor

31 Aralık 2010 / 13:23
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği yönetim kurulu üyesi Av. Engin Sever, Samsunspor taraftarları olarak kulübe ciddi bir getiri ve prestij de sağlayacak olan Samsunspor Store'un bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti
FORMA GELİRİ CİDDİ BİR KONU
M.Teoman Taş Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av.Engin Sever açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Her şeyin ekonomik güce bağlı olduğu futbol piyasasında kulüplerin ayakta durmasının daimi gelirlere bağlı olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bunun için yıllardır şehrin muhtelif yerlerinde otopark tahsisi için ilgili makamların yardımını bekleyen kulübümüz bu konuda beklediği yardımı alamamıştır.

TARAFTAR İSTİYOR
Şehrin en işlek caddelerin otopark olarak şehrin futbol takımına tahsisi söz konusu iken bu husus Samsun'umuzda gerçekleşmemiştir. Bu demek oluyor ki Samsunsporlular başlarının çaresine kendileri bakacaktır. Hal böyle iken ve dünyada kulüplerin taraftar ürünlerinin satışı ile gelir elde ettiği bilinen bir gerçek iken Samsunspor yönetiminin böyle bir düşünce içinde olmamasını şaşkınlıkla izlemekteyiz."

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=51338

kuzey55

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar yönetimden, kentin işlek bir caddesinde düzgün bir ürün mağazası açılmasının istediler
31 Aralık 2010 Cuma 13:07

M. Teoman Taş Samsunlular Derneği yönetim kurulu üyesi Av. Engin Sever, yaptığı basın açıklamasında, Samsunspor taraftarları olarak kulübe ciddi bir getiri ve prestij de sağlayacak olan Samsunspor Store'un bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Sever,"Dünyanın her yerinde kulüplerin taraftar ürünlerinin satışı ile gelir elde ettiği bilinen bir gerçek iken Samsunspor yönetiminin böyle bir düşünce içinde olmamasını şaşkınlıkla izlemekteyiz" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24612

mehmet yılmaz

Taraftar Store istiyor
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi Av. Engin Sever, Samsunspor taraftarları olarak kulübe ciddi bir getiri ve prestij de sağlayacak olan Samsunspor Store'un bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti

SAMSUN'DA DA OLSUN
Her şeyin ekonomik güce bağlı olduğu futbol piyasasında kulüplerin ayakta durmasının daimi gelirlere bağlı olduğunu belirten Av. Engin Sezer, "Bunun için yıllardır şehrin muhtelif yerlerinde otopark tahsisi için ilgili makamların yardımını bekleyen kulübümüz, bu konuda beklediği yardımı alamamıştır. Ülkenin hemen hemen her yerinde şehrin en işlek caddelerin otopark olarak şehrin futbol takımına tahsisi söz konusu iken bu husus Samsun'umuzda gerçekleşmemiştir. Bu demek oluyor ki Samsunspor ve Samsunsporlular başlarının çaresine kendileri bakacaktır" dedi

YÖNETİM DÜŞÜNMELİ
Dünyanın her yerinde kulüplerin taraftar ürünlerinin satışı ile gelir elde ettiğini dile getiren Sezer, "Samsunspor yönetiminin böyle bir düşünce içinde olmamasını şaşkınlıkla izlemekteyiz. Şehirde genç neslin hiçbir başarı görmemiş iken Samsunspor'u nasıl sahiplendiğini, okullarda yeni trendin Samsunspor atkısı takmak olduğunu, kısa bir dönem önce Asal Grup tarafından yapılan forma kampanyasında formaların nasıl kapış kapış satıldığını biliyoruz. Taraftar olarak beklentimiz mevkii ve nitelik olarak Samsunspor ismine yakışır bir store açılmasıdır" diye konuştu.

31.12.2010  13:15   

http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=9968&menuid=53&altmenuid=0&enaltmenuid=0

Ayberk

Ben bu sefer sonuç alınabileceğine inanıyorum. İnşallah bu sesi göz ardı etmezler

berusa55

31 December 2010, 16:54:49 #87 Son düzenlenme: 31 December 2010, 17:00:18 berusa55
AlıntıTaraftar istedi yönetim kulak verdi
31 Aralık 2010 / 15:37

Samsunspor taraftarının internet ortamında başlattığı Samsunspor Store isteğine yönetimden müjdeli haber geldi.

Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Samsunspor tarafatarlarının, internet paylaşım sitelerinde başlattıkları Samsunspor Store isteklerini yönetimi harekete geçirdi. Yıllardır Samsunspor ürünlerinin satışını yapan fuar girişindeki Samsunspor Store yenileniyor. Yeni yapılacak Samsunspor Store hakkında bilgi veren Samsunspor yönetim kurulu üyesi aynı zamanda da kulübün lisanslı ürünlerinin satış noktalarıyla ilgilenen Ali İhsan Aka, fuar girişindeki Samsunspor Store'nin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Mevcut Store'nin yıkılıp yerine daha modern Store yapmayı planladıklarını dile getiren Aka, Yeni storenin cephe çalışmasını yaptırdık. Yeni Store daha çağdaş ve daha modern bir görünüm içinde olacak. Daha farklı ürünlerinde satışa çıkabileceği, içerisine girilip  satış yapılabilecek olan Store projemizi büyükşehir belediyesinin de desteğiyle en yakın zamanda halkın hizmetine sunacağız. diye konuştu.

Öte yandan Nuri Asan Tesisleri'nde bulunan kullanımda olmayan Samsunspor otobüsünün Store için uygun olabileceği kanısında olanları bilgilendiren Ali İhsan Aka, daha önce cumhuriyet meydanında kombine bilet satış noktası yapmak için bu otobüsü kullanmak istediklerini, fakat otobüsün yerinden kaldırıldığı zaman parçalarının döküldüğünü sağlam olmadığını ,Ayrıca,Samsunspor'un lisanslı ürünlerini satmak isteyen  firmalara Samsunspor  ürünlerin gelirinin kulübe olması şartıyla bedelsiz olarak dağıtılacağını, satış yapan firmalara  bu kazançtan komisyon verileceği söyledi.

Ürün çeşidi artırılacak

Şuan faal durumda olan Samsunspor Stored'e,daha çok forma atkı gibi malzemelerin satışının yapıldığına değinen aka, ürün çeşidinin artırılacağının müjdesini verdi. Yeni Store'de Samsunspor'a ait kıravat, duvar saati, masa saati, flash bellek gibi samsunspor logosu taşıyan birçok ürünün satışının yapılacağını samsunspor tarafatarına duyurdu.

Kırmızı Beyaz ile uyuyacağız

Ayrıca, Ali İhsan Aka, Samsun'da bulunan bir tekstil firmasından  lisanslı Samsunspor nevresim ve battaniye ürünleri üretimi için teklif aldıklarını , bu konuda anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

İkinci Store mecidiye alt geçidine

Fuar girişi dışında merkezi bir yerde daha, lisanslı Samsunspor ürünleri satış yeri açacaklarını belirten Aka, Mecidiye alt geçidinde ikinci Samsunspor Store'yi faaliyete geçirebilmek için Samsun Büyükşehir belediyesinden Samsunspor için dükkan tahsis etmelerini istedik. Büyükşehir belediyemiz ise bu duruma olumlu yaklaştı. En yakın zamanda ikinci Storemiz mecidiye alt geçidinde halkın hizmetine sunulacak ifadesini kullandı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27494

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27494

Helal olsun. Bir kez daha sitemizle gurur duydum  >l< >l<

GökhanÇağlar

yönetim uyandı sonunda :) açılmasını dört gözle bekliyoruzz...

Ayberk

İşte bu beklediğimiz, özlediğimiz, harika bir haber :) :) :) Mecidiye alt geçidi de iyi düşünülmüş gerçekten. Hem oradaki dükkanlar da atıl durumdaydı. Onlar da canlanabilir. Buradaki önemli husus, dışarıdan da kocaman tabelalarla mağazamızın yönünün gösterilmesidir. Bu kadar şeyi düşünen insan her halde bu konuyu atlamaz :)