Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

saim55

celebi

kardeşim bu ne etki böyle. yalnız bir 10 sene sonra bu sitenin üyeleri yönetime gelince işler daha da güzel olur kanaatindeyim

emre

bu kadar cabuk etkili olacağını tahmin etmiyordum,hadi bakalım yönetim göreceğiz.. :)

berusa55

Tamam mevcut store yani rus pazarının ordaki, modern cephe ve iç dekorasyonla daha güzel olacak, mecidiye alt geçidine de açılacak bunlar güzel ama en önemlisi şehir içinde gözle görülür merkezi bir yer de bir tane şart. Yani kast ettiğimiz yer ya Çiftlik ya 56'lar ya da Gazi caddesi. Bu üç yerden birine de açılırsa çok güzel olacak.

mehmet yılmaz

Haydaaa....

Yıllardır yazarız, konuşuruz daha birşey olmadı. Engin abi iki açıklama yaptı, 24 saat içinde hemen yerine getirildi.

Birincisi maraton tribünün girişindeki çamurlar için çakıl dökülmesi
ikincisi ise store...

bu ne hız yahu!!!
Bundan sonra bütün açıklamaları engin abi yapsın.  8) >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Mecidiye lat geçidindeki küçük dükkanların aralarındaki duvarlar kırılmalı ve komple mağazaya çevrilmeli bence. Ayrıca alt geçidin üst kısmına da gösterişil tabelalar konulmalı, yoldan geçenler de görebilmeli.

emre

engin abi taraftar güveniyor sana bi de güzel bi transfer yapsan  :D

GökhanÇağlar

çiftlik e gösterişli bir magza açılsa süper olurdu ama buna da şükür utanıyorduk o külübelerden :)

kaptan 55

mehmet'im Kral'ın açıklamaları bugün ki yerel gazetelerin hepsinde yer bulmuş kendisine,büyük keyifle okuduk,bilemiyorum yani :-\

cembaba

Facebook'ta yazıyor ya "Engin Sever'i 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz diye" Kesinlikle Samsunspor Başkanı :)

Ayberk

Sitemizin takip edilmesi ve söylenenlerin dikkate alınması gerçekten gurur verici. Bu platform, bu şehirde bir çok ilkin altına imzasını attı. Gerçekten güzel işler oluyor, Engin Abi'ye de selamlar, sevgiler :) 8)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 31 December 2010, 17:19:31
Facebook'ta yazıyor ya "Engin Sever'i 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz diye" Kesinlikle Samsunspor Başkanı :)

Bence başkanlıktan çok Mustafa Kar'ın başkalığında ki yönetimde tribünden ve deplasmandan sorumlu devlet bakanı olur :):) Çünkü Başkanlıktan çok tribünde gözü var Engin abinin..
Başkanlığı ise Mustafa kadar isteyen ve o yolda ne gerekiyorsa temellerini şimdiden atan biri var mı ?? ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 31 December 2010, 17:17:08
mehmet'im Kral'ın açıklamaları bugün ki yerel gazetelerin hepsinde yer bulmuş kendisine,büyük keyifle okuduk,bilemiyorum yani :-\

kardesim, adam kral! yazıyı yazdım, sen ulaştır yerel medyaya dedi, biz de emrini yerine getirdik  8) 8)

yalnız bu gece bizsiz tirit yiyecekmiş, çok alındım valla...

kuzey55

yuhh bu kadar erken sonuç almayı tahmin etmiyorduk.bu sitenin yanısıra facebooktaki samsunspor sayfası bu konularda çok büyük aracı.her konuda anında organize olabiliyoruz.baskın timi gibiyiz mübarek.hayırlı olsun en kısa zamanda açılsın inşallah.açılana kadar peşini bırakmayalım.

HoliganSamSunLu

harika görünüyor hayırlı olur inşallah

FaTiH_HaN

Bu sezon hakikaten çok farklı bir sezon Samsunspor taraftarının sazı eline alıp takımın hedefini belirlediği, isteklerini beklentilerini Samsunspor yönetimine gür sesle söyleyebildiği bir sezon. Taraftar store istedi ve ertesi gün yerel basında ses getirdi. Mehmet abinin  bankasya 1. lig günlüğünde de söylediği gibi Samsunspor tribünü çağ atladı. Süper lige çıktığımızda nasıl oluruz merakla ve heyecanla bekliyorum.