2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

hadi bakim tomaç iisin..transferleride yaptık sezonu beklioruz biz zaten.. :) samsunspor olmasa amerika felan da göremezdin güzel güzel gez :)

kalptenþimþek

Yok mudur bir beysbol takımı şöyle....dara düşmüş, sahipsiz, mill puanlarla okyanusu aşıp gelecek  kolombus başkanını bekleyen.....

mimar55

Alıntı yapılan: cgr - 26 May 2010, 13:35:42
Abi super lig hedefi olmadan daha maclara gitmeyecegim. Ben biktim artik koy kasaba takimlarla oynayip strese girmekten. Ickim yok,sigaram yok ama samsunspor kalpten goturecek bizi. Her sene bi umutla basliyoruz , bos masallarla kandiriyorlar ama uyanacak bu taraftar bi gun. O zaman da stada kimse gelmeyecek tipki benim gibi. Ben yalandan yere dusmemek icin strese sokamam kendimi. Bu mu buyuk Samsunspor ?   

yzy samsunsporumuzun maraton tribününü fblilere verince gittiğim son maç oldu daha sonra kombine bilet bile aldım maca giderim diye ama gitmedim bu adam samsunspordan daha önemli işlerim var dedi..adnan ölmez ayhan bermek'e vereceği desteği haluk ulusoya verince
küme düsürüldük bizde bunlara bile ses verilen olmadı şimdi turgut gitmiş para yokmuş kimin umrunda samsunsporluluk bir aşktır sevgidir tutkudur onu görmeseniz bile hisserdersiniz...biz allaha şükür balkan kupasını gördük peki soruyorum kim cocugunu nasıl samsunsporlu yapacak samsunspor sevgisini nasıl vercek cocuklar uzulmek istemez mutlu olmak isterder...şimdi soruyorum hangi samsun milletvekili cocuğu samsunsporlu hangi belediye başkanın cocuğu samsunsporlu bence bunları düşünmek lazım....ki  daha fazla acı çekelim...

ahmetsefa55

Ancak üç büyük kulüp başkanı seyahate katılmayacaklarını bildirdi         

bravaa dengee bravaa  .:.:. .:.:. .:.:.

Ajan

artık hiç bişe için Geniş zamanlar yok

yönetim süper ligi istiyorsa elini çabuk tutsun bu sene son olsun

mimar55

Büyük gün yarın
[ 26.05.2010 ]

Samsunspor Kulübü İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun, bugün Ankara'ya, yarın da İstanbul'a giderek birçok konuyu netliğe kavuşturacağı öğrenildi. Tutu'nun, perşembe günü Ahmet Şahin ve diğer oyuncular konusunda somut adımlar atması bekleniyor.Sezonun bitimiyle yoğun bir çalışma temposuna giren Samsunsporlu yöneticiler, somut adımlar atmaya çok yakın. 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmayı amaçlayan Kırmızı-Beyazlı idarecilerin ilk olarak geçen yıl başarılı bir grafik sergileyen tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin'i kadroda tutmaya çalışacağı öğrenildi. Bugün Ankara'ya, yarın da İstanbul'a gidecek olan İkinci Başkan Erkut Tutu'nun, henüz alacakları ödenmeyen ve sözleşmesini feshetme hakkı bulunan Ahmet Şahin'le görüşüp bu sorunu ortadan kaldıracağı ifade edildi. Tutu'nun, Ahmet Şahin dışında başka konularda da somut adımlar atması bekleniyor.
http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=68132

Kadir ÇELEBİ

Büyük gün pazartesiydi noldu ne diyim yönetim biraz daha beklet yada oyala bizi fazla değil o zaman gerekeni söyleriz..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: mimar55 - 26 May 2010, 19:39:24
Büyük gün yarın
[ 26.05.2010 ]

Samsunspor Kulübü İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun, bugün Ankara'ya, yarın da İstanbul'a giderek birçok konuyu netliğe kavuşturacağı öğrenildi. Tutu'nun, perşembe günü Ahmet Şahin ve diğer oyuncular konusunda somut adımlar atması bekleniyor.Sezonun bitimiyle yoğun bir çalışma temposuna giren Samsunsporlu yöneticiler, somut adımlar atmaya çok yakın. 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmayı amaçlayan Kırmızı-Beyazlı idarecilerin ilk olarak geçen yıl başarılı bir grafik sergileyen tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin'i kadroda tutmaya çalışacağı öğrenildi. Bugün Ankara'ya, yarın da İstanbul'a gidecek olan İkinci Başkan Erkut Tutu'nun, henüz alacakları ödenmeyen ve sözleşmesini feshetme hakkı bulunan Ahmet Şahin'le görüşüp bu sorunu ortadan kaldıracağı ifade edildi. Tutu'nun, Ahmet Şahin dışında başka konularda da somut adımlar atması bekleniyor.
http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=68132

Çeyrek sayfa metin yazıyosun gazeteci kafanla , söylediklerinin hepsi aynı , kelimlerin yerini değiştir aynısını yaz.Sokayım yaptığınız habere...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 26 May 2010, 19:44:47
Çeyrek sayfa metin yazıyosun gazeteci kafanla , söylediklerinin hepsi aynı , kelimlerin yerini değiştir aynısını yaz.Sokayım yaptığınız habere...

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

vanlioglu

büyük gün pazartesiydi :) ulan 3 gündür gözümü açar açmaz yerel basının sayfalarını açıorum ama gene tık yok kalkmışlar şimdide perşembe diolar :) çocuk avutuyonuz ya yiğidim aslanım yerel basınım benm :)

Nuri Asan

2 trilyon para lazım çözüm için.oda yok işte.

mehmet yılmaz

32 Mayıs'ta kesin olarak halledecekmiş yönetim sorunları, hiç şüpheniz olmasın, pek sevgili Yzy de çok yoğun destek verecekmiş :)  >:(

55erhan55

şu anda belirsizlik hakim inşallah bu sene layık olduğumuz yere geliriz sabırla bekliyoruz.

Ertuğrul Sağlam

Şenol Demirci Haber Gazetesi ile yaptığı ropötajda Samsunspor'a gelmeyi çok istediğini belirtmiş.

Kendisini Rize ve Mersin'in istediğini, Samsunspor yönetiminin kendisine değilde menejerine başvurduğunu, Samsunspor'un kendisi ile ilgilenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, kendisine teklif gelmesi durumunda Rize ve Mersin'in verdiğinin altına Samsunspor'a imza atacağını ifade etmiş....

İnşallah gerçekleşir. Cenk ve Şenol gibi iki üsdüzey futbolcu Samsunspor'da oynamak için can atıyor ama halen bizim yönetimden tık yok.....

erkutdem55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 May 2010, 10:00:38
Şenol Demirci Haber Gazetesi ile yaptığı ropötajda Samsunspor'a gelmeyi çok istediğini belirtmiş.

Kendisini Rize ve Mersin'in istediğini, Samsunspor yönetiminin kendisine değilde menejerine başvurduğunu, Samsunspor'un kendisi ile ilgilenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, kendisine teklif gelmesi durumunda Rize ve Mersin'in verdiğinin altına Samsunspor'a imza atacağını ifade etmiş....

İnşallah gerçekleşir. Cenk ve Şenol gibi iki üsdüzey futbolcu Samsunspor'da oynamak için can atıyor ama halen bizim yönetimden tık yok.....

İşin en ironik yani takımdan gitmek istemeyen futbolcular,kendileriyle görüşülmemesinden şikayetçi,bunun yanında Samsunspora gelmek isteyen fayda sağlayabilecek futbolcular.

Bunun tek sebebi sürekli cepten yiyen Samsunspor isminin büyüklüğü ve tüm bu futbolcuların çok etkilendiği müthiş Samsunspor taraftarı.

Normal şartlarda kulüpler futbolcuyu ikna etmekte zorlanırken,büzde futbolcular yöneticileri gelmek için ikna edemiyorlar.Hem de bu parasızlığa rağmen.

Bir terslik yok mu??