2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sadece55

Biz gene yalanız bu sene sanki hesaptan ödeme yapılamıyor da adamla buluşmak gereği duyuluyor anlaşılan yine bir cacık olmucak

aaa55

Dartagnan

bu ıs yalan olmustur benım  ıcın ...Kım ne derse desın arkadas.

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 May 2010, 22:25:45
bu ıs yalan olmustur benım  ıcın ...Kım ne derse desın arkadas.

Antep'ten futbolcu bakayım bende.Herkes birilerini getirecek valla  ;D ;D

mehmet yılmaz

Erkut Tutu, söz, zaman, ödeme, güven, yemin...

Aynı cümle içinde düşünemiyorum bile bunları...

Dartagnan

abı bı de yzy yı ve samsun u da ekleyelım bu tabırlere...Ben bu sehırden utanıyorum artık .Malum sehrın paf takımı ıle mac yapmaya ramak kalmıs bız hala aglancak halımızle ıcımızdekı sevdayı canlı tutmaya calısıyoruz.Bıze verdıklerı deger bu kadar herhalde.Allahlarından bulsunlar.

mehmet yılmaz

Ben aslında Erkut Tutu ile Hakkı Tomaç'a da çok kızamıyorum. Samsunspor o hale gelmiş ki, normal şartlarda fikri bile alınmayan kişiler başımıza lider kesilmişler!

celebi

babasamsunlu

silopilimuhsin

Dartagnan

aynı seyı bende dusunuyorum kardesım ...Zaten ramak kaldı bunu gerceklestırmeye.Mıllet ne kadar sevıyor herkesı enayı yerıne koymaya.

erkutdem55

Kızıp Samsunspor maçlarına gitmemek en büyük cezadır.O zaman bizim beceriksiz yöneticilerden,karaktersiz futbolculardan ne farkımız kalır??O zaman biz de işimizi yapmamış oluruz.

Ben kendi adıma protesto için maça gitmemeyi düşünemem bile.

Kalpten gideceğimiz de varsa,varsın 19 Mayıs stadında olsun.

Mustee13

Yönetim, Turgut transferini eline yüzüne bulaştırdı. Belirli bir prosedür vardır uygularsın, atarsın imzaları biter olay. Hala Ülker modeli falan diyorlar.

Yönetim Turgut'u Metro'ya kaptırmamak için elinden geleni yapıyor. Geçen sene takımı kümede tutmaları bunlar için büyük başarı. Bunlar olmasaydı iddia ediyorum en az play-offtan süperlige kesin çıkardık.

İşin kötüsü Galip Öztürk'ü de kulüpten soğutur, küstürür bunlar.

Bir de kongre kaçınılmaz gibi laflar ediyorlar. Milleti oyalıyorlar.

Benim düşüncem, yeni valimize tarftar dernekleri liderleri toplanıp bir hoşgeldin ziyaretinde bulunulması. Kulübü bunların elinden alsın.

LisandroLopez

O stadyuma sırf Maraton tribünündeki ''Samsunspor'' yazısını görmek için bile gidilir kardeş,Başarıda başarısızlıkta hepimizin..

germencisse

TOMAÇ'IN ABD SEYAHATİ SÜRÜYOR

26 Mayıs 2010 / 13:33

Türkiye Futbol Federasyonu'nun daveti üzerine ABD'ye giden Samsunspor Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, Ay-Yıldızlı ekibimizin hazırlık maçlarını canlı olarak takip edip bol bol stres atıyor. Başkan Tomaç'ın 29 Mayıs'ta oynanacak Türkiye - ABD karşılaşmasının ar
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç'ın Amerika Birleşik Devletleri (ABD) gezisi devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ABD turnesine davet edilen 120 kulüp başkanı arasında yer alan Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Tomaç, Ay-Yıldızlı ekibimizin maçlarını canlı gözlerle izleyip, bol bol stres atıyor. Samsunspor Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, 29 Mayıs tarihinde oynanacak Türkiye - ABD karşılaşmasının sonrasında Samsun'a dönecek. Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Tomaç'ın burada maçların dışında bir takım özel gezilerede katılacağı ifade edildi. Bu arada Futbol Federasyonu Amerika seyahatine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i de davet etti. Ancak üç büyük kulüp başkanı seyahate katılmayacaklarını bildirdi.

Kaynak:Denge Gazetesi