Celil'den sitem; Beni kandırdılar

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 16 December 2009, 15:08:40

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

22 December 2009, 22:36:59 #60 Son düzenlenme: 22 December 2009, 22:37:47 Cagdas Ünver
Beyler hic Celil'e yüklenmeyin , adam yillardir hakkini almayi bekliyor ki en cok hak edenlerden biriydi.Tabi ki kimsenin parasi Samsunspor'da kalmaz !
Ama bizim kolpa yönetim o kadar kazma adama para yedirecegine , Sercan gibi adamlari kadroda tutacagina Celilin kalitesinde 2-3 oyuncu bulabilseydi su anda Süper Lig'deydik.

Suc Celilde degil , Samsunspor'u bu hale getirenlerde !
Adam beni kandirdilar diyor , yanlis birsey demiyor...Celilin tepkisi yönetimdekileredir , bizlere veya Samsunspor'a degil.

Recep

Celili kandıranlar bu yönetim veya bundan önceki yönetim değildi onu kandıran çok sevdiği bir yönetici abisi vardı ve neredeyse elele vererek takımı düşürüyorlardı
acaba celilin gerçekten Samsunspordan alacağı var mı buda işin başka tarafı

55_OrHaN_55

23 December 2009, 10:24:55 #62 Son düzenlenme: 23 December 2009, 10:30:54 55_OrHaN_55
Başgöl'ün Celil hakkında anlattıkları oldukça inandırıcı geldi. Her maçtan önce "ayağım ağrıyor" deyip, Başgöl'den ekstra parayı aldıktan sonra tay gibi koşturuyormuş Celil efendi. 2 sene önce puan olarak ligde kalmayı garantiledikten sonra nasıl "gelene geç" dercesine her önümüze gelene yenildiğimizi de biliyoruz ve bunu neden kaynaklandığını da biliyoruz. Nasıl hakkımı yediler diyebiliyor hayret.

deli 55

maraton

celili bende oyuncu olarak çok severim, kadıköyspor günlerinden beri de seyrederim de celilin de yaşı kaç oldu, kanmasaymış..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 22 December 2009, 22:36:59
Beyler hic Celil'e yüklenmeyin , adam yillardir hakkini almayi bekliyor ki en cok hak edenlerden biriydi.Tabi ki kimsenin parasi Samsunspor'da kalmaz !
Ama bizim kolpa yönetim o kadar kazma adama para yedirecegine , Sercan gibi adamlari kadroda tutacagina Celilin kalitesinde 2-3 oyuncu bulabilseydi su anda Süper Lig'deydik.

Suc Celilde degil , Samsunspor'u bu hale getirenlerde !
Adam beni kandirdilar diyor , yanlis birsey demiyor...Celilin tepkisi yönetimdekileredir , bizlere veya Samsunspor'a degil.

barbar55

celil futbolu ile herkesin kendisine imparator dediği bir oyuncuydu taki başgöle kendisini yamamaya başlayıncaya kadar. celil sen git hüseyin başgöl denen insan müsvettesinden al paranı. bugün gazetelerde adana demir maçındaki resmini gördüm gözümde bir kez daha küçüldün. haydi celil sen önce hüseyin başgöle sonra erkutun yanına.

jean

kavak_55

celil i bende çok severdim fakat düştüğümüz sene mehmet polatla takımı sattı malatyaya gtti celilde peşinden günahını almak istemiyorum ama celilde uyanık, başgöl olayına gelince adam istediğinde oynadı istemedi oynamadı neden parasını başgölden almıyor yukarda bir arkadaşın dedği gibi belkide alacağı kerem gibi uydurma bir alacaktır.kartal maçını unutmuyotrum keçen yıl 3-0 dan 4-3 maç verdiler maçı veren celildi kendide açıkladı zaten yani celil hırlı değil sadece taraftara şirin görünmeye çalışıyor.bence

CeLiL_55

artık celil'i eleştirmek hobi haline gelmiş arkadaşlarda  :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 29 December 2009, 22:05:49
artık celil'i eleştirmek hobi haline gelmiş arkadaşlarda  :)

arkadaşım bir üstteki eleştiriyi yalanlayabiliyor musun, hayır. o zaman eleştirilere saygı duy. 2 sene önce celil (3-0 dan 3-3 biten kartal maçı her şeyi özetliyor) testiyi kırdı. hobi diyorsun ama celili herkes severdi, kimse celil gibi oyuncudan kolay kolay nefret etmez. bunun sebebini biraz daha düşün... bu kadar da duygusal bakma olaya.

Kaya

SAMSUNSPORumun menfaatleri dışında hareket eden kim olursa olsun sonuna kadar eleştiririm arkadaş.Tamam başlığa göre celil i kandırmışlar eee biz binlerce SAMSUNSPOR taraftarı senelerdir kandırılıyoruz biz ne yapacağız Malatyayamı gidelim......

CeLiL_55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 29 December 2009, 23:36:35
arkadaşım bir üstteki eleştiriyi yalanlayabiliyor musun, hayır. o zaman eleştirilere saygı duy. 2 sene önce celil (3-0 dan 3-3 biten kartal maçı her şeyi özetliyor) testiyi kırdı. hobi diyorsun ama celili herkes severdi, kimse celil gibi oyuncudan kolay kolay nefret etmez. bunun sebebini biraz daha düşün... bu kadar da duygusal bakma olaya.
Bunlar Sana Yeterli Olacaktır,Bundan Sorasını Sen Düşün.

Samsunspor.biz yönetimi ve üyelerine....

ilk önce yaklasık 15 senemi verdiğim samsunspordan 3.cü defa ayrılışımda canımdan çok sevdiğim kulübümden koparılmam bir kere daha beni derinden üzmüştür.eğer sizi sıkmıyorsam şu 15 senelik zamanımı çok kısa süre anlatmaya çalışacam.

1993-94 sezonu kadıköysporda oynarken multescu beni alıp devre arası samsunspor kampına katıp bu camianın içine sokmuştur.ilk önce şunu belirtmeliymki o sene samsunsporda oynamayı bırakın ilk 18e girersem benim için muhteşem bi olay olduğunu kendi kendime söylüyordum.ama gigi hocamızın bana inanılmaz güveniyle birlikte samsunsporun ilk resmi maçıyla beraber samsunspor ailesinin içinde oynamaya başladım.bu arada ümit milli takımında oynamaya başladım.

yıllar geçtikçe 4 büyüklerden her sene beni ve serkan aykutu devamlı istiyorlardı.ama büyük başkanım,canım,ciğerim,abim,babam benim herşeyim ismail uyanık başkanımıza bir sözümüz vardı.oda samsunspor formasına ayyıldızlı armayı eklemek.ondan doalayı inanılmaz rakamları teperek samsunsporda kaldık.

daha sonra yıllar içinde çeşitli sakatlıklar geçirdim.en son sağ ayak tarak kemiğimde kırık tespit edilmiş olup 8ay top oynayamadm.1999 yılının mayıs ayı son 3maç oynayıp fenerbahçeye transfer oldum.bu olayıda kısaca anlatim:o sene herkesin sözleşmesi bittiğinden bonservis ücretleri yazılmştı.banada nasıl olsa 1sene top oynamadı diye bonservis ücretimi düşük yazdılar(2.500.000 dolar)aziz yıldırım beni arayıp bonservis sorun değil hemen gel anlaşalım dediğinde ben bizim yöneticilere(tarık darende)aynen şunu dedim:1sene fenerde oynim 1sene sonra tekrar geri dönerim.hemde kulüpte ikibuçuk milyon dolar kazanmış olur dedim ve kulğübüme bu parayı kazandırdm.daha sonra fenerde ilk idmanda aynı ayağım kırıldı ve ancak fenerbahçede son 12maç oynayabildm.daha sonra fener yönetimi bi sene daha kalmamı,senden sakatlığından dolayı yararlanamadık demelerine rağmen ben kulübüme aşık bir futbolcu olarakgeri dönmek istedim vede döndüm.dönerkenede ali akdeniz takasıyladakulübüme 250bin dolar daha kazandrdım.

ha bu arda bi şeyi daha atladım.a milli takımda oynarken bir rusya hazırlık maçına sırf memleketimi özlerim diye orda fazla kalırım diye gitmedim.bu yüzden de 5maç ceza aldım.bu duygu sömürüsü değil.tamamen içimdeki duygulardır.daha sonra ertuğrul hoca bizde göreve başladığında serkan aykut ve cenk işleri kadro dışı bıraktığında bu arkadaşlarıma ben cdestek verip hocanın yanlış yaptığını gazetelerde tvlerde karşı çıktım.kimse konuşmadı sadece ben arkalarnda oldum.o zamandan beride sırf bu olaydan ertuğrul abiyle konuşmuyorum.ama onlar için kavga ettiğim arkadaşlarım ertuğrul abiyle daha sonra çok samimi olup,yine iyi niyetimin kurbanı oldum.

yıllar geçti.ismail uyanık bıraktı.ben bu takımla düşeriz dedim(kanals2006-spor55)düştük.sırf yöneticilerin kendi çıkarları uğruna kulübü kullandıklarını söylediğimden,yüzlerine karşı sizin gibi bende bedava yöneticilik yaparım dedikten vede bunları gazetelerde ve tvlerde söyledkten sonra beni kulüpten yalandan yere maddiyatı öne sürerek gönderdiler.yıl 2006.giderken şunu söylemştim:eğer ben burdan gidersem 3.lig takımı dahi olsa en fazlla parayı veren kulübe gidecem dedim.

kader bu ya taraftarımızın düşman kabul ettiği malatyaspora gittim.ne hikmetse samsunspordan gönderilirken yönetime benm kalmam yönünde tepki koyamayan canımdan çok sevdiğim samsunspor taraftarı,malatyaya gitmemdebeni yerden yere vurdular.bu kadar dobra konuşan futbolcusun neden sahip çıkılmadı?

gelelim geçen seneye...geldiğimde açıklamştım.gerekirse bu takımda bedava oynarı AMA ESKİ YÖNETİCİLERDE PARALARINI HİBE EDERLERSE diye açıklama yapmştım.ama art niyetli insanlar sadece bedava oynarım kelimesini alıp beni yargılamak istediler.ama bundada başarılı olamadlar.çünkü ben sözümü tutacaktımm aama yöneticiler bir kuruşunu dahi bırakmadılar.

GELELİM BAŞGÖL OLYINA...başgöl ve aykut çepni bir gün takımı toplayıp bu böyle gitmeyecek.sezgin gümüş para vermiyo,başgölü başkan yapacağız sizde destek verin(şahit:futbolcular,personel)şimdi bi tarafta kişiliğine laf diyemeyeceğiz,ama para vermeyen,kaynak üretemeyen,onun zamanında kulübe girip futbolcuların odasına girip bıçak çeken taraftarlar,sadece gazetelerde demeç verirken gördüğümüz bir başkan...diğer tarafata 10milyon dolarla gelicem diyen bi başkan adayı..siz ne yapardınız?her şey samsunspor kulübünün menfaati için değilmi?hemen harekete geçip devre arasında yapılacak transferlerle ilk altıya oynanacak olması,personelin ve futbolcuların maddi hasarlarının giderilmesi açısından bir fırsattı ve bizde basın toplantısı yaparak kulübün menfaati açısından basgölü destekledk.ne oldu bu olay yine celile faturası kesildi,kararı veren bütün futbolcular ama günah keçisi yine celil oldu.

daha sonraları kabus gibi.sezgin gümüşü istemeyen aykut çepni ve yönetimi bizi satıp ne olduysa (korktularmı acaba)sezgin gümüşün yanına sığınıp hiç bir şey yokmuş gibi ona yalakalık yapmaya başladılar.beni yemeye kalktılar ama allah öyle büyükkü yiyemediler.

en son para olaylarında herkese bana verildiği gibi senet verilip federasyona başşvurabilirsiniz dendi.ama ne hikmetse geçmiş senelerce elimde olan(yaklaşık 3sene)senettlerimide beklememe rağmen(aslında bu bir kanıttır.yıllarca paragöz diye tanıttıkları celil sağırın 3 sene alacağını beklemesi)bana vermeye yanaşmamışlardır.en son 4 ay öncebu yeni yönetim beni çağırdı.ben de onlara eliimde 3sene öncesi alacağım vede geçen seneki alacaklarımıında senetleri olduğunu söyledim.(orda şahitler..süleyman salur,abdi azgar,suat çakır)bu senede benle anlaşmak isterseniz alacaklarımda indirim yapacağımı ama sizinde yardımcı olmanız lazım dedim.onlar bu kadar alacağım olduğunu bilmedklerini söyleyip,daha sonra seni ararız deyip kulüpten gönderdiler.bir dahada aramadılar.bende mecburen hakkımı almak için federasyona verdim.benim haklı olduğum ortaya çıktıktan sonra sözde haberi olmayan yöneticiler benim ismimi lekeleyip gazetelere vermişler.

bu arada transferin son günü olanpazartesi gecesi 12 ye kadar bekledim beni çağırırlar diye .ama yine ses yok .sırf kulübümlde kalim diye 7-8 takımdan gelen teklifleri kabul etmedm.ama onlarda benim yerine daha sonra futbolcu aldklarında vede son güne beklediğim için 3 ay  oynamamayı göze aldım.o kin kustuğunuz malatyaspor kulübü ,o kadar problemli olduğumuz halde  yine benim canımdan çok sevdiğim samsunspor ve taraftarlarından daha çok destekleyip bana tekrar kucak açtılar.

şimdi sorarım samsunspor.biz yöneticileri ve samsunspor taraftarları:hatalarım olmuştur.ama inanın şu mübarek kadir gecesinde yazıyorum bu yazıyı.yemin ederim samsunspor hala benim canım,kanımher şeyim.keşke o muhteşem samsunspor taraftarımızda bana hesap soracağına,bana sahip çıkıp beni bu kulüpten yöneticilerin kopartmasına izin vermeseydilerr...bu benim son yazım.artık enerjimi futbol ynayarak harcamak istiyorum...sizden bir ricam yorum yaparken biraz daha futbolcularınıza sahip çıkın..  her zaman sizi unutmayacak samsunsporun YALNIZ FUTBOLCUSU  celil sağır..hakkınızı helal   edinnnnnn.....

kardanadam

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 30 December 2009, 00:55:47
Bunlar Sana Yeterli Olacaktır,Bundan Sorasını Sen Düşün.

koskoca bir metin var ama neticede Kartal deplasmanında 3-0 dan 3-3'e kasıtlı olarak getirilen bir takım var ve bu isyan ve meydan okuma tarzı bir olaydır. bu olayda başı celil çekmiştir ve kendisi de bunu para alamadıkları için yaptıklarını itiraf etmiştir. şimdi sorarım: diyarbakırspor denilen bir takım var ve bu kulübün futbolcuları 2-3 yıldır para alamadıkları halde arada bir antremanlara çıkmıyorlar ve "paramızı verin" diye sürekli mesaj veriyorlar. paralarını alamadıkları halde maçlara çıkıp çıkıp arslanlar gibi çatıır çatır maç oynuyorlar. kocaelispor borçtan çoluk-çocuğu oynatıyor ve onlar da her maçta çatır çatır arslanlar gibi oynuyorlar. hiç biri 2 sene önceki samsunsporlu futbolcular gibi ilk yarı 3-0 öne geçtikleri bir maçta ikinci yarı 3 gol yiyerek tehdit eder şekilde, isyan eder şekilde meydan okumuyor, rest çekmiyorlar. bu kartal maçıyla sınırlı değil, o sene son maçları hep verdiler. bunun sorumlusu da takımın futbolcularını galeyana getiren celildir. sen kockoca alıntı yapmışsın ama bunlara cevap veremiyor. hiçbir şey celilin bu aptalca hareketleri yapmasını hoş gösteremez....