Celil'den sitem; Beni kandırdılar

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 16 December 2009, 15:08:40

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

celili çok seven bir insanım hatta oğluma bile onun adını verdim umarım celil samsunsporu zor durumda bırakmaz. yönetimi değil samsunspor ismini düşünsün eğer celil samsunspora zarar verecekse ben oğlumun adını değiştiririm çünkü celili celil yapan samsunspordur

selahattin55

malatyasporda haciz ettirecek sandalye ve masa kalmadı heralde.şimdi sıra samsunsporda ama bu nun adı celil herrşeyi yapar.

celebi

babasamsunlu

Çok hasas  bi konu..şimdi kızanların da  celili savunanlarında haklılık paylaı var...
İnşallah orta yol bulunur devre arası sıkıntı çekilmez..

Büyük Samsunspor'lu derken bence önce rahmetli Nuri Asan'ı sonra nur çinde yatsın Teoman'ı bi hatırlamak lazım.....

Bunlar varken büyük Samsunsporluluğu birilerine çokta fazla yakıştıramıyorum ben....

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 December 2009, 16:42:46

Büyük Samsunspor'lu derken bence önce rahmetli Nuri Asan'ı sonra nur çinde yatsın Teoman'ı bi hatırlamak lazım.....

Bunlar varken büyük Samsunsporluluğu birilerine çokta fazla yakıştıramıyorum ben....

Ertuğrul Sağlam

Öyle veya böyle alacaksın paranı;
Samsunspor'dan alacağın bu paraya çokmu ihtiyacın var?
Geçmişin İmparatoru olabilirsin ama Samsunspor'un geleceğine temlik koyarsan senden adi ******* olmasın....

celil efendi....

çapaþ 06

jean

ramcQ_55

20 December 2009, 20:10:18 #53 Son düzenlenme: 20 December 2009, 20:11:01 ramcQ_55
yazıklar olsun celil böle yaptıkca senden dahada soğuyorum

senin için herşey para olmuş

55_OrHaN_55

Celil böyle yaptıkça haklı olsan da haksız duruma düşüyorsun ve zaten yerlerde olan şerefini iyice yerin dibine sokuyorsun. Gerçi adam olsan MALatyaya gitmezdin.

kalptenþimþek

20 December 2009, 23:13:37 #55 Son düzenlenme: 21 December 2009, 01:16:26 kalptenþimþek
Celil'i sadece kendisine has futboluyla hatırlamak istiyorum, zorluyorum kendimi ama olmuyor..Can çıkar, huy çıkmaz misali her altı ayda bir patlatıyor bombasını..
Celil'e bu hayatta en çok yakışan şey;yıllarca taşıdığı Samsunspor formasıdır..
Kendisine hiç yakışmayanı da ; gereksiz, yersiz, zamansız çıkışları..
Celil'in alacağı var hakkı olan ve bir gün alacak..
O gün ve o günden sonra, Celil'i; sadece Samsunsporlu Celil olarak hatırlamayı, cümlemize ve kendisine Allah nasip eder inşallah..    

bezgınbekır

Celil bey hey gidi hey nerden nereye ? seni cok seven taraftarın bile senden soğudu haberin yok

merkez

Celil ,hey gidi Celil...

Kadıköyspor'un 3.Ligde olduğu sezonlardaki Celil...

Madden imkansızlıklar içindeyken Samsunsporun marka yaptığı Celil.

Hiçbirşey tek taraflı olmaz elbette,o'hiç mi birşey vermedi Samsunspor'a ,hiç mi katkısı olmadı bu takıma.Tabiki oldu,olmasaydı zaten İmparator demezdi taraftarı ona.

Fakat Sürekli bir para mevzusudur gidiyor Celil cenahından.Sonra düşünmeye başlıyorum ,bu takımın başına gelen yöneticiler bir Celile mi parasını vermiyor diye,öyle birşey de yok...Galiba parayı en fazla sorun eden Celil olduğu için bu kadar dikkatimize takılıyor bu durum.

Bu yazıdan sonra futbolcu sendikası Samsun şube başkanı bir arkadaş vardı gelir ,onlar da geçim derdinde,onlar da geleceklerini düşünüyor gibi laf-ı güzaflar eder gider.Timur 'muydu neydi o arkadaş :)

Celil bir deplasmana giderken kulüp otobüsünün içinde otobüsü kastederek kendini Celil yapan Samsunsporu  rencide eden ''ti'' ye alan laflarından sonra tamamen bitmişti gözümde.

Onun için bu saatten sonra benim nazarımda sadece paracı Celil olarak kalacaktır.

55_OrHaN_55

Samsunspora başkan olacağım diyorsun. sen bu şehre uğramazsan daha çok sevinirim, gözüm görmez hiç olmazsa. mümkünse nüfusunu da MALatyaya aldır. bu şehre layık değilsin sen.  unutma ki transfere engel olmakla Samsunspora zarar veriyorsun. erkut tutuya falan değil. Ayrıca celili celil yapan Samsunspordur. Samsunspordan başka hiçbir yerde başarılı olamadın. paranı da alırsın elbet korkma. öbür tarafa da götürürsün paranı. Zavallı celil. Silopili arkadaşım da oğlunun ismini celil koymuş. Senden daha Samsunlu, daha Samsunsporlu. O'ndan utan. utanma varsa tabi. 

kumköylü ahmet

celili cook sveiyorum celil ile coook zevkli maclar izledik ama celil bunu yapmaz gibi geliyor bana suan sinirden diyordur ama bakdiki samsunspor transfer yapamiyor buna hemen engel olur bence cunku o celil celil ile samsunspor bir baska.
ama suda bir gercekki samsunspor birtane daha celil cikaramayacak buda aci
celil yapmaz diyorum ve inaniyorum