Celil'den sitem; Beni kandırdılar

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 16 December 2009, 15:08:40

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: varol55 - 17 December 2009, 12:37:24
şimdi bakıyorum da celil hakkında  atıp tutanlar o zamanın sezgin gümüşçüleri galiba..her fırsatta bu olayı gündeme getiriyorlar   celil kardeşim bu insanlara inat  paranı almazsan  adam değilsin   çünkü sen fazklasıyla hakettin   bu yönetim burda ise  paranı ödicekler  yoksa ödemezlerse bizden ne farkları var   bu laflara kafanı takma   inanıyorumkı 35 yaşında olmana rağmen   gelsen   bu futbolcuların yanaında tek bacağınla  vede özellikle yüreğinle yinede oynarsın...bu kendini samsunspor taraftarları sanan kişiler  sen  tahtanın açılmasındaki davranışında neler söylemiş   herkes biliyo.. şimdide asıl dönklik yapan bunlar   sana salllıyo. sen adam gibi adamsın  bunu unutma kardeşim     imparatorumuzssuunnnnnnnnnnnn    tabiki  gerçek samsunsporlar için ...........seni seviyoruzzzzz
bizde herseyden önce samsunspor gelir samsunspora kim yanlış yapmışsa onu silmişizdir onun gibi bir oyuncuya bu yaptığı yakışmamıştır böyle imparator olunmaz inş bu söylenler uydurma haberdirde kendisinide silmeyiz

celebi

Alıntı yapılan: uykan - 17 December 2009, 12:54:43
insan çıkarları için şakşakcı olunca kördür görmez, sagırdır duymaz. anlatırsın anlamaz..! sen samsunsporlusun biz maltyalı sana göre öyle değilmi

biz ona göre malatyalı bile değilizdir kardeşim.

Ollivanders

Alıntı yapılan: uykan - 17 December 2009, 12:54:43
insan çıkarları için şakşakcı olunca kördür görmez, sagırdır duymaz. anlatırsın anlamaz..! sen samsunsporlusun biz maltyalı sana göre öyle değilmi

aynen kardesim. Çakma Samsunsporlularız hepimiz.

Cagdas Ünver

Cagdas Ünver

mustafasemiz

yeter artikya birakin su takimin yakasinii kene gibin yapisdiniz celilde alacagini alir basgolle birlikde yerler samsunspora nasil oyun yaptiklarini herkes biliyor lanet olsun samsunsporun bir kurusunu bosa heba edenlere dusun artik su takimin yakasindan sen git 3 ligde topunu oyna samsunspordan yediklerin yedirdikllerin yeter bunun oteki tarafda hesabida var celil beyyyyyyyyyyy

34_55

sezgin gümüş döneminde celile bir sorarmısınız en çok parayı kim almış acaba birde celil samsunspora çok şey vermiş olabilir ama celilide celil samsunsporumuz yapmıştır şimdi para bir tarafa celil hadi diyelimki davasında haklı şimdi soruyorum o zaman düştümüz sene malatyaspor deplesmanında maçtan sonra soyunma odasında kriz geçiriyordu ve en az 30 dakika kendine gelememişti ve kendine gelincede malatyaspora sövmüştü o zaman neden malatyaspora yani trabzonspordan sonra bizim en büyük düşmanımız olan malatyaya gitti önce onu cevaplasın samsunlu ve samsunsporlu celil.....!

çarşambalı-55

şimdi bakıyorum da celil hakkında  atıp tutanlar o zamanın sezgin gümüşçüleri galiba..her fırsatta bu olayı gündeme getiriyorlar   celil kardeşim bu insanlara inat  paranı almazsan  adam değilsin   çünkü sen fazklasıyla hakettin   bu yönetim burda ise  paranı ödicekler  yoksa ödemezlerse bizden ne farkları var   bu laflara kafanı takma   inanıyorumkı 35 yaşında olmana rağmen   gelsen   bu futbolcuların yanaında tek bacağınla  vede özellikle yüreğinle yinede oynarsın...bu kendini samsunspor taraftarları sanan kişiler  sen  tahtanın açılmasındaki davranışında neler söylemiş   herkes biliyo.. şimdide asıl dönklik yapan bunlar   sana salllıyo. sen adam gibi adamsın  bunu unutma kardeşim     imparatorumuzssuunnnnnnnnnnnn    tabiki  gerçek samsunsporlar için ...........seni seviyoruzzzzz

Hiç kimse ama hiç kimse kendisini Samsunsporun üstünde görmesin  Varol kardeşim sen bana çarşambalı sen bişe bilmiyorsun diyorsun ya Bu imparator celilimiz zamanında konuk olduğu bir spor programında tam 2.5 - 3 saat konuştu. Hiç unutmadığım bir lafı var ben Samsunspor için gerekirse beş kuruş para almadan oynarım Ve ben samsunspora gün gelecek başkan olacağım diyen adam bu celil sağır. Her platformda benden kral Samsunsporlu yok benim Samsunsporluğum tartışılmaz diyen adama bu laflar yakışmıyor. Ben Samsunsporun kötü zamanında gerekirse para almadan bile oynarım diyen adam şimdi ben paramı isterim vermezseniz transfer tahtasını kapattırım demesi yakışıyor mu Samsunsporun bundan kötü zamanı mı olacak transfer yapmazsak bankasyadan düşeceğiz celil efendi Sana verilmeyen sözden bahsetmeden önce sen önce kendi sözünde dur. Madem bu kadar büyük Samsunsporlusun madem  zamanı gelince Samsunspora başkan dahi olmak istiyorum diyorsun Göster Samsunsporluluğunu alacaklarından vazgeç o zaman Samsunpor can çekişiyor sen alacak derdindesin Ne dir bu telaşın bu takım bankasyadan da düşerse paramı hiç alamam üzerine soğuk su içerim diye mi korkuyorsun.
Her keze ödenmiş sana ödenmemiş Kerem transfer tahtasını kapattırır onu anlarım Ama celil sağır transfer tahtası kapattırırsa onu asla anlayamam Biz seni senelerce imparator diye bağrımıza bastık her türlü kaprisine ses çıkarmadık Malatya ile aramızın nasıl olduğunu biliyorsun kimse sana gık demedi gık Lütfen sen yapma bari Bu lafların çok incitiyor bizi bari sen yapma tamam yönetimi sevmeyebilirsin Samsunspor taraftarının hatrına yapma Kimsenin bu takımda alacağı kalmaz öyle yada böyle ama o para ödenir Ama bu en zor dönemde takımın acilen transfere ihtiyacı olan dönemde transfer yapamazsak düşeceğimiz açık seçik ortadayken Transfer tahtasını kapattırıp Samsunsporu küme düşürmeye vicdanın elverecekse buyur yap Ben paramı alayımda benden sonrası tufan dersen oda senin büyük Samsunsporluluğuna kalmış...

gozgoz yýlmaz

Celil'in bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum ama kimse tutup da bu forumda Celil'in haksız olduğunu düşünen bir kardeşime, "sahte Samsunsporlu" diyemez. Haddini aşar, höst derler adama, hele ki 7 mesajından 6'sı Celil ile ilgili olan birisi hiç diyemez!

Celil şu açıdan haklı çünkü Erkut Tutu ve türevleri verdikleri sözü yemekle meşhur insanlar, Celil'in haklı isyanı bundandır.

doðan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 17 December 2009, 17:39:56

Celil şu açıdan haklı çünkü Erkut Tutu ve türevleri verdikleri sözü yemekle meşhur insanlar, Celil'in haklı isyanı bundandır.

Galiba aynı dili konuşuyoruz ;
farklı dillerdeki yorumlarada açığız ,(en azından bende ) ama şahsiyete söyelenen laflar ve SAMSUNSPOR luluğu tartışma platformu farklı olmalı .... FANATİZM heryerde ama tek sevdaya ...

SametYılmaz55

Bu takım sayesinde hepinizin namı duyuldu Samsunspor'umuz sayesinde adam oldunuz hepiniz.Ne kadar haklıda olsan takımın transfer yapmasına engel olacaksan gerçekten çok yazık Celil.Samsun'un öz evlatlarısınız dönüp dolaşıp tekrar Samsun'a geleceksiniz.Bu takım transfer yapamayıp küme düşerse hiç mi üzülmeyeceksin?Küme düşmek demek halkın Samsunspor'umuzdan iyice kopması demek.Çiftlikte yürürken Samsun halkının Samsunspor'umuzdan iyice kopmuş olmasını nasıl kabul edeceksin?Kulakların Samsunspor galibiyetinde basılan kornaları duymayınca hiç mi için gitmicek hiç mi aklına gelmeyecek eski günler?Eğer bunların senin için bir önemi yoksa Celil git koydur temliği iyice vuralım dibe 3-5 milyar için sende benden kral Samsunsporlu yok diye gezersin meydanlarda Celil Sağır

cem

yine sorun yine celil varlığı sorundu yokluğundada sorun yaratıyor...
yoruma gerek yok....

55JNR55

şimdi bakıyorum da celil hakkında  atıp tutanlar o zamanın sezgin gümüşçüleri galiba..her fırsatta bu olayı gündeme getiriyorlar   celil kardeşim bu insanlara inat  paranı almazsan  adam değilsin   çünkü sen fazklasıyla hakettin   bu yönetim burda ise  paranı ödicekler  yoksa ödemezlerse bizden ne farkları var   bu laflara kafanı takma   inanıyorumkı 35 yaşında olmana rağmen   gelsen   bu futbolcuların yanaında tek bacağınla  vede özellikle yüreğinle yinede oynarsın...bu kendini samsunspor taraftarları sanan kişiler  sen  tahtanın açılmasındaki davranışında neler söylemiş   herkes biliyo.. şimdide asıl dönklik yapan bunlar   sana salllıyo. sen adam gibi adamsın  bunu unutma kardeşim     imparatorumuzssuunnnnnnnnnnnn    tabiki  gerçek samsunsporlar için ...........seni seviyoruzzzzz

vuvuzela 2010 dünya kupasında yasaklandı burda haala ötüyo...

celebi

veis

celili celil yapan samsunspordur bunu asla inkar edemez.bizde celil sayesinde çok maçlar kazandık buda dogru ama celilin bunun devre arasıda var açıklaması yakışmamış.çünkü celili devre arası transfer yapmamızı engelleyeceginden bahsetmiş ama celil bunu ceza vermek olarak görüyor ise yönetime degil samsunspora ceza verdiginin farkında degil sanırım.ben kendi şahsi fikrimle celilden nefret eden birisiyim ama ne yaptıklarını inkar ederim nede onu celil yapan büyük samsunsporu.