Celil'den sitem; Beni kandırdılar

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 16 December 2009, 15:08:40

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: doğan - 16 December 2009, 23:54:18
kime güveneceğimizi şaşırmış halde haldeyiz değilmi  ??? ::) :-\

Aynen abi şaşırdık gerçekten..

kalptenþimþek

Ee bizi de kandırdılar Celil! Ne yapalım şimdi?
O halde, biz de bırakacağız devre arasında Samsunspor taraftarlığını..
Ya da sabırla bekleyeceğiz hep beraber..

Ollivanders

Ne oluyorsa taraftara oluyor ... Kimse taraftar ne durumda diye dusunmuyor!!! anca biz sizleri sizde paralarınızı dusunun.

samsunmania

Celil bizim adamımız diye parasının taksitlerini yatırmamışlardır. O da veryansın ediyordur. Ödeme yapılan futbolcularla"bir taksit aksarsa borç hiç ödenmemiş gibi başa döner"şeklinde anlaşma yapıldı. Mesela 10 ay 15 er bin ödeyeceğiz. 9.ay yatıramazsak ödediklerimizin hepsi yanıyor. Celille böyle bir sözleşme yapmadılarsa sallamışlardır. En azından taksitlerini ödemeye başlayınca sorun çözülür gibime geliyor.

**KaR6**

Biz devre arasında yapamayız transfer, bir iki oyuncu daha var temlik koyduracak..

holigan_itü

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 16 December 2009, 20:33:50
Yok ya celil efendi devre arası transfere engel olcan Takım transfer yapamayacak küme düşcek Sonrada ortalıkta benden kral Samsunsporlu yok diye dolaşacan öylemi

Parasını istermiş bundan önce Samsundan kazandıklarına say Bu takımın sayesinde adam olduğunuz adınız namınız duyuldu Göster gerçek Samsunsporluluğunu kimsenin parası kalmaz bu takımda merak etme Eğer böyle bişe yaparsan bu takıma çok büyük bir terbiyesizlik yapmış olursun Bu taraftar her zaman seni bağrına bastı En kötü oynadığın maçlarda bile diğer takım arkadaşlarına ne tepkiler gösterilirken  sana kimse gıkını çıkarmadı tribünde Neden sırf Samsunun evladı diye Şimdi bu taraftara bu klübe vefa borcunu böylemi ödeyeceksin Unutmayın zamanında bu takımdan çok paralar kazandınız hemde haketmediğinizden daha fazlasını takımda hep en çok parayı alan oyuncuların başındaydaydın insafsızlık yapma Eğer Samsunspor için üçün beşin hesabını yapar transfere engel olursan bu vebalin altından kalkamazsın Anlamadığımız malatyaspor sevdandan sonra birde bunu çıkarma başımıza Ne bitmez alacağın varmış be kardeşim zamanında demekki çok sağlam yapmışın mukaveleri Klübün sana olan borcu herhalde devre arasındaki transfer bütcesine eşittir. Ha sana paranın ödeyip transfer tahtası yasağını kaldırsınlar ha parayı ödeyemedikleri için yasak kalkmasın her halükarda sayende transfer yapamıyacağız mı şimdi biz...

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 December 2009, 00:56:21
Biz devre arasında yapamayız transfer, bir iki oyuncu daha var temlik koyduracak..

Valla Mustafam zamanları var. Sene başı gibi son dk transferi olacaksa hiç almasınlar daha iyi. Bize zaten ya hazır ya da hemen hazırlık kampına katılabilecek oyuncu lazım ki takıma adapte olabilsin.
YAptıkları hataları tekrarlarlarsa ben artniyet ararım o zaman. B planları vardır herhalde temlikle ilgili. Zaten temlik hususunda hepimiz profesörlük mertebesine eriştik.

cgr

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 16 December 2009, 15:08:40
Celil'den sitem beni kandırdılar
Kırmızı-beyazlı takımın efsane oyuncularından Celil Sağır'dan yönetime sitem.
16 Aralık 2009 / 13:42

Kırmızı-beyazlı takımın efsane oyuncularından Celil Sağır'dan yönetime sitem. Yönetim tarafından kandırıldığını iddia eden Celil,"Transfer tahtasını açmak için yalvaranlar, yüzümüze bakmıyorlar. Bunun devre arasıda var" dedi.

YÜZÜME BAKMADILAR
Sezon başında taransfer tahtasının açılması konusunda Samsunsporlu yöneticilere gerekli kolaylığı sağlayan Kırmızı-Beyezlı kulübün efsane oyuncularından Celil Sağır yönetime kırgın. Yönetimin verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini iddia eden Celil Sağır, devre arasında yapılacak ara transfere engel olacağını söyledi. Celil," Transfer tahtasını açmak için yalvaranlar, yüzümüze bakmıyorlar. Bunun devre arasıda var" diye konuştu.

ADAMLIK YAPTIM
"Devre arasında bana gelmesinler" diyen Celil Sağır,"Sezon başında İkinci Başkan Erkut Tutu transfer tahtasının açılması konusunda benimle görüştü. Bütün şartlarını kabul ettim ve Samsunspor'u çok sevdiğim için önünü açtım. Adamlıksa adamlığın en iyisini yaptım. Ancak geçen süre içinde herkese ödeme yapılırken bana hiçbir ödeme yapılmadı. Telefonlarıma çıkmıyorlar. Bu mu verilen sözün karşılığı" dedi.

TAHTAYA ENGEL KOYDUM
Avukatı aracılığıyla yapılan anlaşmayı bozduğunu da ileri süren Celil Sağır,"Ben birileri gibi haketmediğim parayı istemedim. Kerem'e, Sinan'a, Caner'e ödeme yaptılar, benim suçum ne. Artık geri dönüş yok. Zaten 1 devrelik izin vermiştim, o da bitti. Avukatıma talimatı verdim ve tahtaya engel koydum. Transfer yapmak isteyen önce beni bulacak ve adam gibi verdiği sözü yerine getirecek. Taraftarımızın bu gerçeği bilmesini istiyorum" diye konuştu.

http://www.samsun.net/celilden-sitem-beni-kandirdilar-8923h.htm

Sıkıntılı bir dönem daha bekliyor bizleri hazır olun..

Sonuna kadar , yerden göğe kadar haklı...

Recep

Alıntı yapılan: iak5529 - 16 December 2009, 22:59:29
Celil'den sitem;Beni Kandırdılar...

SAMSUNSPOR TARAFTARI;Sen bizi kaç defa kandırdın....

bu takımdaki genç oyuncuları çalışması gerekirken ayartıp para isterük diye antremen boykotu yaptığın günlere sayarsın Allaha şükür eskide olsa senin dediğin gibi otobüsümüz de var

uykan

Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim.
Bu sözü unutmayın, bu sözü söyleyeni hiç ama hiç unutmayın..!

harbisamsunsporlu5517

bir darbede sen vur yakışır imparatorsun nasılsa

misafir

celil hafızam yanlış değilse sende bizi kandırmıştın...hani para almadan bir sene oynayacaktın hani şampiyon yapacaktın yalan mı...
hani bri yönetici ile ele ele verip kartal maçı mıydı neydi tam hatırlamıyorum ve şu otobüs şarkısını bir daha söyelesene galiba malatya da epey otobüs var..

varol55

şimdi bakıyorum da celil hakkında  atıp tutanlar o zamanın sezgin gümüşçüleri galiba..her fırsatta bu olayı gündeme getiriyorlar   celil kardeşim bu insanlara inat  paranı almazsan  adam değilsin   çünkü sen fazklasıyla hakettin   bu yönetim burda ise  paranı ödicekler  yoksa ödemezlerse bizden ne farkları var   bu laflara kafanı takma   inanıyorumkı 35 yaşında olmana rağmen   gelsen   bu futbolcuların yanaında tek bacağınla  vede özellikle yüreğinle yinede oynarsın...bu kendini samsunspor taraftarları sanan kişiler  sen  tahtanın açılmasındaki davranışında neler söylemiş   herkes biliyo.. şimdide asıl dönklik yapan bunlar   sana salllıyo. sen adam gibi adamsın  bunu unutma kardeşim     imparatorumuzssuunnnnnnnnnnnn    tabiki  gerçek samsunsporlar için ...........seni seviyoruzzzzz

uykan

Alıntı yapılan: varol55 - 17 December 2009, 12:37:24
şimdi bakıyorum da celil hakkında  atıp tutanlar o zamanın sezgin gümüşçüleri galiba..her fırsatta bu olayı gündeme getiriyorlar   celil kardeşim bu insanlara inat  paranı almazsan  adam değilsin   çünkü sen fazklasıyla hakettin   bu yönetim burda ise  paranı ödicekler  yoksa ödemezlerse bizden ne farkları var   bu laflara kafanı takma   inanıyorumkı 35 yaşında olmana rağmen   gelsen   bu futbolcuların yanaında tek bacağınla  vede özellikle yüreğinle yinede oynarsın...bu kendini samsunspor taraftarları sanan kişiler  sen  tahtanın açılmasındaki davranışında neler söylemiş   herkes biliyo.. şimdide asıl dönklik yapan bunlar   sana salllıyo. sen adam gibi adamsın  bunu unutma kardeşim     imparatorumuzssuunnnnnnnnnnnn    tabiki  gerçek samsunsporlar için ...........seni seviyoruzzzzz

insan çıkarları için şakşakcı olunca kördür görmez, sagırdır duymaz. anlatırsın anlamaz..! sen samsunsporlusun biz maltyalı sana göre öyle değilmi

**KaR6**

Alıntı yapılan: varol55 - 17 December 2009, 12:37:24

9.mesajında burdaki insanları yaftalamak sana mı düştü? ne gördun de begenmedin Samsunsporluluklarını? gerçek Samsunsporlu, Samsunsporu düşünür, kişileri değil! Celil'in kaprisi yüzünden bu takım transfer yapamayıp küme düşerse ne olacak? Ama boşverin, yaşasın şakşak!