Celil'den sitem; Beni kandırdılar

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 16 December 2009, 15:08:40

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Celil'den sitem beni kandırdılar
Kırmızı-beyazlı takımın efsane oyuncularından Celil Sağır'dan yönetime sitem.
16 Aralık 2009 / 13:42

Kırmızı-beyazlı takımın efsane oyuncularından Celil Sağır'dan yönetime sitem. Yönetim tarafından kandırıldığını iddia eden Celil,"Transfer tahtasını açmak için yalvaranlar, yüzümüze bakmıyorlar. Bunun devre arasıda var" dedi.

YÜZÜME BAKMADILAR
Sezon başında taransfer tahtasının açılması konusunda Samsunsporlu yöneticilere gerekli kolaylığı sağlayan Kırmızı-Beyezlı kulübün efsane oyuncularından Celil Sağır yönetime kırgın. Yönetimin verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini iddia eden Celil Sağır, devre arasında yapılacak ara transfere engel olacağını söyledi. Celil," Transfer tahtasını açmak için yalvaranlar, yüzümüze bakmıyorlar. Bunun devre arasıda var" diye konuştu.

ADAMLIK YAPTIM
"Devre arasında bana gelmesinler" diyen Celil Sağır,"Sezon başında İkinci Başkan Erkut Tutu transfer tahtasının açılması konusunda benimle görüştü. Bütün şartlarını kabul ettim ve Samsunspor'u çok sevdiğim için önünü açtım. Adamlıksa adamlığın en iyisini yaptım. Ancak geçen süre içinde herkese ödeme yapılırken bana hiçbir ödeme yapılmadı. Telefonlarıma çıkmıyorlar. Bu mu verilen sözün karşılığı" dedi.

TAHTAYA ENGEL KOYDUM
Avukatı aracılığıyla yapılan anlaşmayı bozduğunu da ileri süren Celil Sağır,"Ben birileri gibi haketmediğim parayı istemedim. Kerem'e, Sinan'a, Caner'e ödeme yaptılar, benim suçum ne. Artık geri dönüş yok. Zaten 1 devrelik izin vermiştim, o da bitti. Avukatıma talimatı verdim ve tahtaya engel koydum. Transfer yapmak isteyen önce beni bulacak ve adam gibi verdiği sözü yerine getirecek. Taraftarımızın bu gerçeği bilmesini istiyorum" diye konuştu.

http://www.samsun.net/celilden-sitem-beni-kandirdilar-8923h.htm

Sıkıntılı bir dönem daha bekliyor bizleri hazır olun..

Sioux

Erkut Tutu ve verdiği sözü tutmak. Yok daha neler? Hiç şaşırmadım.

celebi

55.hakan

16 December 2009, 16:41:07 #3 Son düzenlenme: 16 December 2009, 16:42:01 hakanelgun
Transfer tahtasını açmak için mücadele veren Samsunspor'da ilk örnek davranış Celil Sağır'dan geldi. Sağır, kulüpten alacağı olan 730 bin TL alacağını bir sene erteledi

NOTERDE ONAYLATTI
Samsunspor'un efsane futbolcuları arasında yer alan Celil Sağır bir kez daha örnek bir kaptan oldu. Tecrübeli futbolcu eski takımının transfer tahtasının açılması için tüm futbolculara örnek olacak bir adım attı. Samsunspor'un transfer tahtasını açması için Celil kulüpten alacağı 730 bin TL'yi bir sene erteledi. Bugün Tekkeköy Noterliğine giden Celil Sağır, alacağını ertelemesini noter huzurunda resmileştirdi. Eski Samsunspor Kaptanı Celil'in yaptığı bu örnek davranış, Kırmızı-Beyazlı camiada yüzleri güldürdü.

SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKMALIYIZ
Samsunspor'un bu durumda olmaması gerektiğini belirten kaptan, "Ben gerçek bir Samsunsporluyum. Her zamanda Samsunspor'un yanındayım. İnşallah transfer tahtası açılır ve Samsunspor gerekli olan yerlere transferleri yapar. Ben ilk adımı attım. Dilerim diğer eski takım arkadaşlarımda aynı davranışta bulunur. Samsunspor'a bu kötü zamanında sahip çıkmalıyız" diye konuştu.
kaynak: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3174
Celil alacağını bir sene ertelemişti şimdi noldu da alacağını istiyor bir devre falan değil bir sene idi bu da gazetede çıkan haber Celil bu takımın sana borcu var bir şekilde alacaksın ama sözünden dönmek yakışır mı sana

Ollivanders

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 December 2009, 15:29:45
Celil'den tehditkar bi mesaj aslında sitemkar değil. Demek istediği herkesin parasını verdiniz, benimkini de verin susayım.

evet kardesim resmen tehdit icerikli br mesaj yollamıs celil. Ya Celili transfer edecek bu takım hakkıyı getirdigi gibi , ya da parasını odeyecek. 1.secenek daha iyi gorunuyor.

varol55

arkadaşlar yanlış takip etmediysem  bi gazetede de 2009-2010 sezonu transfer tahtasını açıyorum demişti celil.hatta o zaman bile ben  2 gazete ayrı ayrı  haber yapıyo  bu nasıl oluyo demiştm. eğer 2009-2010 sezonu ise  celil haklı  çüünkü yılbaşından sonra 2010-2011 sezonu na geçiş olmuyormu arkadaşlar    birde  gerçekten bide celil tarafndan bakalım...tek izin veren o   hakkı  takımda olduğu için izin vermiştr..gerine paralarını ödemşler   ama bu kişiler  samsunspora  celil in verdiği futbol hakkının kaçta kaçını vermştr  birde arkadaşlar   şunu söyliyecem:biz kendi öz evlatlarımıza sahip çıkmaksak   bu yönetmmi sahip çıkar.birazda kendimize bakmalıyız. acaba biz efsanelerimize  sahip çıkabildikmi.ben inanıyorum ki  biz adam gibi bu efsane isimlerimizin  arkasında  hatasıyla yanlışıyla  dirak gibi dursaydık  ne bu yönetim  bu isimleri gönderebilirdi  nede başkası.biz eğer bu kişileri  sözde değil  fiil yani icraat  ile  korumuş olsaydık  bu efsanelerimizde  biz büyük samsunspor taraftarlarına  aynı hürmet ve saygıyla  yanaşmazlarmıydı.dialoglarımız üst seviyede olmazmıydı ...lütfen bide kendimiz oturup düşünelimmmm

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 December 2009, 16:44:32
evet kardesim resmen tehdit icerikli br mesaj yollamıs celil. Ya Celili transfer edecek bu takım hakkıyı getirdigi gibi , ya da parasını odeyecek. 1.secenek daha iyi gorunuyor.

Aynen kardeşim 1.seçenek daha iyi ama adama söz verdilerse parasını vermek zorundalar...

çarşambalı-55

Yok ya celil efendi devre arası transfere engel olcan Takım transfer yapamayacak küme düşcek Sonrada ortalıkta benden kral Samsunsporlu yok diye dolaşacan öylemi

Parasını istermiş bundan önce Samsundan kazandıklarına say Bu takımın sayesinde adam olduğunuz adınız namınız duyuldu Göster gerçek Samsunsporluluğunu kimsenin parası kalmaz bu takımda merak etme Eğer böyle bişe yaparsan bu takıma çok büyük bir terbiyesizlik yapmış olursun Bu taraftar her zaman seni bağrına bastı En kötü oynadığın maçlarda bile diğer takım arkadaşlarına ne tepkiler gösterilirken  sana kimse gıkını çıkarmadı tribünde Neden sırf Samsunun evladı diye Şimdi bu taraftara bu klübe vefa borcunu böylemi ödeyeceksin Unutmayın zamanında bu takımdan çok paralar kazandınız hemde haketmediğinizden daha fazlasını takımda hep en çok parayı alan oyuncuların başındaydaydın insafsızlık yapma Eğer Samsunspor için üçün beşin hesabını yapar transfere engel olursan bu vebalin altından kalkamazsın Anlamadığımız malatyaspor sevdandan sonra birde bunu çıkarma başımıza Ne bitmez alacağın varmış be kardeşim zamanında demekki çok sağlam yapmışın mukaveleri Klübün sana olan borcu herhalde devre arasındaki transfer bütcesine eşittir. Ha sana paranın ödeyip transfer tahtası yasağını kaldırsınlar ha parayı ödeyemedikleri için yasak kalkmasın her halükarda sayende transfer yapamıyacağız mı şimdi biz...

varol55

ya çarşambalı kardeş  sen atıp tutuyonda bi şey bildiğin yok.bu konuşmaları yapacağmz en son kişi celil dir.ne oldu adam ertelediğinde en adam celil di   ne oldu şimdi adam alacağnı isteyincemi kötü oldu..bu kafa zihniyetiyle  bizim takımdan da bi şay olmuoyo  ve sizin gibi taraftarlardan da bi şey olmuyo     celil kardeşim hakkını al   helali hoş olsun   sen bu samsunspora  fazlasıyla  hakkkını verdin   böyle çatlak seslerde her yerde çıkar   rahat olll  sen  çünkü  adamın  hasısın--allaha emanet olll

Kaya

Celil'den sitem;Beni Kandırdılar...

SAMSUNSPOR TARAFTARI;Sen bizi kaç defa kandırdın....

Ollivanders

Alıntı yapılan: iak5529 - 16 December 2009, 22:59:29
Celil'den sitem;Beni Kandırdılar...

SAMSUNSPOR TARAFTARI;Sen bizi kaç defa kandırdın....

doðan

celil in parasını istemesi kadar doğa daha ne olabilir diki;
haberi iyi okuduğumzda diğerlerine yapılan  ödemelr varken neden o na ödenmediki sormak lazım neden çünkü celil samsunun çocuğu ; ha diyeceğiniz hakketti mi ki olabilir hatta zahten fazla para ya anlaştı olabilir, bunlar tartışıılır ...

ben biliyorumki adam gibi adam yine gitsin celile söz versin 1 sene sonra ödenecek paran desin , o yine imzalar evrağı
ama kimse çocuk kandırmasın aptal avutmasın madden de sıkıntı yaşayan bir celil in
sitemleridir bu haber ben öyle algıladım. tahta yine CELİL e kalsın her zaman açık sayılır benim gözümde

jean

adama odeme yapsalar boyle olmicakti demekki kafa yapip durmuslar yillardir emek veren kisiye para vermeyip digerlerine verirsen gucenir tabi adam

Sercan

Valla bence gelsin Celil oynasın eğe öyle bir imkan varsa.Ama bu adamlara güven olmaz ki...

doðan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 16 December 2009, 23:40:42
Valla bence gelsin Celil oynasın eğe öyle bir imkan varsa.Ama bu adamlara güven olmaz ki...

kime güveneceğimizi şaşırmış halde haldeyiz değilmi  ??? ::) :-\