19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Turuncu

Tek yürekli oynayan futbolcumuz her yere korkmadan basıyor,  helal olsun sana murat ....

beşnumara

Alıntı yapılan: Turuncu - 26 January 2010, 00:05:28
Tek yürekli oynayan futbolcumuz her yere korkmadan basıyor,  helal olsun sana murat ....
tribünden mi farklı görünüyo tvden mi farklı görünüyo anlamıyorum.ben tvden izledim ama bugün oktay abdülaziz ve muratı beğenmedim.kendi kaliteleri gibi oynamadıklarını düşünüyorum

supernatural_55

Murat son paslarda biraz kötüydü ama sahanın genelinde oynayan oyunculara bakınca direk göze batıyo adam.abdülaziz sağlam güçlü koşuyo nereye gideceğini biliyor ama pas atılcak yerde atmayp kendince garantör olmaya çabalayan topçumz sayesnde %100lük pozisyon boşa gitti >:(

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 26 January 2010, 00:25:15
tribünden mi farklı görünüyo tvden mi farklı görünüyo anlamıyorum.ben tvden izledim ama bugün oktay abdülaziz ve muratı beğenmedim.kendi kaliteleri gibi oynamadıklarını düşünüyorum

Kardeşim tek başına korkmadan her topa girdi.Helal olsun en delikanlı topçusu bu takımın...

Tufan

Murat bugün kötü oynamadı ama çok ezildi ufak tefek olmasından dolayı sertliğe fazla dayanamıyor.

edmontdante

Ben ezildiğine pek katılmıyorum.Çünkü çok koşuyor herkesle her yerde boğuşuyor zaman zaman güçsüz düşmesi normal.Ama o fiziğine rağmen vücudunu kullanmayı öğretmişler bu çocuğa.Avrupalı bu işi altyapıda veriyor.Yıldıray BAŞTÜRK'e benzetiyorum Murat'ı bu anlamda.Ama tabiki onu dikine gidişi Murat'ta yok.Takımın durumu ne olursa olsun korkmadan,yılmadan mücadele ediyor

alperen

murat ta olmasa geçmiş olsun zaten

5trawberry

Huntelaar ve Van Der Vaart gibi adamlarla idmana çıkmış adm yni Boş değil Çok kaliteli

KocumVolkan

en sevdiğim özelliği celil gibi kalabalığın arasına girip topu kaptıracağını anladığı an faul yaptırıp çıkması :)

Sercan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 26 January 2010, 16:03:26
en sevdiğim özelliği celil gibi kalabalığın arasına girip topu kaptıracağını anladığı an faul yaptırıp çıkması :)

Aynen ya da taç ya korner kazandırıyor.Murat bu takımın dinamosu...

celebi

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 26 January 2010, 16:29:04
Aynen ya da taç ya korner kazandırıyor.Murat bu takımın dinamosu...

5trawberry

Murat Yıldırım takımın herşeyi, Serkan Dökme vardı Murat'tan önceki sezon, Murat tarzındaydı ama Murat Serkn Dökme'den 10 gömlek üstün.
2011'de sözleşmesi bitiyor, Bence Samsunspor'da devam etmek istemeycek çünkü yetenekli geleceği parlak ve zekasıyla oynuyor.
Samsunsporumuz hepinizin bildiği üzre şehir tarafından terkedilmiş sahiplenilmemiş akıbeti olmayan bi takım oldu ne yazıkki.
Eğer ki bu sezon ligde kalıp, seneye yenibir yöntim gelir, ekonomik olarak kaynak sağlanırsa, süper ligi amaçlayan bir kdro kurulursa Murat kalır diye düşünüyorum.
Artık süper lig'i konuşan bir takım olmalıyız, 19 Mayıs'ımıza gelen takımlar eli boş dönmeli 4.sezon olacak ve biz hala yerimizde sayıyoruz.

mehmet yılmaz

Alıntı

ŞİRİNLER MURAT'I AĞIRLADI

05 Şubat 2010 / 11:29
Samsunspor Şirinlyer Taraftarlar Derneği Üyeleri, Samsunspor'un genç yeteneği Murat Yıldırım'ı derneklerinde ağırladı. Murat'ı çok seven Kırmızı-Beyazlı Taraftarlar, başarılı futbolcuyla çay içerek bol bol sohbet etme imkanı buldular
SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR
Samsunspor'un köklü taraftarlarından Şirinler Taraftarlar Derneği Üyeleri, Samsunspor'a geldiği günden bu yana başarılı bir performans sergileyen genç orta saha oyuncusu Murat Yıldırım'ı dernek binalarında konuk ettiler. Murat Yıldırım'ı yakından karşılarında gören genç taraftarlar, genç oyuncuya sevgi gösterisinde bulundular. Dernek Başkanı Burak Güleç'in de katıldığı sohbette taraftarlar Murat'a bol bol sorular sordular. Murat ile birlikte çay içen taraftarlar, genç futbolcuyla hem fotoğraf çekindiler hem de imza aldılar.
ATKI HEDİYE ETTİLER
Söyleşinin ardından Dernek Başkanı Burak Güleç (ÇİÇO), Murat'a Samsunspor, atkısı hediye etti. Genç oyuncu Murat Yıldırım ise Güleç'e kendi adı yazan Samsunspor formasını hediye etti. Murat Yıldırım'ı çok sevdiklerini belirten Burak Güleç, "Murat sergilediği performansla ve kişiliğiyle bizim gönlümüzde taht kurdu. Murat'ın uzun yıllar Samsunspor formasını giymesini istiyoruz. Derneğimize gelerek, bizi ayrıca mutlu etti. Genç taraftarlarımız onu karşılarında görmekten büyük mutluluk duydular. Murat'a, Samsunspor forması altında başarılar diliyoruz"dedi.

babasamsunlu

Murat helal olsun sana..bir gün gidecek olsan bile bize bıraktığın bu  güzel anılar yeter..

senin gibiler fazla kalmadı futbol dünyasında...Allah yolunu bahtını açık etsin...

celebi

seneyede kontratı gereği bildiğim kadarıyla bizde murat. inşaallah göndermezler