19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 23 December 2009, 12:23:44
ne yani yıldızlar geçen sene yıldızdı bu sene değiller mi. ya da murat geçen sene yıldız değil miydi de geçen sene yazılmadı. söyle ona yoksa ben arayacağım ha

sizinle muhatap olmuyormuşi forza ganstahobidik diyor.

celebi

vaayyyyyyyyyyy ertuğrul kardeşime bak o da homidigırtlakçı olmuş. pardon gangast mıydı neydi o ya

YaşarDoğu

Ertuğrul Beyin yazısını okudugumuzda zaten ilk yarı itibariyle öne cıkan topcuları yazmıs.Yani yıldız adayı denmiş yıldızlar denilmemiş.Gecen sene Murat ın olmayıp Turgut un olması beni cok sasırtmıstı.Bu sene sadece Muratın olması beni şaşırtmadı.İlk yarı itibari ile 17 maç oynayan topcumuz Murat Yıldırım'dır.Murat 1987 doğumlu olması ile de en azından piyasasını olusturabilecek bi yastadır. Ne yapıp ne edip yada nasıl ikna edilecekse edilsin, Murat Yıldırım bu takımla beaber Süper Lig e cıkmalıdır.

Ayrıca homidigırtlakçı ne demek Çelebi De Mascerano to Riise tum Batistuta ? ;D ;D ;D ;D

celebi

YaşarDoğu

lucarelli

Oktay zaten sakattı ilk yarı neredeyse hiç yoktu. Ama sezon listesine girer herhalde..

celebi

celebi

mehmet yılmaz

AlıntıBank Asya'nın yıldız adayları parlıyor 

Bank Asya Birinci Lig'de ilk devre sona erdi. Geçmiş yıllara oranla güç dengelerinin birbirine daha yakın olduğu bir lig olarak görülüyor; rakiplerinden kadro olarak çok üstün olan bir takım yok ancak ilk devre itibarıyla ön plana çıkan pek çok isim var.

Biz bunlar arasından genç oyuncu durumunda olup Süper Lig'e göz kırpanlardan söz edelim istedik.

Mehmet Batdal: Bucaspor'un 1986 doğumlu genç golcüsü bu sezon gazetelerde sıkça yer alan bir isim oldu ve Süper Lig takımlarının dikkatini celp etti. Uzun boyu, hava hakimiyeti ve fuleli oyunuyla dikkatleri çeken Mehmet, attığı 8 gol kadar oynadığı futbolla da göz önünde bulunuyor. Buca'nın altyapı ürünü olan bu ismi yakın zamanda Süper Lig'de izleyebiliriz.

Fevzi Özkan: Geçen sezon oynadığı futbolla Bank Asya'yı takip edenlerin özel bir ilgisine mazhar olmuştu. Kaldığı yerden, üstüne de ekleyerek devam etti. Adanı'nın Şanlıurfa'dan 2007'de kadrosuna kattığı 1986 doğumlu genç futbolcu orta alanda hücuma dönük oynuyor. Etkili şutları ve çok yönlü oyunuyla da beğeni kazanıyor.

Emre Aktaş: Ankaragücü'ne gidecekken bir yıl daha Adana'da kalmayı tercih etti. 1986 doğumlu genç golcü, Adanaspor'da patlama yaptı adeta. Yüksek formunu bu yıla da taşıyan Emre, ligin kalburüstü golcülerinden birisi durumunda.

Murat Yıldırım: Türk futboluna önemli isimler sunan Samsunspor'un zor günlerindeki yıldız adayı oldu. 1986 doğumlu genç futbolcu altyapı eğitimini Ajax'ta aldı ve 2005'te Hollanda'nın en iyi genç futbolcusu seçildi. Orta sahada çok yönlü olarak oynayabilen Murat, eğitimi ile yeteneğini birleştirebilen bir oyuncu olarak sivriliyor.

Emmanuel Emenike: Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü, hem attığı gollerle hem de oynadığı futbolla takımına güç katarken tribünleri de hareketlendiriyor. 11 gol kaydeden 1987 doğumlu yıldız, Süper Lig'de yer edinebilir. Güçlü fiziğinin yanında çabukluğu olan klasik bir Afrikalı forvet görünümündeki Emenike, ligin renklerinden birisi.

Kıvanç Karataş: Süper Lig iddiası taşıyan İzmir ekibi adına 4 gole imza attı. Orta sahada hücuma yönelik futboluyla dikkatleri çekiyor. Muhtemelen önümüzdeki sene onu takım arkadaşları Rıdvan Şimşek ve Cihan Yılmaz gibi lig atlamış olarak göreceğiz.

Burak Çalık: Erzincanspor'dan alınan Altay'ın 20 yaşındaki golcüsü, kontratağa meyyal yapısıyla öne çıkarken ilerleyen süreçte Süper Lig'e de göz kırpıyor. Bu yükselme takımıyla birlikte de olabilir birey olarak da...

Musa Çağıran: Altay forması giyen ve 1992 doğumlu Musa, savunmada oynamasına rağmen 'golcü defans' sınıfına giren bir isim. Ligde de 5 golü var. Hem Altay'a hem de Türk futboluna ciddi katkılar sunabilir.

Shaibu Yakubu: Kartalspor'un 1986 doğumlu Ganalı forveti, gol krallığında zirvede yer alıyor. Hacettepe ile anlaşan ve burada birkaç maç forma giyse de tutunamayan Yakubu, kazandığı tecrübe ile yeniden Süper Lig adayı genç futbolculardan birisi oluyor. ZAMAN

ERTUĞRUL MİRZA İSTANBUL
23 Aralık 2009, Çarşamba

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=930899&title=bank-asyanin-yildiz-adaylari-parliyor

kaptan 55

bu yılda taraftarın yılın futbocusu olacak gibi

ata55

zaman gastesini hic sevmiyorum ama muratı koyarak iyi yapmislar.

FaTiH_HaN

barbar55

Alıntı yapılan: ata55 - 28 December 2009, 16:04:44
zaman gastesini hic sevmiyorum ama muratı koyarak iyi yapmislar.

zaman gazetesini sevmeyebilirsin onu neden araya niçin söyledin anlamadım.burada bir haber çıktığında herhangi bir medya kuruluşunda bir haber çıktığında önce seviyorum yada sevmiyorum mu demek lazım.bana bu cümleye bu kelimelerle başlaman anlamsız geldi doğrusu

mehmet yılmaz

Bu akşam da canlı ve yerinde seyretmekten keyif alacağımı düşündüğüm iyi genç, iyi futbolcu.

babasamsunlu

hadi murat... hadi koçum....