19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Yaman55

oooooooooooooooooo murat yıldırım

55_OrHaN_55

murat yıldırımı ne yapıp edip takımda tutmaları lazım. bence murat yıldırım gibi futbolcu süper ligde bile yok. başka takıma giderse daha yerini dolduramayız. rize maçında da süper oynadı, birçok faule maruz kaldı ama hakem nedense görmezden geldi.

kaptan 55

europe_55

Herzamanki gibi takimin dinamosu ve güzel oynamaya devam ediyor.

Seviyoruz seni Seviyoruz!!!

ali ihsan

14 February 2010, 19:51:49 #229 Son düzenlenme: 14 February 2010, 20:43:24 aliihsan55
Bu çocuk tam bir pırlanta.Enerji deposu.Kocaeli maçında 30 metreden sol ayağıyla öyle bir şut çıkardı ki enfes.Kaleci sadece seyretti.Vurduğu anda zaten gol olacağını anladık.Defalarca seyredilecek bir gol attı.Seviyoruz seni Atom Karınca ...

alperen

çok merak ettim şimdi golü ya

erkutdem55

Bu adam Samsunspordan kopmazsa efsaneler arasına adını yazdırır.Bence mükemmel bir futbolcu

holigan_itü

golu mukemmeldı gercekten tam bızım bulundugumuz acıdan super bı gol attı

celebi

Alıntı yapılan: holigan_itü - 14 February 2010, 20:41:21
golu mukemmeldı gercekten tam bızım bulundugumuz acıdan super bı gol attı

resmen ahanda girdi dedirtti bize bulunduğumuz açıdan

gozgoz yýlmaz

aman da aman... büyümüş de sol ayağıyla 30 metreden körfeze takarmış :) la süper çocuk şu murat ya, helal olsun yediği her lokma, aldığı her nefes.

Dartagnan

yok boyle bi gol  100 kere ızlesem yıne de doyamam :D bızım ordan zaten dehset gorundu.Bı baktım kalecı uzanamadı Ben sevınmeye basladım zaten :D

**KaR6**

gol olmadan 2 saniye önce ben sevinmeye başlamıştım, o kadar diyeyim ;D

celebi

bir gol göz göre böyle olur sanırım daha top giderken goooooooooolllllll diye bağırmaya başladık salihle. salih zaten aha abi gol abi ah abi gol diye diye gol yaptı

**KaR6**

Murat için fazladan söylenecek yeni bir şey yok. Oyun kalitesi, top tekniği tartışılmaz. Ancak son zamanlarda eskisi kadar koşmuyor gibi. Defansif yönünden çok ofansa daha yakın oynamaya başladı. Mücadele olarak bir eksiği yok ancak adam kovalamayı bıraktı gibi. Yeni Hocasının direktifi mi yoksa kendinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum. Her ne olursa olsun Murat bu takımın dinamosu. Kocaeli'nde attığı golü defalarca izlesem bıkmam. Topu ayağına aldığında ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor, bu da takımı rahatlatıyor.

supernatural_55

Bugün çok savaştı rakipteki topları öyle güzel ayak koyup faulsüz kapıyo ki ben bugün bu özelliğine hayran kaldm...