Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: hakanelgun - 02 July 2009, 22:02:59
polarların üzerinde arma olması lazım gerekmez mi ben göremedim ama tüm ürünlerde takım arması olması lazım

aynen öyle yoksa millet ne anlıcak..

JohnAbruzzi

ins acıldıktan 2 3 ay sora is yapmıyo die kapanmas

beşnumara

polarlara arma koyarlar mı bilmiyorum ama mehmet abinin gösterdiği formalara istendiği takdirde arma koyulacak dendi.polarlara da isteyen arma koydurabilir mi? bence çok önemli bir noktaya temas etmiş arkadaşlarımız

eLLis

Bu fotolardaki formaları beğenmedim gelecek olanlardan ümidim var.

55.hakan

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 July 2009, 22:56:21
polarlara arma koyarlar mı bilmiyorum ama mehmet abinin gösterdiği formalara istendiği takdirde arma koyulacak dendi.polarlara da isteyen arma koydurabilir mi? bence çok önemli bir noktaya temas etmiş arkadaşlarımız
yazın formayı giyerim kışın poları ancak arma şart ben arma için alıyorum onun da olmasını isterim

Tufan

tahminim polarlarada arma diktiriliyordur. ayın 10nundan sonra polar tarzı birşey alıcam.

HoliganSamSunLu

ürünler harika görünüyor hayırlısıyla açılsa

MeL_55

Bu forma harika  ;) Tüm cesit formalari alacagim insallah uygun fiyati olursa...

mehmet yılmaz

Bize söylenen aldığımız polar ve eşofmanlara amblem diktirebileceğimiz yönünde. Kırmızı ve beyaz eşofmanların aynısını takım ve hocalar giyecekmiş.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsuni - 03 July 2009, 00:04:36
Bize söylenen aldığımız polar ve eşofmanlara amblem diktirebileceğimiz yönünde. Kırmızı ve beyaz eşofmanların aynısını takım ve hocalar giyecekmiş.
öyle de olması gerek zaten.arma olmadıktan sonra hangi takım olarak tanıyacaklar bizleri samsun dışında giyerken   

Oflu

Arkadaslar ben bu sene gelemiyecegim Samsuna, internet araciligi ile satis mümkünmü

germencisse

Alıntı yapılan: MeL_55 - 02 July 2009, 23:38:07
Bu forma harika  ;) Tüm cesit formalari alacagim insallah uygun fiyati olursa...

benim anlamadığım bir nokta var fotğraftaki forma bizim takını bankasyada giyeceği formamı..bizim forma ağustos çıkcak diye söylenti varda ?

berusa55

03 July 2009, 09:28:42 #132 Son düzenlenme: 03 July 2009, 09:41:25 berusa55
Oylamada birinci olan formalarımız aşağıdaki gibidir ve mağazadaki ürünlerde henüz yerini almadılar gördüğüm kadarıyla. Temmuz sonu veya Ağustos ayında satışa çıkar büyük ihtimal. Yukarıdaki formalar ise mağaza açılacağı için bir nevi ön satış ürünleri olabilir ama onlar bile güzel duruyor.

Kais

berusa55 abi ben dayanamadım gittim.sanırım bu hafta gelecekmiş.taraftar formaları.oradakiler öyle söyledi.bu arada ben bugün gazetede hala legea giyildiğini gördüm.sormadan cevap aldım bugün kampa yollanmış idman malzemeleri falan.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kais - 03 July 2009, 10:24:53
berusa55 abi ben dayanamadım gittim.sanırım bu hafta gelecekmiş.taraftar formaları.oradakiler öyle söyledi.bu arada ben bugün gazetede hala legea giyildiğini gördüm.sormadan cevap aldım bugün kampa yollanmış idman malzemeleri falan.
formaları bitirmeyin biz gelene kadar.şaka bir yana bu mağaza inşallah bizim gururumuz olacak.