Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 01 July 2009, 22:23:35
sizce gerçekten gelir mi bu samsun halkı takımın bu hali göz önüne alındığında...

yıkarız orayı tek kişide gitmiş olsa gerçek samsunsporlu ise sorun yok!!

ama şöyle güzel resmi bi açıklama yapsalar şu zaman açılacak formalar şu zaman satışa çıkacak...

mehmet yılmaz

02 July 2009, 19:58:11 #106 Son düzenlenme: 02 July 2009, 20:09:10 samsuni
Açılış 11 Temmuz Cumartesi günü.

Samsunspor formalarımızla birlikte orada olabiliriz.
Bizim seçtiğimiz iki çeşit forma bu ayın sonuna doğru gelecekmiş.

Bunlar mağazadan birkaç foto

( Üstteki formalara dilersek Samsunspor amblemi koyabiliyorlarmış... )

Bu da ti-enerige'nin su geçirmeme testi

AlıntıGalip Asal, Errea, kombine

Galip Asal... 

İşadamı... Parlak bir öğrenim hayatından sonra atıldığı iş yaşamında önemli başarılar elde etti... Faaliyetlerine Samsun ve Ankara'da devam eden aile şirketini (Asal Grup) holding haline getirme noktasında büyük adımlar attı... Otomotiv, akaryakıt, inşaat, turizm derken şimdi de tekstile girdi... Bu yazdıklarımdan sonra birçoğunuzun 'Bundan bize ne' dediğinizi duyar gibi oluyorum... Doğru, haklısınız... Yukarıda yazdıklarım kendi kişisel başarısıdır ama bizi alakadar eden tarafı da bundan sonra başlamaktadır...

Galip Asal... Samsunludur... Çok daha önemlisi ve ötesi Samsunsporludur... Hem de öyle eften püften değil harbiden...

Asal, İtalyan spor giyim firması Errea'nın Türkiye distribütörlüğünü aldı... Ankara'da Asal Grup bünyesinde bir showroomu faaliyete geçirdi... Yıllardır kimseye duyurmadan, bildirmeden katkı verdiği Samsunspor'a örnek kabul edilecek bir destek daha verdi... Geçen sezon yine Türkiye distribütörlüğünü elinde bulundurduğu Legea ile yaptığı gibi bu sezon da Samsunspor Kulübü'nün spor malzemesi ihtiyacını sessiz sedasız Errea'dan karşıladı... Kulübümüz için 1 lira para almadan 200 bin liraya yakın malzeme temin etti...

Samsunspor, yeni sezonda Errea giyecek... Ama daha önemlisi bir devrim gerçekleştirdi... Yıllardır yakındığımız, kanayan yara gibi gördüğümüz bir konuya el attı... 'Takım hangi malzemeyi giyiyorsa taraftarlar da aynısını giymeli' dedi ve Ankara'daki showroom'un ardından Samsun'da bir mağaza açtı...

Peki bu ne demek?   

Açılan bu mağaza sayesinde Samsunspor'a gönül verenler Kırmızı-Beyazlı ekibin giydiği formanın, eşofmanın, tişörtün aynısını giyebilme imkanına kavuşacak... Çilemiz bitti... Orda, burda kalitesiz kumaştan üretilen, özensiz tasarımlarla satılan fason formalardan kurtulduk... Errea, sayesinde taraftarımız ilk defa takımının orijinal lisanslı ürünlerini giyebilecek...     Galip Asal, mağaza açarak ticari açıdan riskli bir işe imza atmasına karşın Samsunsporlu olmanın sorumluluğuyla büyük bir adım attı... 

Şimdi sıra bizde...

Her fırsatta kaliteli forma bulamamaktan, tişört bulamamaktan, polar bulamamaktan yakınan biz taraftarlarda... Takımımız ne giyiyorsa aynısını giyme fırsatına sahibiz artık... Fenerium'un açılmasına verilen tepkinin fiiliyata geçirilmesi için hepimize görev düşüyor...

Errea'nın açtığı o mağaza yaşamalı... 'Ben Samsunsporluyum' diyen herkes gelir durumuna göre alternatif fiyatlarla satılacak formalardan ve diğer taraftar ürünlerinden almalı... Almakla da kalmamalı, giymeliyiz onları... Bu sayede Samsunspor günlük yaşamın içine girer... Bu sayede 15 günden 15 güne oynanacak maçta hatırlanacak bir figür olmaktan çıkar... Errea'dan kulübümüzün giydiği formayı almak bir fedakarlık değil sorumluluktur... Bu böyle biline...   

* * *

Yazı biraz uzun oldu ama yazacaklarım daha bitmedi...

Galip Asal'dan söz etmişken, forma ve taraftar ürünleri demişken kombine meselesine değinmemek olmaz... İki sezondur kulübümüzün malzeme ihtiyacını karşılayan Galip Asal'ın kulübümüze bir katkısı da kombine kartlar konusunda oldu... Asal Grup bünyesinde yer alan Errea firması, kulübümüzün 2009-2010 sezonundaki kombine kartlarını ücretsiz olarak bastırdı... Bu işlemin ardından yönetimimiz, kombine fiyatlarını belirledi, kulüp bünyesinde oluşturulan birimde kombineler için ilk etapta yer ayırma işlemleri başladı...

Samsunsporluyum diyen herkes için forma almak bir sorumluluk demiştik... Aynı şeyler kombine almak için de geçerlidir... Kombine almak bir görevdir, mecburiyettir... 'Hangi futbolcuyu izlemek için kombine alayım' diye düşünüyor olabilirsiniz unutmayın ki biz maçlara futbolcular için değil arma için, Samsunspor için gidiyoruz...

Kuru kuru konuşmak mı? Yoksa bunu eyleme dökmek mi?

Bir forma ve bir kombine kart almaya ne dersiniz?   

Karar sizin...

NOT: Bizim gibiler için neyse ama Samsunspor Yönetim Kurulu, kombine fiyatlarını gözden geçirmeli, günün koşullarına göre değerlendirmeli ve fiyatları yeniden düzenlemelidir...

İbrahim Canbulat - samsunspor.biz
http://www1.samsunspor.biz/koseyazisi-Galip_Asal_Errea_kombine-5913

Sempatik Bengülü

JohnAbruzzi

Beyaz kırmızı seritli samsunspor forması harika ondan alıcam hemen

KocumVolkan

ellerinize sağlık abi.. çok güzel bizi aydınlattınız..
o su testini ilk gördüğümde - ıyy lekeli lekeli mi satılıyor ya diye üzülmüştüm meğerse suymuş :D
hemen 1 tane yazlık 1 tane kışlık alıyorum en kısa zamanda :D bizimkielr maaşlarını bi alsınlar

emre

bu galip lerde olmasa!!..  :( :(

red_white

Forma bence süper görünüyo renkleri kaliteli belli helal olsun emeği geçen herkese teşekkürler

Yeni başlık açsak ve 11 Temmuzda Samsunspor diyen herkes açılışa diye nasıl olur?

berusa55

Kalite, fotoğraflara bile yansımış. Harika... ;)

red_white

Dükkanını tabelasında Samsunspor arması olması lazım yada buna benzer birşeyler bunu iletsek nasıl olur acaba

KocumVolkan

02 July 2009, 20:24:39 #114 Son düzenlenme: 02 July 2009, 20:27:14 KocumVolkan
hep beraber taraftar gurupları olarak kalabalık bir şekilde açılışa katılabilriz.. herkez birşey alıcak  diye bir kural  yok en azından sahipsiz bir takım olmadığımızı gösterir feneryumada tepkimizi koyarız.. ben 11 temmuz günü giderim büyük ihtimalle..

Kais

6. resimdekinden alıcam.çok hoşuma gitti.birde ilk resimdekinin en sağındaki.

Sercan

Alıntı yapılan: red_white - 02 July 2009, 20:23:09
Dükkanını tabelasında Samsunspor arması olması lazım yada buna benzer birşeyler bunu iletsek nasıl olur acaba

beşnumara

ibrahim abi kombine fiyatlarını gözden geçirmeli derken?
bana göre artık stadımızda maraton kapalı muhabbeti olmaması lazım.zaten bütün statkapalı ama maratonla kapalı fiyatı aynı olabilir benm düşüncem. yukardaki soruyu sormandaki amacı anlayamadım daha doğrusu ne demek istediğini anlamadım.kombineleri pahalı mı buluyorsun yoksa ucuz mu? bizim gibiler için neyse dediğine göre pahalı buluyorsun heralde abi.bu hususta şunu söylemek istiyorum: her ne kadar öğrenci olduğum için(öğrenci olmam da önemli değil elime geçerse hemen alırım) alamasam da 150 tl maraton kombinesi için bence fazla değil.2.lig b kategorisindeki takımların maraton kombinesi bizim fiyata nerdeyse.adanasporun kapalı üst kombinesi 1000 tl kapalı alt kombinesi 750 tl. kapalı dedikelrine bakmayın bizim maraton tribünün yanında hiç.ben dediğim gibi elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağım ama bence 150 tl maraton için fazla değil.

kaan

Formalar çok güzel.Ama bu fotoğraflarda maç formalarımız yok dimi?

55.hakan

polarların üzerinde arma olması lazım gerekmez mi ben göremedim ama tüm ürünlerde takım arması olması lazım