Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

Kais

errea samsunu 250 miyardan falan kurtarıyor.biz ürünlerden alıp Samsunspora yardım ettiğimizi farzedelim ki ben adamların 1 senede o parayı çıkaracaklarını sanmıyorum

Sadece Samsunspor

Ya ha oraya ha buraya sonuçta üstünde armamız yok mu gerisi hikaye, bu erreanın takıma katkısı var mı var bütün malzemeleri onlar verecek e daha ne olsun, gelsin ürünler elimden geldiğince herşeyden alcam, hele bide üniyi kazanırsam görün odamı ;D

Sercan

Az önce önünden geçtim tam errea'nın buluduğu araya dönen yolda,ana caddeniz üstünde apartmandan apartmana asılı kırmızı beyaz büyük bir bayrak vardı.Çok hoşuma gitti gerçekten...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Sonuçta samsunspor ürünlerinin alacağımız bir mağazamız oldu.kıyı da köşede forma aramaktan kurtulduk.

KocumVolkan

çok merak ediyorum böylesine samsun hayranı samsun sahipli bir magazanın açılmasına kimler çelenk gönderdi ? kim reklam yaptı ? yapacak (magaza açıldımı açılmadımı bilmiorum ama hiç feneryum gibi bir ilgi olacagını sanmıorum )

Tufan

beyler bi arkadaşım geçen seneki düz kırmızı formadan istiyor asal petrolde varmıdır hala legea formalar?

Mustee13

Arkadaşlar eğer o mağazadaki formalar kapış kapış giderse, Errea yetkilileri buna seyirci kalmaz ve bi dahaki sene de bize forma sponsoru olur.
Samsunsporu hem maddi sıkıntıdan kurtarır hem de klübe ve taraftara daha kaliteli hizmet verir.
Ürün satışları iyi giderse Samsunsporumuz da bundan belli bir pay alır. İlerde bu pay daha da artar. Bu işler böyle yürüyor.
Biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.

AntZ

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 30 June 2009, 22:31:20
çok merak ediyorum böylesine samsun hayranı samsun sahipli bir magazanın açılmasına kimler çelenk gönderdi ? kim reklam yaptı ? yapacak (magaza açıldımı açılmadımı bilmiorum ama hiç feneryum gibi bir ilgi olacagını sanmıorum )

Davetiye göndermemişlerdir  ;D

red_white

açılış elbet yapılıcaktır bizde açılış nasıl olur gösteririz onlaraaa

germencisse

koca samsun halkı feneriuma gideceğine gelir heralde...

menteşoğlu55

Bildiğim kadarıyla açılış 11 Temmuz tarihinde yapılacak...

Samsunspor'a gönül veren tüm taraftarlar orada olmalı. Fenerium açılışına tepki sözle ya da burada birşeyler yazmayla olmaz. Kulübün ürünlerine ilgi göstermekle olur.

Herkes üzerine düşeni yapmalı bilmem anlatabiliyor muyum?

menteşoğlu55

Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var.

Samsunspor'un bu sezon giyeceği tüm malzemelerin aynısını bu mağazade bulabilme imkanımız olacak. Takımın giydiği antrenman tişörtünden formaya, eşofmandan kamp malzemesine kadar her türlü malzeme Errea'da satılacak.

Kais

valla açılışta toplu olarak forma alsak fena olmaz..11 temmuz demiş arkadaş.şimdiden liste yapmak lazım.

germencisse

Alıntı yapılan: Kais - 01 July 2009, 18:47:31
valla açılışta toplu olarak forma alsak fena olmaz..11 temmuz demiş arkadaş.şimdiden liste yapmak lazım.

de bizim formalar ağustosda çıkmıyormu..

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: germencisse - 01 July 2009, 08:47:34
koca samsun halkı feneriuma gideceğine gelir heralde...

sizce gerçekten gelir mi bu samsun halkı takımın bu hali göz önüne alındığında...