Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

Kaya

Bende bugün errea satış noktasındaydım öncelikle şunu söylemeliyim ki işin başındakiler ticaret bir yana bizim gibi ve bizden birileri yani demek istediğim işe ticaretin dışında SAMSUNSPOR luluk kimliği ile bakan insanlar ve bu da çok mutluluk verici bir olay.

Errea nın kalitesiyle ilgili konuşmak gerekirse bizzat mehmet abinin de denediği su testini bende denemiş bulundum :D gerçekten ileri bir teknoloji kullanılmış ve bu teknolojiyide 2 yıl boyu erreadan başka firma kullanamayacakmış

SAMSUNSPOR umuz ile ilgili kısma gelince şu an bütün malezemeler kampa gönderilmiş takımımız kullanmaya başlamış,özellikle arma konusunu sorduğumda armanın çok özel olacağını ve kimsenin beğenmeyeceğini düşünmediklerini belirttiler kabartmalı işlemeli ve 3 boyutlu bir arma olacakmış.Birde malzemelerin SAMSUNSPOR a maddi anlamda katkıda bulunmayacağından bahsediliyordu bunu da sordum şu an Galip Asal'ın SAMSUNSPOR a ürünlerin tamamını ücretsiz verdiğini hatta bu konuyla ilgili bank asya da diğer errea kullanacılarıyla sorun yaşadığını söylememem gereksede söylüyorum  :)

Son olarak formalarımız 25 temmuz dan itibaren bir aksilik olmazsa satışa sunulacakmış ve normal satılması gereken fiyatında altında SAMSUNSPOR lulara verilecekmiş ee daha ne olsun....

Kais

evet oradaki insanlar bende bugün gördüm çok iyi ve güler yüzlü.herkezin gitmesi lazım mutlu oluyorlar.11 temmuzda herkezi bekliyorlar açılışa.

CeLL-O

HoliganSamSunLu

fiyat ne olursa olsun tasarım güzel samsunsporluyum diyenin mutlaka alması gereken ürünler.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu mağazaya sahip çıkmak gerek tüm samsunsporlu olarak.herkes gücü yettiği ölçüde bir şey alacak artık.maddi durum kötü bahanesi olmaz.çok görüyoruz para yok deyip te,en kaliteli sigarayı ve içkiyi içenleri?mağazayı göremesemde,samsunsporumuza yakışır bir yer olacağından şüphem yok.ki gören arkadaşların anlattıkları samsun dışında bulunan bizleri sevindiriyor.

King Of The North

Bunların çoğunu beğenmedim ben,A1 çıksın onu alacam.

atakan

resim çeken arkadaşa teşekkürler.yalnız üstteki resimde,askıda olanlarda takım arması yok.

Kais

isteyen taktırabiliyormuş.

okan

Soldan ikincisi beyaz gri kırmızı olay budur...

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 03 July 2009, 14:52:32
Bunların çoğunu beğenmedim ben,A1 çıksın onu alacam.

Zaten o fotoğrafta gördüklerin Samsunspor'un yeni sezonda giyeceği formalar değil. Sadece mağaza hakkında bilgi sahibi olmanız amacıyla çektiğim fotoğraflar...

Alıntı yapılan: atakan - 03 July 2009, 15:20:21
resim çeken arkadaşa teşekkürler.yalnız üstteki resimde,askıda olanlarda takım arması yok.

Doğru çünkü onlar Samsunspor'un giyeceği formalar değil.

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 July 2009, 21:26:58
ibrahim abi kombine fiyatlarını gözden geçirmeli derken?
bana göre artık stadımızda maraton kapalı muhabbeti olmaması lazım.zaten bütün statkapalı ama maratonla kapalı fiyatı aynı olabilir benm düşüncem. yukardaki soruyu sormandaki amacı anlayamadım daha doğrusu ne demek istediğini anlamadım.kombineleri pahalı mı buluyorsun yoksa ucuz mu? bizim gibiler için neyse dediğine göre pahalı buluyorsun heralde abi.bu hususta şunu söylemek istiyorum: her ne kadar öğrenci olduğum için(öğrenci olmam da önemli değil elime geçerse hemen alırım) alamasam da 150 tl maraton kombinesi için bence fazla değil.2.lig b kategorisindeki takımların maraton kombinesi bizim fiyata nerdeyse.adanasporun kapalı üst kombinesi 1000 tl kapalı alt kombinesi 750 tl. kapalı dedikelrine bakmayın bizim maraton tribünün yanında hiç.ben dediğim gibi elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağım ama bence 150 tl maraton için fazla değil.

Beşnumara,

Fiyatlar gözden geçirilmeli derken açıklamam fiyatları yüksek bulduğumu belirtmek istedim... Samsunspor Kulübü bence daha uygun bir rakam belirlemeliydi... Başka kulübün kombine fiyatlarının yüksek olduğunu belirtmişsin... Doğrudur ama her kulüp kendi şartları içinde değerlendirilmelidir...

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: kaan - 02 July 2009, 21:28:44
Formalar çok güzel.Ama bu fotoğraflarda maç formalarımız yok dimi?

Doğru... Sadece mankenin üzerindeki müsabaka forması... Onun dışındakiler mağazada satılan ürünlerdir... Bizim anket sonucu seçtiğimiz formalar ise en geç ağustos başında satışa sunulacak...

menteşoğlu55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 02 July 2009, 22:02:59
polarların üzerinde arma olması lazım gerekmez mi ben göremedim ama tüm ürünlerde takım arması olması lazım

Haklısın... Polarların üzerine taraftarın talebine göre arma dikilebilecek...

menteşoğlu55

Flaş... Flaş... Flaş...

Arkadaşlar bir son dakika gelişmesini sizinle paylaşayım...

Errea tarafından Samsun'da açılan ürün satış mağazasının 11 Temmuz Cumartesi günü açılacağı açıklanmıştı... Ancak o tarihte Samsunspor Kulübü, Gerede'de kampta olacağından açılış tarihi yeniden düzenlendi...

Buna göre Errea mağazası 18 Temmuz Cumartesi günü açılacak... Açılışa Samsunspor Kulübü de tam kadro katılacak...

Açılışa gelmek isteyenlerin bilgisine...

ali ihsan

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 03 July 2009, 18:37:08
Flaş... Flaş... Flaş...

Arkadaşlar bir son dakika gelişmesini sizinle paylaşayım...

Errea tarafından Samsun'da açılan ürün satış mağazasının 11 Temmuz Cumartesi günü açılacağı açıklanmıştı... Ancak o tarihte Samsunspor Kulübü, Gerede'de kampta olacağından açılış tarihi yeniden düzenlendi...

Buna göre Errea mağazası 18 Temmuz Cumartesi günü açılacak... Açılışa Samsunspor Kulübü de tam kadro katılacak...

Açılışa gelmek isteyenlerin bilgisine...

Her yerdeyiz ....Orada olacağız inşallah  :D