Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

30 June 2009, 13:37:32 #75 Son düzenlenme: 30 June 2009, 13:39:16 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 30 June 2009, 12:45:16
şimdi bu Errea konuda yanlış yapmayalım açılan mağaza Errea'yamı ait yoksa

Samsunspor'amı? bunu öğrenmek gerekli Samsunspor diye gidip adamlara para

kazandırmayalım Errea'nın satışından kulüp pay alacakmı ?
elde edilen gelir errea ya aitmiş.Ama errea da Samsunsporun giyeceği formaları ve temel ihtiyaçları bedava karşılıyacakmış.yani yine samsunspor kazançlı oluyor.öyle olmasa da kim kazanırsa kazansın sonuçta forma alacağız.ama samsunsporumuz kazanırsa tabi daha güzel olur

HaSaNCaN

sonuçta arma bizim armamız kulub her türlü kazançlı çıkacaktır.

King Of The North

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 June 2009, 12:23:23
evet alacağız hacettepe maçında da giyeceğiz inşallah :)

Hacettepe maçı ne zaman?

Ollivanders

Errea ya para kazandirmamak gibi bir anlayis olabilir mi ? Adamlar bizim formamizi yapiyor ve bizde haliyle onlardan formamizi alacaz.Rus pazarindan mi alalim yani ...

red_white

bu nasıl bir anlayış ya para erraya gidicek diye o kutsal forma alınmazmı Samsunsporumuz kazançlı çıkıcaktır belkide Samsun store açılmasını teşvik edicektir

King Of The North

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 30 June 2009, 12:45:16
şimdi bu Errea konuda yanlış yapmayalım açılan mağaza Errea'yamı ait yoksa

Samsunspor'amı? bunu öğrenmek gerekli Samsunspor diye gidip adamlara para

kazandırmayalım Errea'nın satışından kulüp pay alacakmı ?
Ne yani NIKE satsa veya ADİDAS satsa adamlar para kazanmasın mı dicez,bu nasıl düşünce?

King Of The North

Yav ne olursa olsun Samsunsporun formasını kim satarsa satsın alacağız.

eLLis

Bizde kazanalım errea da kazansın.

Ollivanders

red_white

biz kazanıyoruz zaten ücretsiz karşılıyorlar hep bana olmaz gidip alıcaz formayı başka hangi marka dükkan açmış Samsunspor için değerini bilelim

Ollivanders

30 June 2009, 14:50:29 #85 Son düzenlenme: 30 June 2009, 14:56:40 Serpico55
aynen ustad adamlar sorumluluklarini yerine getiriyorlar bizde gereğini yapacağiz ... Sonuçta benim tek varliğim samsunsporum . Ben sahte samsunspor formasini uzerime gecirmem demek errea ve samsunspora kotuluk yapmak demek ... Emeğe değer vermek gerekir

red_white

aynen emeğe saygı olması lazım adam dükkan açıcak o para neden kazanmasın arkadaşım tek taraflı düşünmeyelim

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 June 2009, 13:38:57
Hacettepe maçı ne zaman?
fikstür çekilince belli olur o zaman giyeriz dedim yani ...

Kaya

Gelir tabi ki errea ya gidecek ama SAMSUNSPOR umuz malzeme ihtiyacını ücretsiz errea tarafından karşılayacak ha errea ya gidip para verip formamızı veya herhangi bir ürününü almışız ha SAMSUNSPOR a para yardımı yapmışız aynı şey.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 June 2009, 15:10:17
Gelir tabi ki errea ya gidecek ama SAMSUNSPOR umuz malzeme ihtiyacını ücretsiz errea tarafından karşılayacak ha errea ya gidip para verip formamızı veya herhangi bir ürününü almışız ha SAMSUNSPOR a para yardımı yapmışız aynı şey.