Sercan takımdan uzaklaştırıldı !

Başlatan CriminaL, 18 March 2009, 15:46:25

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: farUqras - 20 March 2009, 19:43:39
emre balak kendini buyuk topcu zannetti diyonda adam gençlerde banko 11 oynuyor.. sımarık değil.. efendi bi tocu.. sercanla aynı kefeye koyma  ;)

Emre Balak oynuyor mu banko Gençler'de?Bence de aynı kefeye konmamalı.Elinden geleni yaptı burada.Gidişiyle ilgili birşey bilmiyorum gider zaten Samsun'un çocuğu değil ya sonuçta

beşnumara

Alıntı yapılan: farUqras - 20 March 2009, 19:43:39
emre balak kendini buyuk topcu zannetti diyonda adam gençlerde banko 11 oynuyor.. sımarık değil.. efendi bi tocu.. sercanla aynı kefeye koyma  ;)
gençlerde banko oynayan başka bi emre heralde.arkadaşım biz mi yanlış biliyoruz yok sa sen mi? aşağıdaki fotoğraf sana her şeyi anlatır.  bak bakalım en son ne zaman oynamış.bugün mart ayının yani 3. ayın 20si ama en son ne zaman hangi maçta oynamış?efendiliğine bir şey dediğimiz yok ama yanlış biliyosun.emre benm de beklediğim çıkışı yapamadı.

edmontdante

Ben de baktım şimdi TFF sitesine 12.aya kadar banko oynamış takımda.55 Numaralı formayı giymesi yeter.Çocuk Merzifon doğumlu 55 giyiyor helal valla

never.55

oktay delibalta aslen rize nin güneysu köyünden..ancak doğum yeri samsun .federasyonda da doğum yeri samsun yazıyo..aslen rizeli olduğu içinde rizespor taraftarı maçdan önce oktayı tribune çağırıp alkış tutmuşlar.

Kais

Alıntı yapılan: never.55 - 20 March 2009, 22:43:50
oktay delibalta aslen rize nin güneysu köyünden..ancak doğum yeri samsun .federasyonda da doğum yeri samsun yazıyo..aslen rizeli olduğu içinde rizespor taraftarı maçdan önce oktayı tribune çağırıp alkış tutmuşlar.

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 March 2009, 17:18:14
oktay rizeli aslen.

tamam sağolun

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 March 2009, 19:54:51
gençlerde banko oynayan başka bi emre heralde.arkadaşım biz mi yanlış biliyoruz yok sa sen mi? aşağıdaki fotoğraf sana her şeyi anlatır.  bak bakalım en son ne zaman oynamış.bugün mart ayının yani 3. ayın 20si ama en son ne zaman hangi maçta oynamış?efendiliğine bir şey dediğimiz yok ama yanlış biliyosun.emre benm de beklediğim çıkışı yapamadı.

sevgili beş numara değerli bilgilerin için teşekkür ederiz  :P

ugrass

beni en son ne zman oynadıgı ilgilendrmiyoki... adamlıgı.. buyuk topculugu ilgilendiriyor.. yane kendini buyuk topcu zannetti demişler de buyuk topcu.. ;)

kaptan 55

sercan efendi sana bazı örnekler tanırsın arkadaşları;
adnan güngör:hacettepe(hayallerinin takımında)
emre balak:gençlerbirliği(ne zaman forma giydiğini bilen varmı?)
samet kılıç:güngören belediye
ramazan sal:eyüpspor
fatih aytekin:iskenderun d.ç
armağan kuş:kayserispor(pastırma dükkanı açtı diye duydum :))

aklını başına al formanın hakkını ver bu taraftarı bidaha hiç biyerde bulamazsın

AntZ

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 March 2009, 00:36:51
armağan kuş:kayserispor(pastırma dükkanı açtı diye duydum :))

Armağan Kayserispor PAF takımında oynuyor burda A takıma yükselmişken şimdi çocuk muamelesi yapıyorlar. Şimdi 17 yaşında çok iyi giderse en erken 3 sene sonra A takıma alırlar sonrası ne olur bilemem. Ama ben ona değil babasına kızıyorum birde Samsunspor da yöneticilik yaptı bu adam... Hadi oğlunu düşündün uyanıklık yaptın, bu çocuk Samsunspor da olsaydı 1-2 sene içinde iyi bir fiyata satılırdı hem Samsunspor kazanırdı hem Armağan... Şimdi ne oldu? 3-4 sene beklersiniz artık A takıma çıkacak diye

gozgoz yýlmaz

İnşallah Sercan'ı iyi bir fiyata TS'ye satarız. Yıllardır onlar bize koftiden hemşerilerini siyasetçi diye yollayıp, ocağımız kuruttu, biz de Sercan aracuılığıyla intikamımızı alalım.  ;D

Orada dilediğince kız peşinde koşsun, kontör istesin, gs maçı seyretsin, cigarasını içsin, penatıda topun dibine girsin, idmanı terk etsin, kız basket maçına gitsin. serbest hepsi...

kaptan 55

sametide antepe gönderdiğimizde daha bir hafta geçmeden paf takıma gönderdiler?

edmontdante

Alıntı yapılan: farUqras - 20 March 2009, 23:05:49
beni en son ne zman oynadıgı ilgilendrmiyoki... adamlıgı.. buyuk topculugu ilgilendiriyor.. yane kendini buyuk topcu zannetti demişler de buyuk topcu.. ;)

Emre BALAK bizdeyken en büyük taraftarlarından biri bendim bu sitede.Hatta o zamanki stoperlere göre çok daha kaliteli olduğunu sahada duruşuyla ben topçuyum dediğini yazardım.Ama büyük topçu sıfatı biraz fazla gibime geliyor.Tabiki bu benim fikrim.

edmontdante

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 March 2009, 00:36:51
emre balak:gençlerbirliği(ne zaman forma giydiğini bilen varmı?)
aklını başına al formanın hakkını ver bu taraftarı bidaha hiç biyerde bulamazsın

Aynı fikirdeyim.Forma giymiş ama ben hiç farketmedim Süper Ligmaç özetlerini her hafta takip ettiğim halde.Ama Emre'nin başarılı olmasını isterim çünkü efendi çocuk.Bizdeyken de elinden geleni yapıyordu sahada

supernatural_55

21 March 2009, 01:15:06 #73 Son düzenlenme: 21 March 2009, 12:59:28 edmontdante
engin abi malatya maçına gidiyoz daa:))

beşnumara

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 March 2009, 01:05:32
Emre BALAK bizdeyken en büyük taraftarlarından biri bendim bu sitede.Hatta o zamanki stoperlere göre çok daha kaliteli olduğunu sahada duruşuyla ben topçuyum dediğini yazardım.Ama büyük topçu sıfatı biraz fazla gibime geliyor.Tabiki bu benim fikrim.
abi ben de senin gibi düşünüyordum ama geçen sene kayseri çok istemesine rağmen bizim çok bilmiş yönetim ısrarla çok para istedi veya hakettiği parayı istediler ama benm demek istediğim farklı. madem ki adamın fiyatını yükseltyosunuz o kadar para verene vermiyorsunuz bari adamın alacağını ödeyin de serbest kalmasın var mı böyle bi amatör yöneticilik yaaa.kendileri iş adamı işte.yapıyorlar mı iş hayatında böyle hatayı.kayserispor emreyi alamayınca altaydan alternatif olarak eren'i aldılar ve eren milli takıma kadar yükseldi gnç yaşına rağmen. bence emre erenden de iyiydi geçen sene.özellikle bizim defansa çok yakışıyodu.samsunlu olmadığı halde gençlerde forma giymese de :D 55 numarayı tercih ettiği için halen seviyorum.keşke amatör yöneticilerimize son verebilsek.